מה אתם אומרים על..

מעליבנית!!!../images/Emo6.gif

חולצת קולר זה אחד הדברים שיותר מחמיאים לי בעולם!!! (וחזה "סטנדרנטי" היה לי לאחרונה בגיל 16...
)

כן נו את יודעת..

טרוד בלימודים ועבודה. עדיין רווק (יש לך ת'מספר, אם את פנויה בשישי
), ועדיין נקרע מצחוק לקרוא פה פוסטים. לא מידע מעמיק שסיפק הסבר מהותי על משמעות החיים, אבל קצת יותר שיש כרגע
לינק.

במקרה של מוכרת שב"מקרה" רוצה לסדר

ממש לידי, ולהיצמד ממש לידי כדי לסדר איזה בגד סורר על הקולב, יש לי 2 שלבים לטקטיקה שלי: אני קודם כל שואלת אותה בנימוס "אני מפריעה לך?" (בציניות קלה) ואז המוכרת תגיד- לא בכלל לא.. ואז אני גם משנה כיוון באותו הרגע לצד השני של המדפים או הקולבים באותה החנות.. ואז אני פשוט יכולה לבחון אם היא אכן עוקבת אחרי או שבאמת , רק סידרה איזה בגד על הקולב .. ואז כבר לא נעים לה לרוץ אחרי ולהידחף צמוד אלי כדי לסדר "במקרה" עוד בגד סורר לידי.. כי אני ארוץ שוב לצד השני של המדפים ואז זה יהיה משחק כיסאות מוזיקלים, ואני לא ארצה לקנות שום דבר מאותה החנות.. אם המוכרים עוקבים אחרי בעיניים, ושואלים מה אני מחפשת .. ואחרי שכבר שאלו אם אני צריכה עזרה (ואני אומרת שלא תודה), אז אני עונה (שוב בציניות תמימה) אני מחפשת חולצה סגולה עם פייטים וחשוב שתהיה סטרפלס (אין סיכוי שימצאו לי כזאת חולצה בעעע) ככה שיתחרטו על מיקוד השאלה ב"מה אני מחפשת".. כי יקבלו ממני תשובה ספציפית ספציפית. והם אומרים לא אין לנו. אני אומרת טוב חבל והולכת מבלי לסרוק את יתר הבגדים כי פשוט הפריעו לי.. אם מפריעים - אין סיכוי שאחזור לסרוק בפעם השניה. הפסידו לקוחה! ואני אחת שקונה מלא בגדים! כמו כן, אם במקרה הלוקיישן הוא בסופר פארם והדיילות (העורבות עם הבגדים השחורים) עוקבות אחרי ואני באמת שלא צריכה עזרה.. כי כבר יש לי מלא מוצרים מלא קרמים.. יותר מדי.. והן לא מבינות ... אז אני פשוט כל הזמן מפנה אליהן את גבי, והן רוצות לראות את קדמת גופי.. כדי להיות בקשר עין איתי, אבל לא, אני כל הזמן מסבה את גבי אליהן ומצליחה ככה לסקור את המוצרים.. ומדמיינת שהן לא שם. והן לא יכולות ככ לעקוב אחרי מה שאני סוקרת ובודקת בעיניי. וזה בהחלט מרגיז אותן! או שאני אומרת שאני לא שומעת טוב שאני חרשת,ושאני קוראת שפתיים, ולכן זה מקשה עלי להסתכל עליהן בו זמנית ולסקור בו זמנית את הבגדים/המוצרים.. ומוסיפה להן גם,שאם יש להן משהו להגיד לי שיפנו אלי בסוף , חחחח .. וככה נפטרת מהתשומי המיותר שלהן.. אך יש כאלה שמתאמצות ומדברות אלי בברור חח , אז לא יצא מזה כלום. יש לי עוד טיפים שצברתי מניסיון.. אבל לא זוכרת כרגע

אופטימית, הא? ../images/Emo6.gif

סופרפארם זו מחלה בפני עצמה, בגלל זה אני משתדלת שלא להכנס לשם (האמת שלא תמיד יש לי סיבה, רק אם יש איזשהו מבצע שווב שיש רק שם). הקטע הוא שבסופר פארם, המוכרות הן מהסוג שמתעלק עליך גם אם את מדברת בטלפון, מה שאוטומטית גוררת תגובה זועמת שלי "סליחה!!! אני מדברת בטלפון ואת מאוד מפריעה לי!!! אם אני אזדקק לעזרה, אני יודעת לבקש". מבחינתי זו חוצפה שלא נשמעה כדוגמתה. ביננו- למה זה צריך להגיע למצב כזה? למה אנחנו צריכות לחשב את זוית העמידה שלנו ביחד למוכרת או בכלל להשקיע מחשבה בזה, במקום לקנות בכיף? ממש מבאס. אני נוסעת לאתונה בכל שנה, ובכל פעם מחדש מתלהבת מהשירות שלהם... אומרים לך יפה "שלום" בכניסה, ומציעים לך עזרה. אם אמרת "לא"- מניחים לך לנפשך, עד שאת מבקשת שוב עזרה. אם ממשת משהו, שואלים אותך אם המידה בסדר ואם את צריכה עוד משהו ובמקרה הגרוע- אם יש משהו באותו הסגנון או פריט משלים במבצע, מציעים לך אותו. גן עדן!

