מה אתם אומרים ??

או שלא ../images/Emo13.gif

1. אני אקח לתשומת לב את החלק הראשון במשפט "תצביע בעד מי שאתה רוצה" ומשני החלקים האחרים אני אתעלם , ברשותך - לא ככה עובדת דמוקרטיה . 2. אתה בוודאי צוחק - אם יש משהו שהוא בטוח כמו זריחת החמה הוא שאולמרט ייקח לעצמו את המפלגות החרדיות , בין אם הוא יצטרך ובין אם לא , ראה עשייתו ה"מבורכת" כראש עיריית י"ם . גם הליכוד וגם קדימה ילכו עם החרדים בכל מקרה , ואני מאמין שגם העבודה , אם תצטרך , תשב איתם בכנסת . ופה בדיוק הנקודה - כחילוני אף אחת מ-3 המפלגות הגדולות לא ידאגו לאינטרסים שלי - ובשביל זה יש מפלגות קטנות

ATAF151

New member
אף אחד לא פוסל את החרדים

1. אין קשר לדמוקרטיה, ברור שזכותך החוקית היא אפילו לא להצביע לאף אחד. אני רק ממליץ לא לזרוק את הקול לריק. 2. אולמרט הוא זה שיזם את הקואליציה עם שינוי. ואין כל קשר לקואליציה בעיריית ירושליים שם היה לחרדים רוב מוחלט במועצת העיר, אז גם אם מישהו מאוד רצה הוא לא יכל בלעדיהם. אגב בירושליים זו דוגמא לעיר שבה אין רוב חרדי, אבל בגלל שהחילונים מפוצלים וגם מצביעים באחוזים נמוכים, החרדים כובשים את הרוב ללא קושי. 3. אין גם אף מפלגה קטנה שלא תשב עם החרדים, אז לא מדובר רק על הגדולות. אבל אם לקדימה יהיו הרבה מנדטים כך התלות שלהם בחרדים תפחת ולהיפך.

למעלה