מה אתם חושבים?

A m y l e e

New member
מה אתם חושבים?

שלום. תמיד הרגשתי שיש לי בעיה להתחבר עם ילדים אחרים בגלל שלא היו לי נושאים משותפים לדבר עליהם איתם. מאז שהייתי קטנה הרגשתי שאני יותר חכמה מאחרים. עכשיו, אני בת 15 ואני לומדת בבית ספר שבכל שכבה בו יש כתה אחת למחוננים. כמעט כל החברים שלי הם מהכתה הזו ואיתם אני מרגישה הכי נוח שאפשר. סוף סוף אני מרגישה שיש לי עם מי לדבר. עם הילדים מהכתה שלי אני לא מתחברת כל כך ואני חושבת שהכל נובע מכך שאני מרגישה שהם יותר מדיי טיפשים בשבילי... (עד כמה שזה נשמע שחצני..). אח שלי ואחותי שניהם מחוננים. הם לא היו בכתת מחוננים אבל היו בחוגי העשרה... אז שאלתי היא בעצם כזאת: האם נראה לכם שגם אני מחוננת?

meitush123

New member
מאד יכול להיות שאת מחוננת

האם עשית אי פעם בדיקה? (למשל הבדיקה שעושים בכיתה ג' בהרבה מקומות, שאחריה יש בדיקה נוספת?) אם כן עשית ולא עברת, האם עשית בדיקה נוספת חוזרת?

אמנם לא יותר מדי קשור, אבל...

המבחנים שנעשים בכיתה ג' אשר בודקים מחוננים תקפים גם לאחר מספר שנים, כשהיל/ה גדל/ה? מאיזה גיל ניתן לבדוק/לבחון מחוננות?

../images/Emo121.gifהקפצה

קפצי נא, הודעה שכמותך! \ \ \ \ \ מקווה שהיא תקפוץ עכשיו.... \חי חי א\ף פעם לא ניסיתי להקפיץ הודעה. ממש מרגש, הלא כן? בכל מקרה אני עכשיו מקשקשת רק בכדי שההקפצה תעבוד, אז אתם/ן מוזמנות להתעלם. כן, עדי\ף שתתעלמו מהקפצה מגוחכת זו. |:)

Britush

New member
אי אפשר להקפיץ הודעה

שנכתבה יותר משלושה ימים לפני כן. (חוסר ההיגיון של תפוז...
)

למעלה