Brunetit

New member
מה יותר פשוט מזה???

מה יותר פשוט למוכרנית כזו לומר "בוקר טוב לך, תציצי בכיף, ואם תזדקקי לעזרה - אני לרשותך"... ? זה לא פותר את כל הבעיות של כולם???

tulchi

New member
גם אני מתעבת. אתמול למשל

נכנסתי לחנות בגדים של אחת הרשתות הגדולות, ללא מטרה ספציפית. ריפרפתי בין הבגדים ובדקתי מחירו של מעיל. המוכרת הבחינה שהסתכלתי בתגית ומיד קפצה עלי והציעה לי לראות עוד כמה מעילים, שאלה למידה שלי, בקשה לדעת אם בא לי לראות משהו מהמם בירוק ואמרה שיש ליין שלם של צעיפים שכדאי לי לבדוק. חייכתי בנימוס ואמרתי שאני לא מחפשת משהו ספציפי. אחרי דקה בחנתי מעיל אחר. היא שוב קפצה עלי ושאלה אם בכ"ז בא לי לראות עוד כמה מעילים ואיזו מידה להביא לי ושיש לה משהו שמתאים לי בול למגפיים. זה היה פשוט נורא. היא לא עזבה אותי. אחרי שהבהרתי לה, בפעם השניה, שאני לא זקוקה לסיוע היא ברוב חוצפתה אמרה לי "חבל, יש לנו כמה דברים מקסימים". כמעט התפוצצתי.

tulchi

New member
בנוסף

אני הכי שונאת שהם אורבים מחוץ לתא ההלבשה. אררררררר! ישר מתחילות המחמאות ולא משנה אם שמתי על עצמי שמלת פרס נובל או בד יוטה. באותו נושא, אני שונאת מוכרות במחלקות להבשה תחתונה. תמיד הן נכנסות איתי לתא ההלבשה. מה הקטע??? אני מודדת חזיה והמוכרת נכנסת "לסדר לי אותה". גאד זה כ"כ דוחה.

Black Star

New member
לפחות הם רק אורבים בחוץ...

מה עם אלה שפורצים לתוך תא ההלבשה בעודך מתלבשת ומביאים לך עוד ערימה של דברים - הרוב המכריע מכוער בעליל ולא קשור בכלום לטעם שהפגנת במה שאת בחרת עד עכשיו... דווקא עם מוכרות חזיות למדתי לחיות בשלום, המקצועיות שבהן פשוט יודעות להתאים חזיה טוב. והלא מקצועיות פשוט לא נכנסות לתא.. אבל לקח לי קצת זמן להשלים עם זה כי באופן כללי אני לא בנאדם שאוהב להציג את מרכולתו לכל מוכרת אקראית.

זה מזכיר לי, גברים

גברים, גם אם זה מוכרים או אם זה חבר של.. שמתלווה עם חברה לחנויות בגדים/הלבשה תחתונה, הם יושבים להם על כיסא כורסה קטנה במרכז החנות, ומסתכלים בשופי על כל אחת שיוצאת מתא המדידה אל המראה.. וזה מרגיז, כי אם יש בגדים שלא יושבים עלי? אני לא רוצה שיסתכלו עלי כאילו אני בהופעה חיה... הופעה חינם , שוטפים את העיניים, מה רע להם? אז במקרה כזה גם כן יש לי פיתרון אני מושכת איתי את וילון תא המדידה אל המראה, כך שאוכל להסתיר את עצמי מאחור בעזרת משיכת הוילון וכך אף אחד מהם לא יכול לראות אותי.. כי משיכת הוילון מגבה אותי מאחור.. ואז אני מסתכלת לשניה שתיים במראה וחוזרת לתא המדידה.. וגם לא טורחת לקנות.. בזכות ההפרעות האלו.. שעוד מישהו מסתכל.. אני יודעת שזה פוגע, וזה רמז מספיק עבה עבורם שיפסיקו להסתכל על כל מי שיוצאת מתא המדידה!!! חוצפה!

