מה אתם חושבים?!

antianara

New member
מה אתם חושבים?!

מה אתם חושבים שיקרה עם אני יביא את הספר "wicca a guide for the solitary practitioner" לבית הספר?! *לאנטיאנרה משעמם בשיעורי אנגלית* יהיה דווקא מבדר הלא כן?!:)

WhiteWolf

New member
הממם..

אם הייתי את הייתי הולכת על זה. (אני כבר פיספסתי את העניין בשנה שנתיים שלוש..

nepthys

New member
רעיון מצויין

לניסוי סוציולוגי..:) אבל, תמנעי מלעשות סתם פרובוקציות.

Justin Angel

New member
אההה...

אני עדיין עושה את זה (במעט הישעורים שעדיין יש לי בתיכון). אני יושב על השולחן בהפסקה ומתחיל לעשות מדיטציה. אם תקראי ספר, דבר ראשון מישהו ישאל אותך על מה הספר, אז שאת טעני , הם יתנו לך מבט מוזר וימשיכו ללכת. כדי להבין אם למישהו יש טיפת שכל בראש יש בדיקה פשוטה, מביטים לו בעיינים, פשוט להביט בעיינים. אם את רואה בהם משהו , אז הוא ינסה להבין על מה את מדברת. אבל אצל אנשים (פרחות) שאין להם מספיק שכל להקצות לעיינים , את תראי מבט ריק חסר טעם. אם את באיזה מגמה הומנית (כן! הכללות! אז?!) אז מומלץ שלא, מכיוון שלרובם יש "עיינים ריקות". ולא אכפת לי כמה אנשים יצעקו עליי עכשיו. זאת האמת לאמיתה, תסתכלו פעם אחת לתוך העיינים של הילדות המפגרות האלה שיושבות מאחרויכם באוטובוס ואתם לא תראו כלום! פשוט הבעה ריקה וחסרת טעם!

חחח...אני בספק אם אפשר בכלל

לראות משהו דרך שיכבת המסקרה שהן...אבל שיהיה מה שכן,הן נורא אוהבות לשאול אם המחומש שלי זה כת שטן ולספר לי בדיוק למה צריך לשרוף אותי...יצורים מעניינים...

white-raven

New member
יש לך מזל

אותך הם רוצים רק לשרוף אצלי הם קצת יותר יצירתיים ברעיונות (לחתוך אצבעות עם מזמרה לעבור עם מכסחת דשא על הרגליים לתקוע בגופי שלל סכיני סטייק ולטפטף לי חומצה גופריתית באזורים אסטרטגים)ואם ישאר משהו אז לשרוף... ערסים מפותחים יחסית... אבל אני יודע שהכל בא מאהבה וחוץ מזה מסיבה שאני עדיין לא מבין נראה כאילו הם מפחדים ממני... המכשפים מאוד אהודים כאן בארץ...

Justin Angel

New member
ומה איתי?

למעשה לי אין שום דבר כזה... אני יודע שלא מסתובבים עם אייקונים דתיים במקום עבודה\לימודים. זאת בכלל לא בושה לא להסתובב עם פאנטגארם וספירלות עליי במקומות מקצועיים. יש אפליה ברורה במדינת ישראל ואני מעדיף שהיא לא תופנה נגדי.

Black-Sphere

New member
אצלי זה דווקא לא נורא..

אצלי בשכבה יודעים מי מכשף ומי לא... ואין שום דבר נגדנו... אני מסתובב עם שרשרת של פנטאגרם וכמובן ששואלים אותי אם זה כת השטן.. אני מסביר להם שזה הגנה ו5 היסודות.. אבל אצלינו זה ליברליות... יש אצלינו את כת השטן, שהם כמובן מסתובבים הם המחומש ההפוך וכל מיני.. מישהו הביא פעם חומר על calling the quarters. חוץ מלתת מבט תמוהה אף אחד לא הזיז לו.. אתם נמצאים בחברה מוזרים חברים
חחח..

resputin

New member
...

