מה אתם עושים הערב?:)

דננננננננננננננה בנננננננה

אני אישית בכפר סבא, וגם אהיה כנראה ברעננה(העיר שלך, צפונית!) ואולי גם בתל אביב. חבל לך לנסוע סתם כשיש דברים כל כך משעשעים ומוזרים בעיר הצפונית שלך.

resputin

New member
זרקו ניחוש פרוע, או שלא- גם ככה

המוניטין שלי פה בספק. אנחנו עושים על האש אצל חבר.. את האמת? אין לי לא כח ולא עצבים לזה.. אבל כבר החלקנו את זה. ומה אני אומר? יאללה, שיהיה. (שרימפ, כבר עשית הכנות בקשר ל...אירוח בפוטנציה... שיהיה?) (מה? מחממים קצת את הקהל.)

sarah

New member
שאלת השאלות

למה אנשים עושים מנגל בלילה? :-O

TwelveEyes

New member
מי עושה מנגל ביום? o_O;

מממ. אני נשארת בבית היום. מחר אולי אצא לחופים הגאים של חיפה, או לכינרת. אולי אפילו אשתי תבוא. ורביב - לא כדאי שתאשרו את הביקור סופית לפני שתתחילו לפזר רמזים?

resputin

New member
אל תלכלכי... אירוח יהיה.

(...פשוט צריך לדאוג לפרטים הקטנים, כמו מי ומתי...)

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

"לפרטים הקטנים, כמו מי ומתי" - אהה, אהובי? מי ומתי הם פרטים די גדולים
מקסימום, אם זה לא יילך, אפשר לארח את אשתי, זוכת הפרס הראשון בתחרות "אוכלים בתחת '03". אתה יודע מה? אני חושבת שאני מפסיקה לאט לאט לאהוב אותה.. ז"א.. לא יודעת.. זה כבר לא מה שזה היה. טוב, אני כבר אדבר איתך על זה באיציק בהזדמנות.

resputin

New member
את ערה ב11:36, אבל לא מחוברת בשביל

להביא לי פרטים באייסיקיו עכשיו!?!?

Shenizel

New member
מנגל בלילה

זה לא אנשים זה רק הישראלים העצלנים שלא סובלים את החום ובלילה ברור מאליו שיהיה רוח שבמקום שהם ינופפו על המנגל הרוח תנופף.. הגיוני ,לא? שיהיה לך יום צוף עם חיוך עם הפרצוף :)

dannnnnna

New member
כי זה כיף... ויש סיבה טובה לזה שיש

וודקה וכאלה.. כי לשתות את זה ביום זה מוזר..

sarah

New member
אבל מנגל בלילה זה כמו ללכת למסיבת

עצמאות ביום :-X
אבל אם זה מה שעושה לכם את זה...

רספ הערס...../images/Emo3.gif

למה אתם לא הולכים לרוק? אני הולכת לפורום, שזה מועדון בב"ש. בינתיים משעמם לי, אני אמורה לצאת רק עוד חצי שעה או יותר ואני כבר מוכנה.

dannnnnna

New member
גם וגם יקירי...

רעננה.. כפר סבא ותלאביב (אני חייבת להגיע לתלאביב..יוםהולדת לידיד ממש טוב אז אם כבר תלאביב..תאטרון:))...

קונפה!!!

אני הייתי ברעננה...
פספסתי הזדמנות לומר שלומלום. אני הייתי מהאנשים המוזרים שרקדו לצלילי "בוניטה בוניטה" באחת מהבמות.

dannnnnna

New member
יופי באמת..עד שאתה פה ואתה לא טורח

לומר?.. אהמ.. היו אנים שרקדו לצלילי בוניטה בוניטה? אני לא יכולה לדמיין צפונים רעננים עושים את זה..:)..(כן כן אנחנו טובים מדי בשביל זה..סתם סתם:) )... מקווה שנהנת המון...

Iris Carmon

New member
מה??

מה פתאום!! יש בכל רעננה אני מניחה 20 אנשים שלא רואים המורדים או קטנטנות או כל השטויות האלה זה מגוכך!! אתמול אני הייתי במנגל עם המשפחה שלי ואחרי ששמו לי את השיר הזה "יחד לב אל לב בלה בלה בלה" (טראומות ממסיבת סיום של יסודי) שמו לי את בנויטה בוניטה המורדים האלה מגיעים לכל חור בארץ הזאת טראגי *חוזרת לפסטר המקושק של המורדים שנמצא לי על השולחן וחושבת על התגובות של הפרחות מהכיתה שלי אם הן יראו את זה*

dannnnnna

New member
אנשים שהולכים לפארק = אנשים בלי ריש

יון/חברים עם רישיון = אנשים שרואים המורדים.. מסקנה: להוציא רישיון מהר! (אוף..זה לא יקרה כלכך מהר)

dotian

New member
חיבור בצרפתית על החופשה האידאלית

טוב. בעצם זה מה שהייתי אמור לעשות אבל הייתי עצלן מידי אז סתם הסתובבתי במחשב וקראתי הודעות ישנות בפורום "המומינים" בהייד פארק. היה ממש כיף!! ועכשיו אני הולך לישון. לה לה לה.

resputin

New member
היה לי דווקא ממש נחמד!

ההוא שעשינו אצלו, היה דווקא סביר+ ולא היה בפוזה או משהו, הרצנו צחוקים עד שהצלחנו לחמם ת'גחלים, היה אוכל, היו קטעים ומסמר הערב.. האח הגדול של ההוא שעשינו אצלו, אני מדבר איתכם על גרררררררררר! מטר שבעים וחמש של גבר לבן, *חלק*, שרירי- עם קעקוע בגב ועגיל בפטמה, עיניים כחולות מדהימות וחיוך ממממממיס. גרררררר (מה? מה יש? אז חם. תקופה כזו, אתם יודעים- כל האינסטינקטים החייתיים פורצים החוצה. כמו ש'מקס' מ'מלאך שחור\אפל\וואטעבר תרגמו את זה' אמרה They mixed my genetic code with genes of a cat, so sure- I can jump a seven-eight meter long fence, and be the nail of the party- but it also means that three times a year Im about as horny as a street cat)

למעלה