מה אתם עושים הערב?:)

היה כיף! ../images/Emo13.gif

נסענו למסיבה שהפורום(ה-מועדון בב"ש)ארגן. בהתחלה ישבתי עם חברה שלי וחיכינו לידיד שלה במשך שעה וחצי בערך
, ובסוף הוא בא...שנכנסנו חברה שלי מצאה את האקס שלה והיא הלכה איתו ואת הבנים איבדתי
. אז בהתחלה התבאסתי
(התחלה=רבע שעה)ואח"כ מצאתי חברות אחרות שלי(כול הביצפר שלי היה שם, מה שהיה צריך זה היה רק לקרוא שמות
)ורקדתי איתן...וכול הזמן החלפתי ורקדתי עם ידידים, חברות אחרות ואיזה מישהו שהכרתי...והיה כיף
! בשעה 5 די די הגיעה(זאת ששרה את forever)והופיעה...והרקדן שלה(קווין אם זה נורא מעניין)היה שווה בטירוף
-עיניים כחולות,
שיער בלונדיני
(השוודים האלה...)וגוף
..איזה גוף..והוא כול ההופעה חייך. אני וחברה שלי נמחצנו אבל התקרבנו ממש לבמה, והיא התחילה לספר על כמה שהיא רוצה לאנוס את הרקדן
...חולה והיא גם סיפרה את זה למישהי שעמדה מאחוריה...זאת שעמדה הסתכלה עליה במבט כזה:
. בשעה 6 יצאנו מהמסיבה וישבנו בחוץ, הסעות לנתיבות לא היו אז עזבתי חלק מהחברות שלי שבאו במאורגן(אני באתי עם אבא שלי ולא היה לי איך לחזור)עם חברה אחרת שלי והלכנו ברגל לתחנה המרכזית...בסוף הגענו למסקנה שללכת ב-6 בבוקר אחרי מסיבה זה לא חכם ותפסנו מונית. שהגענו לאגד בערך ב-6 וחצי לא היו אוטובוסים(עצלנים
)אז תפסנו מונית שירות לאשקלון והיא עצרה לנו באמצע הדרך, ואמא של חברה שלי החזירה אותי הביתה. בסוף חזרתי ודיברתי עם אח שלי איזו חצי שעה והלכתי לישון לא מקולחת(למרות שהרחתי כאילו אני עישנתי כמה קופסאות)כי התעצלתי...
כולם הלכו לים שהתעוררתי אז תיכף אני אחמם לי שניצל טבעול(כיאה למנגל אמיתי) כי לא אכלתי מתאמול בצהריים..וזהו. ו..לאן נעלמו האייקונים של העצמאות? נגמר?

rainbowgirl

New member
הייתי ברוק עצמאות

היה דווקא ממש נחמד. והיו כמה אומנים לא קשורים לחיים בכלל. וזהו בערך

למעלה