בנוגע למה שכתבת
יש לי בעיה עם כמה דברים, ואסביר איך אני רואה זאת, מניסיוני באובדן שיקול דעת עצמי. אובדן שיקול דעת קורה כשמישהו מוכן לשקול את האפשרות שלמרות שגופו אינו כשיר לכך, הוא יסושן. לי זה נראה מהצד שאתה מאבד קשר עם עצמך ומבטל אותך עד כדי כך שלא משנה לך מה יקרה לך גם כשכל בר דעת מבין שיש כאן קו אדום אנושי. הייתי שם בעצמי וזה מפחיד אותי לחזור לנקודה נמוכה ושגויה בעיניי, כיום. נראה לי שיש כאן גם בלבול לא רק בין המושגים אחריות ושליטה, אלא גם בהגדרת האוטונומיה שלך. אתה הוא זה ששולט בגופך, בחייך ובבריאותך. אין כזה דבר להעביר שליטה מוחלטת לשולט, נהדר וידען ככל שיהיה, משום שאז עלול לקרות, לטעמי לפחות, שתאבד שיקול דעת מרוב רצון לרצות אותו ולהוכיח לו עד כמה אתה טוטלי. טוטליות היא בעיה של אגו, תמיד. היא הקצה השני של אפסיות מוחלטת, ושני הקצוות קיצוניים ואינם מעידים על מידתיות. שני הקצוות מסמנים אגו מודע לעצמו ושולט גם כשהוא כביכול "מוסר" שליטה. נוסף על כך, כל מה שכתבת מעיד על אובדן אמון מוחלט בעצמך, ומשום כך אתה "מעביר" את האמון לאדונך. גם אם אני סובלנית לקינקיות מסוג קיצוני, זה גורם לי אי נוחות לשמוע מישהו שאינו מאמין בעצמו.