מה אתם באמת יודעים-

Continuum

New member
חחחח

הבנה אחרת לחיים.. ממריחואנה.. בטח.. התפתחות רוחנית ממש! אנשים לא יכולים ולא נוטים לעשות ספורט כל הזמן, לקחת חופש כל הזמן, להיות על רכבת-הרים בלונה פארק כל הזמן.. אבל הם כן יכולים להיות תחת השפעת מריחואנה כל הזמן. זה מוריד את הפרודקטיביות בכל התחומים האחרים.

חחחח

וואלה כן- הבנה אחרת. לא כולם מסתכלים על שאיפות החיים שלהם במדדים של עושר והצלחה, וכל עוד הם עושים זאת ללא רמיסת אנשים אחרים בדרך- זכותם. יש מיליוני אנשים שכל החיים שלהם סובבים סביב ספורט אתגרי או סתם כל ספורט אחר, יש מיליוני אנשים שחיים רק כדי לקבל את החופש לחיות בסטלבת, יש מיליוני אנשים שעולמם סובב רק סביב אוכל, יש מיליונים שכל חייהם דבוקים לטלויזיה ויש אפילו משוגעים לדבר שכל חייהם מחפשים רק את 'הרכיבה המושלמת' על רכבות הרים... גם הם לא מה שהיית מגדיר 'פרודוקטיביים בכל התחומים האחרים'. ואתה הרי יודע שאפילו לא אחוז מכלל המעשנים מגיע למצבים כמו שאתה מתאר של 'כל הזמן תחת השפעת מריחואנה וחוסר פרודקטיביות בכל התחומים האחרים' וגם זה קשור באופן ישיר לבן-אדם המעשן.

Continuum

New member
..

"וואלה כן- הבנה אחרת. לא כולם מסתכלים על שאיפות החיים שלהם במדדים של עושר והצלחה, וכל עוד הם עושים זאת ללא רמיסת אנשים אחרים בדרך- זכותם." כן, הם פשוט מסתכלים על שאיפות החיים שלהם, תרתי משמע. תקשיב, לגבי ההבדל בין תחביבים למריחואנה זה דיון שאני באמת, באמת לא רוצה להיכנס אליו בפורום הזה. מצד אחד בגלל שהוא טיפשי, ומצד שני בגלל שהוא עמוק מדי. ונמאס לי להתווכח, גם היות ומבחן הניסיון כבר הוכיח את הטיעונים שלי.

אז מה?

לא היה משהו חכם להשיב השבת בסיסמה? טוב, בהצלחה במבחן הניסיון הבא. תשתדל להיות פרודוקטיבי.

ויקידפדיה, בדומה לכל אנציקלופדיה

נכתב על ידי בני אדם. כיום אין לנו אנציקלופדיה שנכבתה על ידי אלוהים, אלא רק חמישה ספרי חוקים אנכרוניסטיים וחסרי תועלת, לכן לא נותר לנו אלא להסתפק במה שכתבו בני התמותה. הכותבים בויקיפדיה רובם אנשים משכילים וחכמים להחריד וממה ששמתי לב, הם מאמינים מאוד בערך האנציקלופדיה החופשית, כך שאפילו ערכים שנויים במחלוקת, בנושאים פוליטיים למשל, כתובים בצורה יבשה ואובייקטיבית. כמו כן, ועל אף שהדבר אולי גורע טיפה מהיופי שברעיון, יש צוות שמפקח על הערכים. בכל אופן, אמפירית, לא נתקלתי עד היום באף קוצו של יוד של מידע שגוי, אפילו באופן החלקי ביותר.

אוי נו. אתה כמו דוד.

מצא מין את מינו ואיש את רעהו. אולי חלאס להגיב לכולם ברצינות תהומית ובמודעות עצמית כשל גוייאבה??

iknow

New member
ובכלל, את אומרת את זה כאילו זה דבר

שלילי: "אתה כמו דוד".

את כמו דוד.

ולפי מה שאני שמעתי, לגוייאבה יש דווקא מודעות עצמית גבוהה מאוד, וגם אם לא, היא לבטח גבוהה משל דוד.

זאת היתה בדיחה

אבל בעיקרון התגובה שלנו איטית יותר ככה שכמו תחת השפעת אלכוהול לא רצוי לנהוג תחת השפעת המריחואנה.

טוב...

בכל מקרה לא נראה לי שנהג תחת השפעתו של ג'וינט ינהג כמו בפרסומת ההיא של רשות למלחמה בסמים שם מופיע נהג טריילר שדוהר בכביש הערבה כולו באקסטזה כמו ציפי שביט על ספידים, שר ומתופף על ההגה כאילו הוא בהופעה חיה ואז ברישום למעטה רשום- "הנהג שבא בנתיב מולך עישן ג'וינט. אתה באמת חושב שאתה יכול לסמוך עליו?..." אישית יותר הייתי מפחד מזה שהוא יירדם על ההגה.

למעלה