ספירי, יקירי, האם אנחנו חיים באותה פלאנטה? ובטח שבאותה הארץ!? איפה אתה גר ששם האנשים יותר פתוחים לעיניין? ובקשר לערסים, השיטה הישנה של ללכת ולא להסתכל עליהם, וכשהם מסתכלים עלייך... לך... כה זה אצלנו לפחות, אצלנו לא שואלים "זה כת השטן?" אלא אומרים "פריק, פריק, אנחנו מפוצצים אותך אחרי בית ספר.." ודברים בסגנון <נפטי תרגיעי, זה היה שימוש דו-פעמי במילה המסויימת הזאת, אין צורך בלהתעצבן..> אצלנו על כל דבר שקשור, אפילו בעקיפין לכישוף או כל דבר הנתפס כ´מוזר´ לאנשים, מקבל מבט חודרני <בערך עמוק כמו נעל, לרוב מפרחות קלות דעת..> אך ריק של "בוא´נה מה אתה עושה פה לעזאזל?! עוף מפה!! יא מוזר!!" איפה אתה גר god demmet?! ונ.ב. אם יש לך איסיקיו, 102212245

Black-Sphere

New member
ר"ג ../images/Emo13.gif

כן אני מניח אותה פלטה, אצלי שליש בית ספר הם נחשבים ל"פריקים", ותתפלא אבל אני לא נחשב כלל וכלל
. אני אומנם מסתובב עם השרשרת, וידוע אצל הרבה אנשים בתור מכשף, אבל אנשים מקבלים את זה ולפעמים גם באים לקבל ייעוץ. (אני גם קורא בקלפים) חבל שאתם לא גרים במקום ליברלי

תראה מה כמה קילומטרים עלובים...

עושים...אנחנו גרים במרחק יריקה ממך ספירי ,ובכל זאת רציתי לצעוק "מממהההההה?????!!!!!!" כשקראתי את ההודעה שלך אתה ידוע בתור מכשף? אתה יודעה מה קורה אם אני אומרת למישהו"היי אני אור הצפון ואני מכשפה.."? שליש פריקים?....פלנטה אחרת.

Justin Angel

New member
הא?

שאני עוד למדתי בתיכון יותר משיעורים חלקיים, עוד כולם ידעו מי אני בדיוק. תמיד היה לי ספר, תמיד עשיתי מדיטציה... כמובן חוץ מהמורים... טיפה היגיון אנשים... המורה לתנ"ך שאומרת "אלילים" לא בדיוק פתוחה לרעיון של דתות אחרות...

Black-Sphere

New member
אני אישית נגד

אני אישית נגד לעשות מדיטציה או להביא חומר על כישוף אלא אם כן זה למטרת למידה ואתם סובלים מחוסר זמן... תמיד אפשר ללמוד אחר כך בבית או לעשות מדיטציה בבית. למה למשוך תשומת לב יתרה? נכון שזה מיוחד, אבל לא צריך להפגין את זה. דעתי האישית לפחות

Justin Angel

New member
אין כזה דבר

"עודף זמן". בתקופה שאתם נמצאים בו (תיכון כמשרה מלאה) אתם צריכים להקדיש את הזמן הפנוי שלכם ללמוד. וגם בהתחשב בכך שיש לכם דת\אורך-חיים בצורה פעילה (בניגוד להרבה אנשים שיש להם דת רק כעיסוק משני) אז בכלל מסגרת הזמן שלכם צריכה להיות מאוד יפה מלאה. אבל כמה מצער שלאנשים שעוסקים בתואר ראשון אין יותר מדי זמן פנוי (נוודי - אתה ראשי להתערב כאן בכל רגע...).

BomberMan

New member
אצלנו דומה

אני כבר ידוע כמבין עניין מכתה ה-ו...לא זוכר בדיוק, אז התחלתי בעניין של היפנוזה... אנשים התרגלו אלי ומאוד התלהבו מזה. אח"כ עברתי לדברים יותר רציניים וכיום רוב האנשים שאני מכיר יודעים במה שאני עוסק ומאוד מאוד מתלהבים מזה... הם באים אלי לשאול שאלות, לקריאת קלפים ועוד... האנשים אצלנו מאוד פתוחים לעניין. אני אפילו אוסף לפעמים חבורת אנשים לטקסים מאגיים... כדי שנקבל יותר אנרגיה לכישוף. אצלנו פשוט סבבה, אולי תעברו לגור אצלנו (שזה במעלות...לא נראה לי שמישהו מכיר את המקום האבוד הזה) אבל אם כן - אז בואו בכיף, נקים כת חדשה ומדהימה.

Archangel 6k

New member
תגובה מאדם מסורתי

לי אין בעיה עם אנשים כמוכם רק אני לא חושב שזה טוב לכם לעשות את דברים שאתם עושים אבל בכלל אין לי בעיה עם זה אפילו יש לי חבר שעוסק בזה רק בצורה ההפוכה (המגיה השחורה) ועל תדעגו אנשים ככך מפני שהם מפחדים או שחושבים כמוני שלא צריכים את זה למרות שאני נוראה נמשך לזה אבל בגלל ה´ אני לא עוסק בזה

white-raven

New member
אפשר לשאול למה?

