בוא נשמע, איך פיזיקאי דגול כמוך, מסביר לנו,..
איך אתה מסביר את ״צירוף המקרים״ בו, יש את כל העדויות והמרכיבים לחומר שעף לכיוון השמש, כנראה מהתפרקות או פיצוץ כוכב, או וואט אבר, בו מסודרים התוצרים שעפו לכיוון השמש - מהגדולים באמצע, והולכים וקטנים עם התרחקותם מהאמצע (מקום ההתפרקות), תדמיין לעצמך, שהתוצרים אלה, נפגשים במחסום שלא יכולים לעבור דרכו, (נגיד עמוד עגול), מה יקרה? התוצרים אלה כמובן יתפצלו לשני הכיוונים! אין, ולא יהיה מצב אחר!!! למעשה, אין דרך אחרת להיווצרות מבנה כזה, אלא על פי התאוריה הזאת, בו ותראה לי אתה, חכם גדול, איך אתה, מעיף חופן חצץ לכיוון, נגיד עמוד עגול, וגורם לכך שכל החצץ שיגיע לעמוד, יקיף אותו רק מצידו האחד, בוא נראה אותך עושה את זה? ובוא נגדיל ראש ונאמר, שהחצץ שאתה מחזיק בידך, בנוי גם מחלקים גדולים וכבדים יותר, שאין באפשרות כולם להגיע לעמוד, מה יקרה חכם גדול? אני אגיד לך מה יקרה, תרצה או לא תרצה, זה מה שיקרה - החלקים הגדולים, כפי שידוע לך בתור פיזיקאי, יעופו הכי קרוב אליך, היותר קטנים יהיו מיד אחריהם, והיותר קטנים יעופו יותר רחוק, וכך הלאה עד שהקטנים ביותר, יגיעו לעמוד, וכמו שכבר שאמרתי, חלקם יתפצל ימינה, וחלקם, שמאלה. אולי אתה למדת פיפיקה ולא פיזיקה!!! פתח כל צילום של כוכבי לכת, תסתכל עליו טוב, ותראה איך, עם קצת דמיון (בוא נגיד של ילד בן 10, לא פיזיקאי דגול כמוך), מסודרים כוכבים אלה, בדיוק על פי הסדר, כמו שכבר אמרתי, קרוב לאלף!!! פעמים! הגדולים באמצע, והקטנים, הכי רחוקים. נראה לי שבסוף תתפוס את הרעיון הזה, בני בן ה10 תפס, אין שום סיבה, שפיזיקאי דגול כמוך, לא יבין את זה. בוא תן על זה תשובה הגיונית? בוא תן לי אתה, גאון גדול, סידור אחר של החצץ שזרקת? כנראה אצלך, הקטנים יעופו קרוב אליך, והגדולים יגיעו לעמוד!
וואלה, מה אגיד לך, אחלה פיזיקאי אתה!! בוא תן על זה תשובה הגיונית? בוא תן אתה, גאון גדול, סידור אחר, של החצץ שזרקת, שהקטנים יעופו קרוב אליך, והגדולים יגיעו לעמוד!
וואלה, מה אגיד לך,
אחלה פיזיקאי אתה!!!