מה אני לעשות?

MOON..

New member
מה אני לעשות?

השיעמום גועש..קולות השטיח שלי כבר לא משעשעים אפילו אותי..ומישו..(אממ..מעניין מי) שהכריח אותי לבוא פה, ואפילו ציווה על שעה מדוייקת!! לא פו (שוב רמז למי זה-החפרפרת ממש...) אז כיין מצבי מעורער יותר מתמיד! זה לא עסק! מה אני לעשות? ללכת לבהות בדו``ח המלבב שלי? להקדים לשם שינוי את ההגעה שלי לעבודה? ואז אולי אולי גם למצוא חנייה נטולת דו``חות?(נסחפתי לרגע) לנקות את אביגיל? לקטלג את אוסף הבולים??? (תרגישו חופשי לעצור אותי אניי טיים) בקיצור..אני הולכת לעבוד על החיקוי שלי ל wallpaper

ligill

New member
מי זאת אביגיל לעזאזל???

ותפסיקי להתבכיין על הדו``ח שלך!!! רוצה לעשות תחרות התמסכנות? אז ככה - חזרתי עכשיו, כן לפני מספר דקות בלבד מקצין העיר בשביל 3 גימלים מסכנים (לא 3 חודשי גימלים כמו סרטנית, אלא שלושה ימים) שנופלים לי בדיוק על: 1 - יום כיף 2 - שישי 3 - שבת אפילו מבוקש נשבר אחרי 7 שעות המתנה והלך לישון... אגב, חיקוי מוצלח את עושה, תמיד טענתי שפרחים בצבע חרדל על רקה ורוד עתיק הולמים אותך...

MOON..

New member
פעורה זה לא מילה..

אני במקומך..לא הייתי מעיזה להגיב אפילו...חחחח

זאן פול

New member
באמת חיקוי מוצלח

באמת חיקוי מוצלח רק לדעתי הולמים אותה יותר פרחים סתויים בניחוח של לואי ה17

MOON..

New member
לי...

בואי..בואי תחרות! יש לי דו``ח של 70 ש``ח שקיבלתי על לא עוול בכפי, חשבון פלא` שאין לי מושג איך אני אשלם כי המינוס שלי חוגג-והמחשבה של אחרי העבודה בביפר אני ארד לי לעבוד קצת שעות נוספות באיזור הבורסה קורץ לי מיום ליום..כי המשכורת שתיכנס ב-1 לחודש מיועל לתשלומים השונים, אממ..מה עוד? אהה-אני חושבת שזה שאני עובדת ביפר כבר עולה על ה-3 ג` שלך! ולאביגיל-היא יש הגורסים מכונית עם מנוע,קרבורטור והגה-אבל זה לא נכון! היא פסל סביבתי עם מנוע..שגם היא בין היתר מצריכה אלף אלפי טיפולים..כבר עדיף להשקיע בקשר עם מישהו ולבזבז עליו ולא עליה..שיקולים של טווח רחוק. -וחוץ מזה..אני עכשיו טפט בצבע בז` כזה עם קילופים קלים בצדדים כמו בבית של זקנים עם ריחות קטטר ושיניים תותבות. (אה ולגבי ג`-כל שירותי קיבלתי סה``כ 4 ג` וזה עוד בהיותי חובשת-לעומת זאת 15 יום ריתוק-קיבלתי כמו כלום!) אז מי המנצחת??

ligill

New member
אל תתחילי מותק, אל תנסי אותי.....

נולדתי לאמא פולנייה ולמשפחה פולנייה עוד יותר. בת הדודה שלי חושבת שהיא דרקולה ומנסה לכשף את אחיה בעזרת חתול. אחי החליט לחזור בתשובה (כדי שהוא לא יצטרך להתגלח בעומר). אמא שלי פולניה, אמרתי כבר? את מרבית חיי ביליתי בבאר שבע, באר שבע למען השם!!! גמלים ירקו עליי.... שלא לדבר על בעליהם של הגמלים שגם הם ירקו עליי, אבל הם גם יודעים לכוון. ואני חושבת שהעובדה שאני בצבא מעוררת רחמים יותר מהכל - כולל העבודה שלך בביפר. בואי נעשה חישוב קטן - את מרוויחה לשעה.... 20? 25? אני מרוויחה לשעה..... שקל!!!! שקל!!! בשביל פחית קולה אני עובדת חצי יום!! כבר הזכרתי שאמא שלי פולניה? זה היה התקציר, כבר מאוחר, אני לא רוצה לעשות פה סיוטים לאנשים.....

