מה אתם אומרים על..

Breaking Wave

New member
חחח איזה מצחיק.

אף אחת מהחברות שלי לא מבינה למה אני שונאת לקנות בגדים :) א. כי אני לא החלטית ברמות מחרידות. ב. כי אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי. ג. כי אני שונאת למדוד. ד. כי הכל נראה לי מכוער. ה. כי המוכרות משגעות אותי. ו. כי אני משגעת את המוכרות יותר. עכשיו חזרתי מהחנות של קרוקר, חיפשתי ג'ינס, והכל היה פרחי, מצועצע, גרוזיני מזעזע ועד שמצאתי ג'ינס וחולצה נורמליים המוכרת קיבלה ממני חזרת..מסכנה התייאשה. "לא, זה מכוער מדי." "לא, מה זה הצבע הזה?!" "לא, תראי זה נראה כמו חולצה של שוק." "לא, זה נראה כאילו הג'ינס קיבל אבעבועות רוח" "לא, אפילו להלוויה אני לא אלך עם זה". בתאכלס, המוכרות מתעבות אותי. תתנחמו בזה - אני מוציאה להם את המיץ שהם מוציאים לכם.

My Identity

New member
פעם אחרונה שזה קרה לי

פשוט אמרת שזה לא בא לי בטוב ויצאתי מהחנות. הם פשוט מעיקים.... ושמתם לב שבחנויות הבגדים הרציניות/יקרות אין מראות בתוך תא ההלבשה? המטרה היא לגרום לכם לצאת החוצה להסתכל במראה עם הבגד כדי שמוכרים יוכלו מיד להתחיל לעבוד עליכם ולהגיד לכם כמה זה יפה.

leiny85

New member
כל כך נכון...

לא ברורה לי האופנה הזאת - של לא לשים מראות בתאים. יש שאפילו שמים מראה במרחק 5 מטר מהתאים, כדי שאני אצטרך לטייל ברחבי החנות. ממש תענוג.

deja vu 23

New member
נכון!!!

מי שמע על דבר כזה שאין מראות בתאי מדידה? בTNT למשל, זה סיוט אחרי זה לצאת והמוכרים מדדים אחריך.. הייתי בארה"ב, ושם הם לא מתקרצצים אליך ברמות האלה, אתה יכול לקנות בשקט. פנטזיה שלי, אני איכנס לחנות והמוכרת תגיד "הי בחור קוראים לי סיון אם אתה צריך עזרה תקרא לי" ואז אני אגיד סבבה ואסתכל לי בשקט.

מאווווד מעצבן!!!

יש איזה חנות שהמוכרות שם ממש מעצבנות כשעוד הייתי נכנסת לשם, אז בערך כל רבע דקה הייתה פונה אליי מוכרת אחרת (וברוך השם, לא חסר שם מוכרות) פעם אחת אחת המוכרות גם נכנסה איתי לתא (
) אני לחנות הזאת יותר לא נכנסת זה בלתי נסבל מבחינתי

ira87

New member
גם אני שונאת את זה

במיוחד שאני לא מחובבי השופינג... היום לדוגמה, הייתי צריכה מכנס, נכנסתי לחנות גדולה, אמא'לה היא פשוט הבריחה אותי משם. אני לא אוהבת כשהבגדים צמודים אז ביקשתי לתת לי מידה אחת גדולה משלי, אז לא. היא מסתכלת עליי ואומרת לי איזו מידה אני צריכה. אוף נו באמץ
... מה אני לא יכולה להגיע לחנות ולבחור לעצמי בכחות עצמי בגדים ומידות שאני חושבת לנכון? סתם מיותר ועוד לבן אדם כמוני שלצערי גם כשצריך לא יודע להגיד: " טוב מספיק אולי?", פשוט אומרת לה "לא תודה", לפעמים אפילו את זה לא נעים לי להגיד...
...

../images/Emo6.gif

מוכר לי. זה מעצבן. פעם אחת שישאלו אותי אין בעיה, אבל פעם שנייה אני כבר מתרגזת. אם אני אצטרך עזרה, אני אבקש!!!

מותר לי

New member
אני אומרת...

"תודה, בינתיים אני רק מסתכלת" (ואם אני לא מוצאת, או נכנסת מראש בשביל משהו ספיציפי- אני פונה אל המוכרות) עד היום זה עזר...

פלטרון

New member
לא מבין מה הבעיה..?

אומרים- "לא תודה, אני מסתדר לבד", או משהו דומה, והם עוזבים אותך. מגיע עוד אחד/אחת.. אומרים שוב. כמה פעמים כבר זה קורה ? .. אצלי זה בדר"כ מספיק פעם פעמיים גג.
טוב נו.. כל אחד ומה שמציק לו

למעלה