מהפכת שטרית

shon100000

New member
בגלל שאני כותב לו אותו דבר כבר אלף פעם

מי אתמול.וזה עוד בסדר הבעיה שהוא עוד מתקיף אותי ואומר שקשה לי בעברית...

DeAth ScrEaM

New member
אז אל תכתוב

אבל אתה לא חייב לדבר ככה. ובלי להעליב, לא כלכך קשה להגיע למסקנה שקשה לך בעברית אחרי שאתה מבקש הסבר על כל הודעה.

shon100000

New member
אני לא מבקש הסבר על כל הודעה

רק מתי שנעשים בהודעות אלו שימוש במילים שרובם כלל אינו בשפה העברית אז תשימי לב טוב אולי לך יש בעיה בעברית. ואם קשה לי כל כך בעברית למה קיבלתי בבגרות בלשון 97. וגם זה לא בושה שקשה לבן אדם בעברית אם הוא עולה חדש ותתביישי לך בכלל להגיד דבר כזה,זה יפה לדבר ככה? אז תשקלי מילים לפני שאת מוציאה אותם מהפה שלך!!

shon100000

New member
חחחחח מה קמת?

ועוד על הבוקר רוצה לראות מכות... אני עוד ער מאתמול

TaL53

New member
יאללה, די כבר!!!!

זה לא פורום "אבשלום קור". תפסיקו לריב כול היום על מי יודע יותר טב עברית. סה"כ כמה טעויות כתיב בגלל חוסר תשומת לב. אם לא הבנת מה השני כתב אז תשאל וזהו, ממש אין צורך לרדת ל"אני בטוח שהרוסית שלך היא כמו של בן 3". סתם הורס את האווירה וחבל:)

shon100000

New member
גם ממש אין צורך לרדת ל:

"עוד משהו, שים לב (עברית שפה קשה?)" ול-"ובלי להעליב, לא כלכך קשה להגיע למסקנה שקשה לך בעברית אחרי שאתה מבקש הסבר על כל הודעה." גם זה סתם הורס את האווירה,וחבל.

TaL53

New member
בגלל זה כתבתי "תפסיקו"

ולא - "שון תפסיק". אני מצטער אם חשבת שאני נפלתי רק עלייך. זאת לא הייתה הכוונה שלי. התייחסתי רק להודעה האחרונה בשרשור אבל הכוונה שלי היא לכול מי שמעורב בויכוח המיותר הזה.

Old Cat

New member
מה שאומר כמה דברים

לא מחמיאים על מערכת החינוך......................

DeAth ScrEaM

New member
אוי..

לא חשבתי שאתה כזה רגיש, מצטערת. אל תיקח יותר מדי ברצינות כל מה שאומרים לך.

shon100000

New member
../images/Emo140.gif אבל אני לא צריך את הסליחה שלך....

אני צריך אותך
(למה אין סמיילי של נשיקה פה)

shon100000

New member
אבל זאת את גורמת לי לזה

ובגלל זה זו אשמתך... ולא מצאתי סמיילי כזה..אז קבלי

גועל נפש. בנאדם מגעיל וטיפש

עם דעות חשוכות ורעיונות מגוחכים. שום דבר (למעט הנישואים האזרחים) מהשטויות האלה לא ראוי להתייחסות בכלל.

למעלה