ברור נממ, עכשיו אני רעבה חח
O One Falling Star New member 28/2/06 #19 ברור ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif נממ, עכשיו אני רעבה חח
O One Falling Star New member 1/3/06 #23 חצופה ../images/Emo122.gif המממ אני אכלתי היום גולש לא יוצא לי לאכול בבית, אז בחוץ אם יש איזה אוכל ביתי, אני נוטה להכנע לגולש חחח (או לשניצל )
חצופה ../images/Emo122.gif המממ אני אכלתי היום גולש לא יוצא לי לאכול בבית, אז בחוץ אם יש איזה אוכל ביתי, אני נוטה להכנע לגולש חחח (או לשניצל )
A Annabel Lee Fairy New member 1/3/06 #25 בד"כ שוקולד ולימון../images/Emo54.gif שילוב של מתיקות וחמיצות. בהזדמנויות מיוחדות גם: קפה, תות, קמפרי אשכוליות.
בד"כ שוקולד ולימון../images/Emo54.gif שילוב של מתיקות וחמיצות. בהזדמנויות מיוחדות גם: קפה, תות, קמפרי אשכוליות.
O One Falling Star New member 1/3/06 #26 הו, קמפרי אשכוליות../images/Emo12.gif אני מתחילה להגיע למסקנה, שיש עוד מלא טעמי גלידה שיש לי לטעום ונראה לי שאני אצטרך להתחיל פרוייקט של טעימות אחריו כבר נחזור שוב לשוקולד חח
הו, קמפרי אשכוליות../images/Emo12.gif אני מתחילה להגיע למסקנה, שיש עוד מלא טעמי גלידה שיש לי לטעום ונראה לי שאני אצטרך להתחיל פרוייקט של טעימות אחריו כבר נחזור שוב לשוקולד חח