אין לי מושג אם אתה צודק, אבל בשביל זה תצטרך לעשות מה שרוקד עם שבלולים הציע לך. למרות שאתה לא אוהב את תגובתו, זו הדרך היחידה לעמת ולאמת את ההשערות שלך.
היה לי בזמנו ידיד שלא היה לו רקע מדעי והיה נוהג להגות הרבה רעיונות "משוגעים". הוא בהחלט חשב מחוץ לקופסה אבל מה שהיה יפה אצלו היה השלב הבא- הוא יצר קשר עם מדענים בטכניון (בדרך כלל פיזיקאים או מהנדסים- זה היה תחום העניין שלו) ועניין אותם בהיפותיזות שלו. חלקן, היו כה מעניינות שהזמינו אותו לשיחה. רוב הרעיונות שלו היו מן הסתם לא ישימים או לא נכונים. למרבה הצער, הרבה מהרעיונות היפים הולכים לאיבוד כשהם מתנגשים עם המציאות (No pun intended). עם זאת, חלק מהרעיונות בהחלט זכו לעידוד.
אני לא מומחה לאסרופיזיקה אבל ממש לא איכפת לי לתמוך ברעיונות שלך אם זה מעודד אותך. כדי להציע רעיונות מדעיים אתה צריך ללכת לשלב שכל מדען רציני לא פוחד ממנו- לנסות ולהעמיד את הרעיון במבחן המציאות. הרי ברור לך שהשערות אפשר לזרוק באלפיהן. הנה למשל, אני אוסיף לסיפור שלך שבמקום זוג שמשות היתה גם שמש שלישית שנתנה מומנט ותנע זויתי לתהליך. סתם חירבשתי כרגע, אבל אני מקוה שהנקודה ברורה.
דרך אלטרנטיבית כמובן היא ללמוד מעט חומר בסיס באסטונומיה ומשם להמשיך. לא חייבים ללכת לאוניברסיטה בשביל זה. אפשר להתחיל ממקומות כמו זה:
כמה פעמים אמרתי לך מר deathcaster,
לא לשכוח לקחת את התרופות שלך?
אבל אתה כרגיל שוכח, ומתחיל עוד פעם לדבר שטויות!
לא נורא deathcaster, הפעם אני סולח לך
ונותן לך להמשיך עם השטויות ודיבורי הסרק,
פעם הבאה,
אגדיל לך את המינון!!!
שבת שלום
ותרגע!!!