מה אומר אבו מאזן?

worrywort

New member
אתה לא קראת מה שאמרתי

אצטט:"פלסטיני שלא אכפת לו ממך, לא עושה נזק בחוסר האכפתיות שלו, אם הוא כן עושה נזק (לדוגמא חוסר האכפתיות ממך גורם לו להתפוצץ באוטובוס) אז, כן הוא גזען." חוסר אכפתיות זאת לא גזענות. חוסר אכפתיות שמובילה לפגיעה בצד השני, כן. הרשות הפלסטינית, אם לא שמת לב, עדיין איננה דמוקרטיה למופת, אבל בהחלט נמצאת בדרך הנכונה, בינתיים אין זה תירוץ בשבילך להסלים את המצב כי לא אכפת לך מפלסטינים. לא יורים בבנאדם על זה שהוא נוגע בגדר! לא היית יורה בו אם הוא היה יהודי, לכן אתה גזען, איך שלא תציג את זה, אתה גזען. לא היית מציע לירות במתנחל שמגיע עם עוזי להר הבית. למרות ששניהם מסכנים את בטחון המדינה באותו אופן. אתה ג-ז-ע-ן.

אולי לא הבנת

אבל אמרתי שמי שבא לפגוע בהר הבית יהודי/ערבי צריך לעצור אותו מי שבא במטרה לחבל בגדק הבטחונית צריך לירות בו אני לא חושב שאפשר להסביר את זה יותר טוב מקווה שהבנת

worrywort

New member
בטח זה נורא הגיוני

כי גדר, זה אסון נורא, יקח שנים לשקם! בעוד שהר הבית, מה.. מקסימום תהיה הצתה של כל האיזור.. אלפי פיגועי נקם... שטויות, נתגבר. אני מעלה השערה, שסדר העדיפויות, הוא לא ברמת הסיכון של פגיעה בגדר אל מול פגיעה בהר הבית (שכמובן לפגוע בהר הבית הרבה יותר מסוכן1!!) שגורמת לך לבחור את העונש המתאים - ירי במקום, אל מול מעצר. אולי זה בעצם העובדה שבדר"כ ערבים פוגעים בגדר? ויהודים בהר הבית? לא... מה פתאום.. זה יעשה אותך.. גזען..?

הגדר

היא ככל הנראה הסיבה שאתה חי אם לא ידעת אסור לפגוע בשני המקומות האלו כמובן שלי אישית יותר יכאב אם יפגעו בביטחון שלי (גזען שכמותי) תגיד אם אני אדרוש מהרשות לעצור רוצחים ומחבלים בגדר זה יהיה מוגזם?

worrywort

New member
לא, לא מוגזם.

אבל עד ליום שזה יקרה, אם אתה יורה במחבל שמגיע לגדר? אתה יורה גם ביהודי שמגיע עם עוזי להר הבית. אחרת אתה גזען.

יהודי אפשר לעצור

ערבי לא במידה ואי אפשר לעצור את היהודי ניתן להשתמש בירי ולא ענית לי לשאלה-האם הפלסטינים גם גזענים אם הם יורים רק ביהודים בעוד שלערבים הרוצחים הם מעדיפים לקרוא שמות של רחובות וכיכרות?

למעלה