מה אתם עושים הערב?:)

גם לי היה נחמד באופן מפתיע

למרות שהיחסים שלי עם אנשיי הקרובים חרקו בעת האחרונה, אתמול היה ממש ממש כיף ואפילו הצלחתי להתחמק רוב הזמן מהקצף הטפשי הזה... הסתובבנו לנו בעיר, וישבנו ודיברנו, ובעיקר זהרנו בכל התכשיטים המוזרים האלה שמוכרים בלי קשר לחג המחורבן הזה. ואז חברה שלי התחילה לדבר פתאום על "המדינה הצעירה שלנו" וכו' ואני אמרתי טפו טפו טפו ואז התעוררתי פתאום לחיים בצרחות "אני מרצ אני!! אני סומך על עצמי!!" אך הושתקתי במהירות ^^ היה נהדר
התגעגעתי לשרה
שנמצאת לה בכיף ביחד עם אורה
Oh well תמיד יש לי את סווייד
אוהבת
מעיין

dotian

New member
גרררררר

נשמע עסיסי בהחלט, אבל אני דווקא אוהב את הטיפוסים הקטנים והרזים, 1.70 , עור ועצמות, אבל באופן חמוד.
אף אחד לא מושלם. קח לדוגמא את ת'ום יורק מ"רדיוהד", הצימוק. כתפיים צרות. נערי.
(אבל כמובן שאי אפשר להתכחש לנ"ל
)

dotian

New member
../images/Emo123.gifגרררר (2)

עגיל בפיטמה זה כזה סקסי. יאממ. טוב, הוא בכלל הומו, הטופי הזה שדיברת עליו?
אם מדברים על סקסי, לדעתי גם חצאית לגברים זה ממש סקסי. חצאית סקוטית. ורומית, בכלל!

resputin

New member
הוא סטרייט. אבל שווה לא פחות. :)

ועגיל בפטמה זה די סקסי, תלוי לאיזה גוף מחוברת הפטמה
. וחצאתי סקוטית לבנים.. אממ.. אולי, אולי זה עובר. אני אוהב את שלי לרוב גבריים. :)

dotian

New member
מי זה?

חמודי. אם מדברים על חמודים, יש אחד, זמר, קונור אוברסט. הוא סטרייט כזה (למה לעזאזל) אבל חמודי. גוף קטן ונערי, כתפיים צרות, שחיף.bright eyes (הלהקה שלו).

featherhead

New member
טעם *מיוחד* יש לך...

ואפרופו אנשים ששוקלים 45 קילו ונראים כאילו הם לא ישנו כמה חודשים, ראית את הקליפ החדש של רדיוהד?
קליפ מעולה. ממש ממש טובבב.. והבחור החביב שמעלייך, וגם בהודעה הזו, נקרא רופוס וויינרייט (הוא עשה קאבר ל"אקרוס ד'ה יונבירס" של הביטלס לסרט "איי אמ סאם") והוא שר, כותב, מלחין, שווה, ובזמנו החופשי הוא גם חובב זכרים.. רררף!:)

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

זה הזכיר לי את הראיון ההוא איתם מהבכורה של שרה"ט 2, כששאלו אותו מה יש לו מתחת לחצאית והוא ענה משהו כמו "המפלצת שלי"

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

ממל'ה, איך זה שכל מקום שאתה הולך - אתה מוצא אייקנדי? אחח, חכה חכה שיהיה לי רישיון, אני אתקרצץ לך על הנשמה. ואל תשקר.. אתה חרמן יותר משלוש פעמים בשנה
*משתעלת שיעול שנשמע כמו שם של מישהו שמתחיל באות העשירית בא"ב*

resputin

New member
../images/Emo3.gif

זה נורא גרם לי לתהות (וכמעט לכל שאר האנשים בחדר, שהזילו עליו ריר) איך ייצור כזה גררררר-לייק, בת זוגו לא מעל הממוצע. נו, מילא.