RReuTT

New member
../images/Emo6.gif

רק אני כל כך חופשיה בחנויות בגדים? רק אני ממשיכה להסתובב עם הבגדים של החנות יחפה וממשיכה לחפש דברים? רק לי לא מפריע למדוד באמצע החנות? (חולצות וכאלה...גם אם יש אנשים מסביב) פעם הייתי בחנות שהמוכרת לא כל כך מכירה אותי, וכל התאי הלבשה היו תפוסים, הייתי צריכה לחכות בשביל להחליף חולצה בסך הכל, אז פשוט הורדתי אותה כזה בצד החנות כי לא הייתה לי סבלנות לחכות, והמוכרת הייתה בשוק ממני כאילו מה כבר עשיתי, כולה ראתה לי את החזייה...

הזכרת לי קטע משעשע...

הלכתי לי לקנות חזיות, וכאן מה לעשות שבדרך כלל אין ברירה וחייבים להיעזר במוכרת. בעודי מודדת בתא ההלבשה אני שומעת את המוכרת "כורזת" את מידת החזיה שלי. היא רצתה להביא לי עוד כמה מידות, והיות שלא ידעה באיזה תא אני היא "קראה" לי, לא בשם שלא ידעה אלא במידת החזיה... מה שכן, לי אף פעם מוכרת לא נכנסה לתא במקרה כזה, היו כמה ששאלו אם אפשר להיכנס ואם אני צריכה עזרה בפנים, ועניתי שלא.

בפעם הבאה תגידי

שאם היא לא תעזוב אותך את תעזבי את החנות. או לחליפין תבקשי את השם שלה ותגידי לה שאת רוצה להתלונן עליה. את תראי איך היא תעזוב אותך בשקט אחרי זה... ואם נכנסים לך באמצע כדי לעזור לך תגידי לה שאם היא לא יוצאת מייד את תתלונני על הטרדה מינית
זה בטח יבהיל אותה..

../images/Emo13.gif גם רעיון...

גם לי יש רעיון- כשנכנסים לאיזה חנות בגדים..אז פשוט לשחק אותה מדברים בפלא... הרי אף מוכר/ת לא תפריע לאף לקוח/ה באמצע שיחה (ככה אני מקווה לפחות...)

SimplyMe1

New member
לא ממש עוזר

ביום שני יצא לי להיות במרכז העיר,נכנסתי לחנות שמוכרת בגדי ספורט ונעלי אולסטאר,הייתי בשיחה עוד לפני שנכנסתי לחנות,והסתכלתי על הקיר של נעלי האולסטאר..הייתי עם חברה שלי בטלפון,על הדרך התייעצתי איתה איזה צבע של אולסטאר כדאי לי לקחת,וכבר עמד לידי המוכר,אני משנה את נושא השיחה כדי שלא יתערב לי בצבע,ואז הוא שואל -"איזה מידה להוציא לך?,זה במבצע השבוע של 150 שח..דגמים "שהולכים הרבה"..בקיצור ראיתי שאין את הצבע שרציתי(סגול או אפור),הסתובבתי לראות מה יש בסטנד של הבגדים מאחורי,והוא עדיין נדבק אליי לגבי האולסטאר שראה שאני לא רוצה את מה שמוצע שם(כול זה באמצע שיחה עם חברה)....לא עוזר להעיף מוכרים קרצייתיים!

RReuTT

New member
אבל למה לא?

דווקא אני אוהבת את הצומי הזה של המוכרים... אם אני נכנסת לחנות בגדים ומתחילה לחפש סתם לבד ואף מוכרת לא ניגשת אליי אני סתם מאבדת את עצמי, מתאבסת ויוצאת החוצה. יש את המוכרים האלה שגם אם מבקשים מהם עזרה הם נורא אדישים אלייך ועושים לך טובה שהם מתייחסים, אני ממש שונאת את זה. לגבי המוכרות בהלבשה תחתונה באמת שאין לי בעיה שיכנסו לי לתא הלבשה כל עוד הן נכנסו בשביל לעזור לי ולתת לי עוד ערמה של חזיות למדוד או סתם לסדר לי מאחורה את הכתפיות. ובמקרה שלי לגבי מוכרים שמתלהבים מכל דבר שאת שמה על עצמך, אצלי זה לא ככה, כי אני תמיד דואגת להתחבר אלייהם קודם ואז לקבל את דעתם האמיתית וברוב המקרים המוכרות מאוד כנות איתי בעיקר בחנויות הקבועות שאני נכנסת אלייהם. יש איזה אחת שאפילו אומרת לי מה כדאי לי לקחת ומה לא וגם אומרת לי מראש מה יהיה לי יפה על הגוף ומה לא, אני מתה עלייה.

זה בדיוק העניין

מה שאני ואחרים תיארנו כאן זה מקרים שאומרים שלא צריכים/רוצים עזרה ובכל זאת המוכרים ממשיכים להידבק.

למעלה