האטי לך
אדונך ציווה עלייך לעשות דבר שאינך מעונינת בו, את נכנעת רק משום שאינך מוכנה לאבד אותו. כולם נוטים להתגמש עבור אהוביהם מידי פעם, אך יש לשים לב מתי הדבר הופך לסחיטה ריגשית, בעניין זה, דהיינו-שליטה וירטואלית במצלמה , אני לא מציעה לאף אחת להתגמש על מה שאינה מוכנה לפרסם ברבים. לתשומת ליבך, התופעה בה אנשים/שולטים מצלמים את המסך ומעלים את הסרטונים לרשת הופכת נפוצה בקנה מידה מבהיל. גם כעת את מודעת לכך שכל סירוב קטן עשוי להוביל לנתיב של סיום יחסיכם (ועל כן את 'מתפשרת' ) הוא אינו מספק לך תחושת ביטחון ויציבות אפילו כיום - כאשר את שפחתו. על מה את נסמכת כי לאחר סיום יחסיכם לא תהפכי "כוכבת" בעל כורחך? וגם אם לא "כוכבת" בקנה מידה לאומי, אם כבר כעת את נסחטת ריגשית לבצע דברים שאינך מעונינת בהם, ואין לך יכולת לסמוך עליו שלא ימאס בך כאשר אינך מבצעת פקודה זו או אחרת, מהיכן היכולת לסמוך עליו שלא יסחט אותך רגשית גם בעזרת סרטון שכזה? אני מאחלת לך שלא יהיה לך צורך להידחק ריגשית ולסכן את פרטיותך כדי להימצא בקשר עם שולט. מלבד זאת, שליטה וירטואלית במצלמה היא ממש לא הספורט שלי, אם אין לי את מי ללעוס, לחבק, להסניף... שליטה וירטואלית נראית לי תמיד כנחמת עניים, ולא, לא רק שלא הייתי עושה זאת, לא הייתי מבקשת דבר כזה מנשלט תחת האיום של סיום הקשר , גם לא ברמיזה. ובנוסף, סילחי לי על חוסר ההבנה, זו ככל הנראה נבצרה ממני... על מה את חשה גאווה? על שהתגברת על החשש הכרוך באופציית החשיפה? על מתיחת גבול? על שהצלחת 'לשמר' את הקשר ע"י כניעתך? אני מצטערת להשבית כאן את חגיגת המעודדות הנלהבות, ולהציע לך להאט בכל האמור לביצוע אי אלו דברים שמומלץ לתת עלהם את הדעת לפחות פעמיים. מרי רות