sarah

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo166.gif../images/Emo127.gifהממ

אורה באה אליי,בערך משעה 1 לקחנו את הכריות של הכורסא ושמנו על הריצפה ליד השולחן, לקחנו גם את השמיכה ומלא מים ואוכל. התחלנו לראות גרביטיישן,..ואז קלטנו שהיו לנו בחדר 3 שואיצ'ים אז הצבנו אותם ביחד למין אנדטרה חביבה, הכנו שלט להתנחלות, ודגל מצ'ופ סטיק ששמנו על מכונית צעצוע
היה כייף. בערב הלכנו למרכז העיר (בתכנון של ללכת יותר מאוחר למסיבה בתאטרון ירושלים) והכל היה מלא בקצף,ז"א רחבות שלמות של אנשים משפריצים אחד על השני קצף ואף לא איש אחד (אולי חוץ מחיילים...) שחצי מהגוף שלו לא מכוסה ברעל הלבן, זה הרגיש כמו הצגה מחדש של קרבות העצמאות
ואני שהיה לי מזל רע במיוחד במהלך הזמן כוסיתי כמעט מכף רגל ועד ראש ברעל
:-X התחלנו ללכת לכיוון איפה שהזיקוקים, אח"כ החלטנו שכדאי בפעם הראשונה בחיינו לבדוק איפה ה'אגודה'
כי זכרתי שיש את זה איפשהו, אבל שוב מילאו אותנו בקצף. קצת לפני זה חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שהיא וחברה נוסף נמצאות בעמק רפאים, אז אחרי שברחנו ממרכז העיר הבנו את הדרך להמנע מהספריי-- ברגע שרואים כנופיית ערסים חמושים בספריי מתחילים ללכת מחובקים ממש ממש קרוב באופן מאוד לסבי ואז פשוט מתביישים ובורחים ממך, וזה עבד! כל כך עבד!
אז הגענו לעמק רפאים ללא פגע, התנחלנו עם 2 הנוספות על ספסל במשך שעה בערך והיה נהדר
גיליתי את המטרות הסודיות של יעל (לעשן עד גיל 15 (
), עד כיתה יב' להרביץ לבת של המנהל ולרוץ את השכונה שלה הפוך 0_0 . היא נשמעת לי פתאום נורא מוזרה. טוב, לפחות היא כוסית
) והשיער שלי תפס צורה מוזרה בגלל כל הקצף שהתקשה עלייו
הלכנו למקום שבו כבר נגמרו החגיגות ונותר בו, במגרש נטוש בערך 500 בקבוקי ספריי רייקים, אז שוב התנחלנו שם והיה מצחיק ו... נפרדנו, אורה ואני התחלנו לחזור ברגל... עד שתפסנו מונית
התקלחנו...נרדמנו. אורה הלכה לפני חצי שעה בערך. עוד מעט המנגל השנתי, אני כרגיל צולה נקניקיות סויה
יהיה בסדר. באעבה, שרה

miss tamborin

New member
אמממ...

אני הייתי ברוק עצמאות שהיה ממש ממש כיף, היהודים נתנו אחלה הופעה, עברי לידר, ירמי קפלן, דיאליזה בארץ הפלאות וכל השאר באמת היו מצויינים (חוץ מאיזה שתקעו באמצע איזה להקה לא מזוהה ולא הבנתי מה רוצים ממני).. וקניתי דיסק של ירמי קפלן ואני שמחה. בעצם, חוץ מחברה שלי שעיצבנה אותי קצת בפוסטמיות שלה היה ממש ממש כיף!
חזרתי הבייתה בשמונה בערך ואז הלכתי לישון, קמתי ב13.30 ככה ואז אמא עשתה על האש אכלתי קצת מכל הטבעולים למינהם שהיא הכינה לי והתיישבתי על המחשב. וזהו

למעלה