איזה טעם גלידה אתם?...
כ כiכב ijפל New member 28/2/06 #2 מה אתם מעדיפים ולמה... בן זוג שהוא בי כמוכם או בעל משיכה למין אחד.. ואם אתם לס או גיי - בן זוג שהוא כמוכם או בי..
מה אתם מעדיפים ולמה... בן זוג שהוא בי כמוכם או בעל משיכה למין אחד.. ואם אתם לס או גיי - בן זוג שהוא כמוכם או בי..
כ כiכב ijפל New member 28/2/06 #9 אני שואלת בגלל... שכבר נתקלתי בהרבה שברגע ששמעו שאני בי פשוט הסתובבו והלכו.. וגם מכירה כאלה ..
ל לחייך תמיד New member 28/2/06 #10 אממ... האמת../images/Emo35.gif אין לי העדפה שמשוריינת למשהו מסויים.. אני מסתכל, אוהב, לוקח, לא אוהב, לא אנסה בכלל..
אממ... האמת../images/Emo35.gif אין לי העדפה שמשוריינת למשהו מסויים.. אני מסתכל, אוהב, לוקח, לא אוהב, לא אנסה בכלל..
H HeavenDusk New member 28/2/06 #3 וניל בלגי עם צימוקים ביין אדום. ועוגת גבינה של האגן-דאאז. האגן-דאאז רולז!
S Shakiamun New member 28/2/06 #16 בגלידה אין על *אייסברג* ../images/Emo99.gif נו, הגלידריה הזאת בבן יהודה (ת"א)...
ד ד נ י א ל ו ש ה New member 28/2/06 #20 גלידת קוקוס וסירופ שוקולד(אמיתי)מעל יאאאמממיייי ו...לא חסרים טעמים שאני אוהבת, כל המשמינים למינהם
M Mיקי_ New member 28/2/06 #15 וניל עוגיות, פאדג' עוגיות, ביסקוויט וכל דבר שקשור לעוגיות בעדיפות ראשונה. אח"כ רום צימוקים (רק אם זה עם רום אמיתי) אח"כ קוקוס זה השלישיה שלי...
וניל עוגיות, פאדג' עוגיות, ביסקוויט וכל דבר שקשור לעוגיות בעדיפות ראשונה. אח"כ רום צימוקים (רק אם זה עם רום אמיתי) אח"כ קוקוס זה השלישיה שלי...
O One Falling Star New member 28/2/06 #17 שוקולד.. פשוט שוקולד (יש לי חולשה קשה לזה) אבל לפני יומיים, טעמתי גלידה בטעם "עוגה אנגלית" והיה (להפתעתי) ממש טעים חח
שוקולד.. פשוט שוקולד (יש לי חולשה קשה לזה) אבל לפני יומיים, טעמתי גלידה בטעם "עוגה אנגלית" והיה (להפתעתי) ממש טעים חח
כ כiכב ijפל New member 28/2/06 #18 אני יודעת.. אני ואת !!! זוכרת?... קודם נרד על בורגר ראנץ' ככה טוב ואז גלידההההה מיאו