מה אתם יודעים על...

c o x

New member
וגם...

´הנשק הרוחני´ שעליו דיברתי; מספרים שבאטלנטיס היו גנרטורים טבעיים ענקיים, קוורצי-ענק ששימשו לאספקת החשמל לעיר כולה, ולעוד הרבה הרבה דברים אחרים, ושבכלל השימוש באבנים היה נפוץ מאוד ביבשת, עם הזמן אנשים גילו שאפשר לתכנת את הקריסטלים כדי לרפא, אבל גם כדי להחדיר מחשבות, וככה הם פגעו באנשים, לפעמים אפילו גרמו למוות, הפכו אנשים לעבדים שלהם... וככה, כשהשימוש לרעה בקריטסלים גדל, מאמינים שאיכשהו הם הביאו על עצמם את העלמות היבשת. והקריטסלים עם המידע- מספרים שמדיומים (ואולי לא רק?) ברחבי העולם מקבלים מידע על היבשת כשהם מחזיקים בקוורץ ´מקושקש´, ואומרים גם שהקשקושים שעליו עם כתב עתיק מתקופת אטלנטיס. אולי. ואולי לא.

Cross17

New member
כן, בהקשר לשניכם,

המתכת (ולא הקריסטלים) שאפלטון תיאר וקרא "אוריקלקאם" הייתה בעלת אנרגיה רבה. הוא תיאר קרינה שנובעת מהמתכת, ששימשה בפירוש כבטריות טבעיות, קרינה שאולי היום אפשר לומר "רדיואקטיבית" אולי? מי יודע... על צורתה של אטלנטיס, גם אני שמעתי את תאוריית המעגלים, וזה גם נשמע מתאים- סדר מגורים לפי היררכיה חברתית ומעמד, שבראשם עמד כמובן הכוהן הגדול/ שאמאן (אין לי מושג מה הייתה דת האטלנטים) ששכנו במעגלים הפנימיים ביותר, ושאר האוכלוסיה, לפי מעמד, גרו בטבעות חיצוניות יותר. נשמע מאוד מתאים לגישה חברתית קדומה, וגם בני האינקה ושבטים קדומים בארה"ב אגב, יצרו ערים טבעתיות. מה שמוביל אותי לנקודה אחרת- יש המקשרים את תרבויות ארה"ב הקדומות לאטלנטיס בדרך זו או אחרת, אני חושב שאפלטון הזכיר את זה במשפט אחד או שניים. בהצלחה, -עמית

the dark ooze

New member
תגידו,

נראה לכם שבני אדם שהם כל כך מפותחים רוחנית היו כביכול "רעים"? לפי מה שהבנתי מכמה כתבים, שעל חלק מכותביהם כבר דיברנו, אפילו הם לא יכלו לחזות את המטאור. או כל אחד מהאסונות האחרים שדיברתם עליהם. לא, עד לתקופת האימפריה הרומאית בני אדם לא היו כאלה. אמנם שמעתי שהדבר המדהים יחסית על אטלנטיס וטכנולוגיה זה השילוב בין הטכנולוגיה ובין הרוחניות.. משהו שאני מקווה נלמד איך לבצע..

itai90

New member
אני הצלחתי במשהו כזה

אם המחשב שלי זה די פשוט הצלחתי לעשות כמה שטויות במחשב שלי בברכת האור פם

the dark ooze

New member
אל תהיה אדיוט! לא טכנולוגיה כזאת!

טכנולוגיה שאנחנו קוראים לה, המ, פרימיטיבית. בוא נאמר.. גלגל שיניים שעובד על ידי אנרגית קסם. זה יותר מתקרב לנושא, רק מתקרב! מה שאתה עושה קשור למידע שניתן לקרוא במשהו שהוא ההפך הגמור מהמטרה האמיתית של הקסם, ואחדים יאמרו שאף המטרה של האדם!

למעלה