חחחחחחחח

שתי קרועות אתן..... אני יושב ונקרע כאן מצחוק ... אבל בסוף אני אהיה השופט....

MOON..

New member
אכן..הסאגה נמשכת..!

ומצידי שלכולם פה יהיו סיוטים..(גם ככה הם בצ`אט רוב הזמן-יש להם מספיק חלומות זוועה).. לי-את פולניה כשרה, 100% סוודר ורדיפת בננות וכאלה..לי מה יש? הא? אבא עיראקי..אמא בולגריה- מין שילוב חולני..ממש הכלאה מלכותית שלא כדרך הטבע! כאילו מה אפשר לאכול אצלי בבית? קובה ממולאת קשקבל? אחי הגדול אי שם באיזור רפיח..עובד כסלקטור-גוד נואוז וואט דאט מינז.. אחי הקטן..הוא זכה ביופי בבית..ואני סנדוויץ` עם כל התיסבוכים..כיאה לסנדוויץ`. עיר מגורים? אני גרה בחולון FOR CRYING OUT LOUD בל``ג בעומר נסעתי עם אביגיל והותקפתי ע``י המון ילדים/ערסים לעתיד עם הקלצניקוב מים האלו..ממש פצצות מרגמה עם מים..(מה שכן הם ניקו לי מצויין את השמשה) אצלי אין לצאת החוצה בלילה להסתובב ככה סתם..לרעות באחו כמו בבאר-שבע- אצלנו אין חיים!! יש רק חי!! אחרי 20:00 בערב יש עוצר יציאות.! מה שכן את חיילת-שזה לוקח הרבה נק` אבל עדיין לא משתווה..לא יעזור לך

ligill

New member
Thats the best you`ve got?

אולי לא הבהרתי את עצמי טוב מוני: פולנייה זה לא עדה - זה אופי. אם כבר מדברים על מוצא, יש לי הכל: עירקי, טורקי, רוסי - You name it אפילו יש בי שמץ כורדי. כן כן - אני נשמעת כמו התחלה של בדיחה גרועה (רוסי, עירקי, וכורדי נכנסים לטיים אאוט...) מותק - חולון זה כלום לייד ב``ש... בכניסה ל``פורום`` שמים לך חותמת על היד ושכפ``ץ על החזה... ובקשר לאביגיל המפוארת שלך... לי אין אוטו, ראבאק... רשיון אין לי!! נכשלתי 10 שניות אחרי שהתחיל הטסט כי ילדה עם קורקינט קפצה לי לכביש והטסטר לא ידע את חוק מספר 1 בתעבורה - כשילדות עם קורקינט קופצות לכביש - ל א נ ו ת נ י ם ב ר ק ס ! ! ! לא עזרו נסיונות השכנוע שלי, אני עדיין הולכת ברגל. וכשאביגייל שלך חוטפת שקית מים לשמשה - אני חוטפת אותה לראש!! ועוד משהו - היום נחתכתי ברגל``ש (= רגליים-שחי) אז מי יותר מסכנה? מי?????

MOON..