אני לא אדם דתי ולא פוסל את הדת אבל אני דואג לסנן את המוץ מתוך החוכמה שיש בה. אני רואה ביכולת עבודה אנרגטית ושינוי בעזרת כוח הרצון כשלב ההתפתחותי הבא של האדם במסע לשליטה מלאה בעצמו ובסביבתו.אני לא רואה שום סיבה למה לא להמשיך להתפתח... לפי מיטב הבנתי (פילוסופיה אישית). אל לא יכול לנצל חלק גדול מהאנרגיה שקיימת בעולם ולכן הוקדשה אנרגיה ליצירת יצור שיוכל להמיר סוגי אנרגיה שונים לצורה שבה האל יכול להשתמש. אני מאמין שלאחר נסיונות עם כמה סוגי יצורים שבאו לפנינו וניסיון ליצור את היצור היעיל ביותר נוצר האדם (לא בטוח שזו שיא היעילות אבל ניחא...) אל נשמת האדם מתווספת במהלך חייו אנרגיה שצבר והמיר אבל נשארה איתו מסיבה כלשהיא.במהלך מותו של אדם משתחררת אנרגיה זו מן הנפש האנושית ומתווספת לאל בעוד הנשמה ממשיכה הלאה לעוד סיבוב של המרת אנרגיות בעבור יצור אנרגטי יותר מתקדם (אל). הסיבה לדעתי שבגללה הכישוף אסור לפי ההלכה היא בגלל שבצורה זו אנו מנצלים חלק מהאנרגיה שהמרנו וגם שואבים חלר מהאנרגיה שהמירו יצורים אחרים ופלטו אותה לחלל בו אנחנו קיימים ומשתמשים בה בעצמנו במקום שהיא תגיע לחזק את האל (אני רואה באל יצור אנרגטי חי ומתקדם אשר שתי המטרות הבסיסיות שלו הן להמשיך להתקיים לגדול ולהתחזק כמו מטרתו של האדם וכמו כל יצור חי אחר ונאמר על זה בספר בראשית "נעשה אדם בצלמינו בדמותינו") אני מאמין שחלק מהנשמות לא משחררות את האנרגיה בזמן מותן ולכן נשלחת הנשמה לאיזור בו מופרדת האנרגיה ממנה בצורה של שבירת כוח הרצון שלה בצורה כוחנית וגרימה לויתור מרצון על האנרגיה במטרה להפסיק את הסבל (גיהנום). ועל פי זה חוטא הוא אדם שלא שחרר את האנרגיה שצבר במהלך חייו בזמן מותו... ועתה נעבור להגדיר את גן העדן לפי השקפתי. מקום שלפי התורה מגיעות אליו נשמות צדיקים למנוחה והתרגעות אין סופית לאחר חיים עמוסים.. ובכן אני לא מאמין בכך אני מאמין שכל נשמה בסופו של דבר מגיעה לשם בכדי להשתקם מנזקים שיצר עצם הקיום המוחשי הפרדת האנרגיה בזמן המוות והמקום ההפרדה הכוחנית המכונה גהנום ולאפשר לה להגיע במצב אופטימלי לגופה החדש בכדי להתחיל מחדש בסבב של המרה וטיהור אנרגיה בעבור ישות מתקדמת יותר. הסגידה לאל נוצרה לפי הבנתי כהוראה של הישות האנרגטית עצמה מכיוון ולאחר שזו הבינה כי בדרך זו משתחררת בבת אחת כמות גדולה של אנרגיה הניתנת לניצולה למטרותיה.

Black-Sphere

New member
מלאך ../images/Emo13.gif

לא ציפיתי שתקפוץ לבקר פה
מה נשמע? סוף סוף מגיע אל המאגיה?
? ואני לא רק עושה שחור אתה יודע..

BomberMan

New member
תשובה נחמדה

לדעתי לכי על זה... אני הבאתי את הספר Satanic Bible ן Hisotory of the Black Arts האנשים דווקא התלהבו מזה...למרות שזה באמת כיף לקרוא את הספרים הנל...זה מלהיב אנשים אחרים תביאי תביאי - תראי איזה תגובות יהיו לך ועוד כמה שזה מצחיק - גם אני הייתי מביא אותם לשיעורי אנגלית

למעלה