מהי פיסקת ההתגברות ?

misspure

New member
מהי פיסקת ההתגברות ?

שלום רב, אבקש לא לבזבז אפילו מילה אחת על פיסקת ההגבלה לצורך תגובה לשאלתי, מפני שאני יודעת מעולה את פיסקת ההגבלה ופרטיה. הבנתי, שהחלטה/חוק שדווקא כן עומדים בפיסקת ההגבלה, אפשר לעבור לבחון אותם לפי פיסקת ההתגברות ? פיסקת ההתגברות ??? מהי בכלל פיסקת ההתגברות ? לתשובתכם אודה, (רק אם לא תטריחו עצמכם לכתוב על פיסקת ההגבלה). בקשה נוספת אליכם היא אל תתנו לי ציטוט מהפיסקה/החוק על פיסקת ההתגברות. הייתי רוצה לדעת רק מהי פיסקת ההתגברות בשפה שלכם (ולא ציטוט).

פסקת ההתגברות

מופיעה רק בחוק יסוד חופש העיסוק, ומטרתה היא בדיוק כמו השם שלה - להתגבר על פסקת ההגבלה ולתת תוקף לחוק שאינו עומד בתנאיה. זה רשום מפורשות בחוק - "הוראת חוק הפוגעת בחופש העיסוק תהיה תקפה אף כשאינה בהתאם לסעיף 4" בהתקיים תנאים מסוימים. ולכן חוק (ולא החלטה) שלא עומד בתנאי פסקת ההגבלה (של חופש העיסוק בלבד) אפשר לעבור לבחון לפי פסקת ההתגברות.

T4Free

New member
לא עמדת בתנאים ../images/Emo31.gif

גם הזכרת (פעמיים!) את פיסקת ההגבלה, וגם ציטטת מהחוק.
אין ספק שלשואלת המקורית יש סגנון...

sacrament

New member
חחח...עירפו את ראשה!../images/Emo88.gif

באמת רציתי לכתוב על זה משהו. הקדמת אותי (-:

sacrament

New member
למזלך, ענו לך

אחרת השאלה שלך הייתה נמחקת עם בקשה שתנסחי אותה מחדש... אף אחד פה לא חייב לך כלום. ואת לא תקבעי כיצד נענה לך ומה נכתוב בתשובה. להבא תשקלי את הניסוח שלך, בבקשה. ורק כי ממש מתחשק לי: פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! פיסקת ההגבלה! דווקא! דווקא!

misspure

New member
לא הצלחת../images/Emo3.gif

כדי להצליח להרגיז אותי, במקום לכתוב הרבה פעמים "פיסקת ההגבלה", היית יכולה פשוט להביא ציטוט של סעיף 8 או להסביר לי את ארבעת התנאים של פיסקת ההגבלה. חחחחח

flutter girl

New member
הסתכלי עדי

אפילו בדרישות לעצבן אותה לא הצלחת לעמוד... בושי!!

sacrament

New member
אל דאגה

אם היא לא מרגישה עצבנית מספיק אני תמיד יכולה למחוק לה כמה הודעות (-:

למעלה