מה אתם חושבים?!

shabaz

New member
באמת?

אני צריך לראות כדי להאמין.... אני גר בכרמיאל אז זה די קרוב שבז

antianara

New member
......

אבל אני מניחה שרוב הילדים בכיתה שלי בכלל לא ידעו מה זאת המילה הזאת (wicca) אבל אני מניחה שהמורה שלי לאנגלית תדע......:) מעניין איך היא תגיב.... דרך אגב גם בבית ספרי מתייחסים אלי כאל שטאנישטית...ושורפת חתולים (למרות שאני מאכילה 15 חתולי רחוב ומגדלת אחת בבית) והכל בגלל שאני עונדת פנטאגרם.... לפני כמה ימים ניגש אלי איזה בחור ואמר לי:"וואי איזה שרשרת מדליקה יש היא מסמלת את כת השטן" אני ניסיתי להסביר לו אבל הוא אחד מהסוג של "הפריקים" שלא מבינים כלום מהחיים שלהם... לך תבין אנשים כאלה

nepthys

New member
אתם מנסים להעלות לי את לחץ הדם? :(

זה בכלל לא נושא שאמורים לדון עליו כאן. זה מוריד את הרמה של הפורום. תאמינו לי, אם אנשים קוראים לכם פריקים, זה בגלל הגישה שלכם - ושום דבר אחר. ולהיות עם גישה שכזו זה ב-כ-ל-ל לא חיובי. מה שאני אומרת הוא זה, אני באה עם שמלות ימי ביינמיות לכיתה, ועד כה אף אחד לא העז אפילו לקרוא לי פריקית. אנשים מתיחסים אלי בכבוד, תלמידים ומורים. ואם אצלכם זה לא ככה, זה פשוט אומר שהבעיה היא אצלכם, ולא אצל שאר האנשים.

nepthys

New member
את הדברים היותר יומיומיים

נניח, זוג מגפי שרוכים (גרמניה), חצאית תחרה (אפשר סתם להכין לבד או לשפץ חצאית פשוטה מבני ברק, אבל בכל חנות מותגית תמיד יש לפחות אחת שכזו, ככה שהמבחר סביר) וחולצה - שזה כבר או שקופות (חנויות ללבני נשים) או חולצות בסגנון קצת יותר מפותח, וגם את אלו תמיד יש בחנות מותגית. תמיד למעצבי אופנה הייתה משיכה לגותיות, אין חנות של טראנובה או קוקאי (ואפילו ספיריט!) שאין בה חולצה עם שרוולים מתרחבים, חולצות תחרה או חצאית סאטן נורמלית.. הבעיה היחידה היא הנעליים, אותם אני משיגה מחו"ל (או מחנויות סקס..:)... אקססוריז גם מכינים לבד בד"כ, חוץ מתכשיטים מיוחדים של אלכמי ומעט מהזבל שיש בתומר.. והדברים המסובכים זה באמת בעיה, ולכן אותם אני שומרת לממש מקרים מיוחדים.. וגם אז ניתן למצוא אפילו בארץ דברים מקטיפה או מפי.וי.סי... למרות שהאחרון ממש לא בשבילי.. אבל...גלשנו מהנושא..:)

פיאודל

New member
המממ...

גלשנו מהנושא זה בלשון המעטה... זכור לי שהוא היה "ימי הביניים" ולא "נעליים מחנויות סקס..." :)

holy_sheep

New member
about calling thr corners..

עשיתי פעם כישוף על משהו... הוא כלל תמונה של האדם, קלף "הקיסרית" מטארו (טארוט! לא להלחץ!), והאלמנטים. בנוסף לכך החלטתי שלעשות מה שעשו בסרט "הכישוף" זה מגניב... so i did.. הכישוף לא עבר וטוב שכך... באותו יום למדתי מה לא עושים במאגיה- לא מתעסקים עם דברים שאתה לא יודע עליהם כלום! כך שירדתי ממעשית לכמה זמן... אבל אני סוטה מהנושא... מה זה בדיוק לקרוא לשומרי המגדלים? מה הקשר לאלמנטים? (אני אשמח אם משהו שמבין יענה...) בקדושה מתעניינת- כבשתכם הקדושה...

antianara

New member
הניסוי הסציולוגי.....:)

אז ניסיתי את הניסוי הסציולוגי שלי..... ובואו נגיד שהתלמידים מהכיתה שלי לא ראו את זה אבל בהסעה הם חטפו לי את התיק וראו......:)))) הם די מעריכים אותי כעת.........

morning star

New member
שלום כבשונת

זה נקרא Calling The Quarters אבל גם Corners נשמע כתחליף טוב
מה שעשו בסרט הכישוף? שטויות ממוסחרות של הוליווד הנשענות על משענת קנה רצוץ. יש מעט מן האמת, אבל כל כך מעט שצריך לחפש בזכוכית מגדלת כדי להפריד בין מציאות לדמיון. הקריאה ל-WatchTowers היא נוסחא בה השתמשו במסדר שחר הזהב, קרוב לודאי בהשפעת ה-Enochian Magick של ד"ר די (ואולי גם בהשפעה של מסדר "צלב הורד", ארגון שהשפיעה רבות על "שחר הזהב"). ישנו קשר ישיר בין הקריאה לבין היסודות. הגרסא של שחר הזהב היא ארוכה יחסית (הרבה מעבר לשורה שנותנים לה בסרט וכן במסורות ויקה שונות בהן החליטו לאמץ את הקריאה - אולי בהשפעת הסרט...) וכרגע אין לי הרבה זמן אפילו לבדוק אותה (יען כי עסוק אני בלימודים). ד"א - כאשר אני נתקל באתר המביא "כישופים" מתוך הסרט, אני בד"כ מתחיל לפקפק... אם כי מצאתי כמה אתרים (מעטים) אשר מביאים ה"כשפים" שבסרט ביחד עם מידע אותנטי. בכלל, לדעתי עושים שם עוול גדול ל-Mannan Mac Lir... (בסרט), לא? שלך אבוד בתוככי מע´ ההפרשה של חולייתנים הנווד

morning star

New member
Mannan Mac Lir

שהוא ה"מנון" אליו מתפללות הבנות בסרט הינו אל אירי (קלטי) קדום שעל פי רוב הינו אל הים (ישנו גם אי לחופי בריטניה הנקרא Isle Of Man שקרוי קרוב לודאי על שמו של מאנאן מק ליר). אני אישית לא מרגיש מקורב למסורת הקלטית (או האירית). שלך הנווד

למעלה