New member
you can do better than that

אוקי..בואי נתחיל כי לא הבהרתי את עצמי נכון..במשפחה שלי אני נחשבת לרווקה זקנה! אוקיי? אני בת 21 רווקה זקנה וזה כי לבת דוד שלי שהיא בת 20וחצי יש כבר בעל ותינוקת בת 3 חודשים..ואל תתני לי אפילו להכנס לזה..כי בעלה כוניף מפגר שאל אותי ``נו את לא רוצה להתחתן?`` והתינוקת שלה היא פשוט שאקה זולו עם עיני שימי תבורי-לא ראית מעולם כזו תינוקת מכוערת..בחיי. טסט?? את רוצה לדבר על זה? אני לא אגיד אפילו איזה טסט עברתי אבל רק אציין שהטסטר שלי עשה תאונה,אוקי? הוא דפק ברקס לנבחן לפני ונכנסו בנו מאחורה..הוא היה כנראה מרוקאי הטסטר והתנפח לו וריד במצח והטסט שלי נגמר כעבור 2 דק` בלי שאני אעבור! וזה רק טסט אחד מתוך כמה וכמה.. בנוסף לכל!! הצלחתי היום להגיע לביצועי נדיה קומנצ`י חדשים ולגרום לעצמי כוויה ביד מסיגריה, לחטוף מכה בברך שעכשיו מעוטרת בצבעי כחול/סגול-זה הולך העונה..ותאמיני לי זה רק טוב שאני לא הולכת עם שמלות..כל הצלקות, הסימנים הכחולים..והחתכים למיניהם..(ממש ילדה מוכה) וחולון!!! ראבק! היית פה פעם? אם את הולכת למרכז-שזה בעצם ``גרוזי-לנד`` עדיף שתכיני צוואה לפני כי אין לדעת אם את חוזרת הביתה..אצלנו כשנולד תינוק לא נותנים לו את הצמיד הזה עם השם-מציידים אותו או באפוד או בשרשר ``חי``--ונותנים לו לבחור..90% הולך על השרשר!!! אז כן אני המנצחת!!! לך יש את מבוקש! מה את בוכה?

ligill

New member
את יודעת מה החלק הכי גרוע מוני?

שאני נורא נורא נורא נורא עייפה וכל 10 דקות באה איזה פסיכית לצ`אט ושולחת אותי לפורום אבלה וחפויית ראש כדי שאני אקרא כמה היא אומללה.... אה, כן - ועשו הדברה בבניין שלי ובגלל שאני בקומת קרקע - כל הג`וקים הגוססים של כל הבניין מתגלגלים במדרגות ונוחתים לי בדירה, משמיעים כמה גניחות מעוררות רחמים, מבקשים ממני הנשמה מפה לפה (תוך כדי קריצה רבת משמעות) ומתפגרים מול הטלביזיה שלי (טלביזיה שיש בה רק ערוץ 1). היום ברחוב איש אחד הציע לי לעשות איתו תחרות הליכה..... אני פשוט מגנט למוזרויות (מה שמסביר למה אני משרשרת פה איתך....) ואם מדברים על מבוקש.... אז כן, יש לי אותו.... אבל יש לי גם בחורות רווקות זקנות שקוראות לו בכל מיני כינויי חיבה.... נשמע לך מוכר? טוף, אז בצער רב וביגון עצוק אני קוטעת באיבה את מסכת השרשורים הזאת לטובת שינה היופי שלי (אגב, כבר הזכרתי שהמיטה שלי היא ברוחב 50 סנטימטר, הרגליים שלי בולטות ממנה החוצה ובמזרון יש אבנים?) לילה טוסט לכולם היה כיף מוני }{ מתה עלייך אחחחח... אני כבר שומעת את הציפורים מצייצות אחת על השנייה....

פיסקת בית הדין.....

השופט (שזה אני) קובע בפה מלא ...... ש-לי ניצחה ומון אין מה לעשות לפי מה שרשמתן... אז לי בהרבה יותר מסכנה ...רחמי עליה קצת.....

bduya

New member
די, נשברתי..

אתן גדולות אחיותיי.. אין אין אין אין עליכן בובות.. נקרעתי. ;-)

Winston

New member
מממממממממממממממממממממממממממממממממממ

7 שעות מעניין איפה היית?

וויני מותק!!!

איפה נעלמת יה שועלון קטן??? למה לא רואים אותך פה??? הא? הא? הא? ככה נעלמים בלי להגיד שלום אפילו?!?!!?!? סתם מותק בוא לצ`ט תגיד שלום מלכתוש

למעלה