מה אתם הייתם עושים?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אני הייתי בוחרת בסוס הקשה..

למה רוכבים אם לא בשביל האתגר? "אתם מתחרים על סוס שהוא קל/קשה לכם?" לא מתחרה, אבל הסוסה שלי היא בעלת פיצול קשה.. ובקלליות(כככה כותבים?) נחשבת לקשה.. למרות שיש ימים שהיא רכה יותר ממרגרינה שנמסה בשמש..
הרבה לאכול חרא= הרבה ללמוד, הרבה להתנסות, הרבה שימושים בדמיון, הרבה בכי לצורך שמחה, הרבה הבנות, ובקיצור.. הרבה נסיון! יעזור לך גם בעתיד.. בהצלחה בכל מה שתבחרי!

stary1

New member
../images/Emo55.gifאהבה היא מלאך!

אל תלכלכי את שמה
אי זוכרת בפעם הראשונה שעליתי עליה והיא ניסתה להעיף אותי
אבל מהר מאוד היא למדה שעם שחף לא מתעסקים

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif לא לכלכתי..

אם הייתי אומרת שהיא סוסה קלה ואוטומטית זה היה לכלוך..
חחח שחף לאהבה - "אני אשים לך טיידאון! רוצה טיידאון?!" שחף לשירה - "ראית איך היא שתקה?! היא יודעת מה זה.."

stary1

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif

יאו...איך המשפט הזה מחזיר אותי לעבר..~נוסטלגית שירה~

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif ~נוסטלגית שחף~

~נוסטלגית הגזמות~ וזה מזכיר לי משהו שאני צריכה לעשות ..

stary1

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif

~שירה ושחף הגזמות בעם~
יאו...פתאום נזכרתישהמשפט הזה מופיע לי באייסי

כבר אמרתי לך מה אני חושבת

ואני חושבת שההחלטה שלך היא הכי נכונה וגם אם ההצלחה לא תבוא מיד את תראי שאת בסוף תרוויחי מזה כי עם ירדן אולי זה נחמד והכל אבל את לא תרוויחי מזה כלום (חוץ מרוזטות
) ודוכי יתן לך ה-מ-ו-ן וגם את בהתחלה את לא תראי את זה אני מבטיחה לך שעד סוף העונה את תביני כמה זה היה שווה
שום דבר בחיים לא בא בקלות ובשביל להצליח ב-א-מ-ת צריך לעבור דרכים לא פשוטות אבל בסוף זה ישתלם.... מבטיחה..
אוהבת אותך ואת פוקי המוווווווווווווווווווווווווווווווןןןןן!!!!
ואל תדאגי לדעתי עשית את הבחירה הנכונה ביותר
אתם מושלמים!!

fliperit

New member
תלוי...

אם המטרה שלך היא להיכנס לתחרויות כדי לנצח..הייתי בוחרת בסוס הקל. אבל אם המטרה שלך היא ללמוד, כדי שבעתיד תוכלי לנצח..הייתי בוחרת בסוס הקשה... זה דומה מאוד לדילמה שעומדת בפני: האם לרכב על הסוס שלי הרבה כדי להתקדם, או לרכב מעט ולתת למאמנת שלי לרכב עליו יותר כדי שהוא יתקדם אני בחרתי במקה שלי למצוא איזון..ולרכב 3 פעמים בשבוע במקום 4-5..

S H I L G I

New member
התשובה פשוטה../images/Emo3.gif

אם אני רוצה הנאה נטו, ברור שאני אבחר בקל. אבל בטווח הארוך-בקשה.

למעלה