מהתחת לפה

מרי רות

New member
האטי לך

אדונך ציווה עלייך לעשות דבר שאינך מעונינת בו, את נכנעת רק משום שאינך מוכנה לאבד אותו. כולם נוטים להתגמש עבור אהוביהם מידי פעם, אך יש לשים לב מתי הדבר הופך לסחיטה ריגשית, בעניין זה, דהיינו-שליטה וירטואלית במצלמה , אני לא מציעה לאף אחת להתגמש על מה שאינה מוכנה לפרסם ברבים. לתשומת ליבך, התופעה בה אנשים/שולטים מצלמים את המסך ומעלים את הסרטונים לרשת הופכת נפוצה בקנה מידה מבהיל. גם כעת את מודעת לכך שכל סירוב קטן עשוי להוביל לנתיב של סיום יחסיכם (ועל כן את 'מתפשרת' ) הוא אינו מספק לך תחושת ביטחון ויציבות אפילו כיום - כאשר את שפחתו. על מה את נסמכת כי לאחר סיום יחסיכם לא תהפכי "כוכבת" בעל כורחך? וגם אם לא "כוכבת" בקנה מידה לאומי, אם כבר כעת את נסחטת ריגשית לבצע דברים שאינך מעונינת בהם, ואין לך יכולת לסמוך עליו שלא ימאס בך כאשר אינך מבצעת פקודה זו או אחרת, מהיכן היכולת לסמוך עליו שלא יסחט אותך רגשית גם בעזרת סרטון שכזה? אני מאחלת לך שלא יהיה לך צורך להידחק ריגשית ולסכן את פרטיותך כדי להימצא בקשר עם שולט. מלבד זאת, שליטה וירטואלית במצלמה היא ממש לא הספורט שלי, אם אין לי את מי ללעוס, לחבק, להסניף... שליטה וירטואלית נראית לי תמיד כנחמת עניים, ולא, לא רק שלא הייתי עושה זאת, לא הייתי מבקשת דבר כזה מנשלט תחת האיום של סיום הקשר , גם לא ברמיזה. ובנוסף, סילחי לי על חוסר ההבנה, זו ככל הנראה נבצרה ממני... על מה את חשה גאווה? על שהתגברת על החשש הכרוך באופציית החשיפה? על מתיחת גבול? על שהצלחת 'לשמר' את הקשר ע"י כניעתך? אני מצטערת להשבית כאן את חגיגת המעודדות הנלהבות, ולהציע לך להאט בכל האמור לביצוע אי אלו דברים שמומלץ לתת עלהם את הדעת לפחות פעמיים. מרי רות

humbe

New member
מרי רות

ראשית, נכון, אני גבר... שנית, העניין עם החשיפה... אכן, מסוכן, אני מסכים, אבל אצלי זה, כנראה, חלק מכל העניין. אני בכלל אדם שלוקח סיכונים ולא תמיד הגיוניים. בכל מקרה, אני מרגיש שאין לי סיכוי למצוא שולט שיבין את הראש שלי בלי לקחת סיכונים. לכן כל נושא האחריות כל כך קריטי בעיני. תודה על התגובות שלך.

מרי רות

New member
ואפרופו חרא של סיכונים...

דווקא מהבחינה הבריאותית אנני מן החוששות, לא פעם ולא פעמיים ערכתי 'סעודות צואה' לנשלטים ביזארים, למרות המודעות לסיכונים, עד עצם היום הזה, טפו, טפו, טפו... נ.ב לו זה היה כ"כ מסוכן ,סביר להניח שהייתי מרצה כעת 300 שנות מאסר מצטבר באישומי הריגה. מרי

מה זה סעודת צואה?

צואה של מי, ומיהם הסועדים? וסתם בדרך אגב, ההוא, שפתח פה את השירשור הוא גבר.

Plantronics1

New member
אני חושב שביזאר כבד זה דבר מדהים

ביזאר כבד זה דבר מדהים, כמה שזה כיף, מחרמן ו...מדהים. אני נהנה כל רגע ורגע מזה.

גדול!!

אוי מרוב שצחקתי יצא לי קקי

izakkk

New member
לאחר שהשולט קיבל לידיו את מושכות

השליטה . הוא חייב לשמור על הנשלט על בריאותה הגופנית והנפשית. מהתחת לפה לא מוסיף בריאות . לדעתי יכול לגרום לבעיות רציניות. מצד שני גם הנשלטת יכולה לומר את מילת הבטחון. אגב . אני משתדל לנסות כל דבר על עצמי . האם האדון ניסה על עצמו .... . ממש לא בטוח .

למעלה