מהי חברות טובה?

השאלה לדעתי היא

מה הרמזים אומרים. אם היא מציעה למישהו להצטרף למיטתם - יש לך אפשרות לברר איתו האם זו מגמה שהוא מודע לה או לא. לגבי האפשרות הראשונה - מדובר באנשים בוגרים. אם בא לי להזמין צלע שלישית למיטתי וזה מקובל על בן הזוג שלי - לא הייתי רוצה שמישהו יתערב לנו בחיים. אם היא מציעה למישהו לנהל אותה מערכת יחסים או סתם להזדיין - זה משהו אחר.

אלו לא רמזים...

אלו הזמנות למיטה. ולא - לא מדובר בהסכמה של אנשים בוגרים. זה נעשה במעמד של צד אחד.

kleo patra

New member
אולי את החבר שלך זה מדליק

לשחק אותה הטמבל שלא יודע?
אולי היא נהנת מהמשחקים והיא מיישמת זאת עם החבר שלך הלכה למעשה? אל תשחק אותה כאן צודק- אלא חכם!

rrredshay

New member
אח שלי, אתה רוצה לספר לי משהו??../images/Emo3.gif

אתה חבר של ברידג'???

אח שלי...

אני מנסה למצוא רומן בין דרוגבה לחברה של פאברגס. זה יביא אותם לכושר בו טרי נמצא...

א פרח

New member
ספר לו!

מנסיון אישי - מי שסיפרה לי ופקחה את עיניי ועל כך אודה לה כל חיי זו החברה ההכי טובה שלי, לאידיוט לא הספיקו כל אלה שהתעסק איתן והוא החליט לנסות להתחיל איתה, אחרי שזרקה אותו מכל המדרגות התקשרה אלי ועידכנה אותי. אז פתאום התחילו להסתדר לי כל מיני תהיות ושאלות ובאו על פיתרונן.

kleo patra

New member
לא לספר לו

תהיה החבר הטוב שתומך בו- כשהוא יגלה שהיא בגדה בו לא נכנסת לעניינים שלהם אולי זהו רק מבחן? אולי זה המשחק שלהם<? ללכת להתחיל עם אחרים ולעשות סקס קבוצתי? למה לך להכנס למקום הזה?

א פרסקי

New member
נוווווווווווווווו

כאילו ענית בעצמך על השאלה
כל הטיעונים שלך זה ללכת על זה

עוקצני

New member
אני עם היפהפיות

אל תספר. אם אתה מספר אין לך מושג לאן כדור השלג הזה יכול להתגלגל. ואז יש מצב שכשהוא באמת יצטרך אותך לא תהיו חברים.

צודק עוקצני...

גם אני הייתי בוחר ללכת עם היפהפיות
רק שאלה - אם זה יתפוצץ בינהם מה אני צריך להגיד לו? ואם אגיד לו שידעתי ולא רציתי לספר הוא יכעס עלי שבחרתי ללכת עם היפהפיות :)

עוקצני

New member
יודע מה

במקום לנסות לנחש איך החבר היה רוצה שתנהג, נסה לנהל איתו שיחה תיאורטית על העקרון. האם הוא היה רוצה שתספר לו דברים בכל מחיר, האם היה רוצה שתפעיל שיקול דעת, האם היה סומך עליך אם בחרת לא לספר לו דברים.. תראה איך הוא מגיב לנושאים האלו בלי קשר למקרה הספציפי. רק מה, אם יקרה בסוף שתספר לו והעניין יתפוצץ אבל למרות הכל הוא ישאר עם זוגתו, אתה יכול לראות את עצמך כמחוק מרשימת החברים שלהם, תרצה או לא, כי תהיה תקוע בינו לבינה. אגב, לי אתה יכול לספר הכל :)

r o n i t 3 7

New member
חברות

יש אנשים שיעדיפו את האמת ויש שלא. אישית - מעדיפה את האמת כי איתה יודעת להתמודד, עם שקרים קשה לי יותר. הייתי במצב דומה, חברה לעבודה שבגדה בבעלה ולא טרחה להסתיר זאת ממני, תמיד הזהרתי אותה שהיא מהלכת על חבל דק, למרות שידעה זאת לא הפסיקה. חבר נוסף שידע על הבגידה השאיר מכתב עלום לבעלה בו סיפר על הבגידות. הבעל התעמת עם אישתו והיא נכנעה לבסוף ואישרה זאת. הבעל ההמום פנה לחברו הטוב ושיתף אותו בסיפור, החבר שתק ולא הגיב. הבעל חזר בשנית לאישתו וביקש לדעת עם מי בגדה, האישה סיפרה כי גם חברו הטוב היה אחד מהם, מכאן לא צריכה להמשיך ולספר... סוף הסיפור הוא כי הבעל החליט לסלוח לאישתו, הם בטיפול כבר שנה וחצי. נכון להיום היא לא בגדה בו שוב, מה יהיה מחר - עלום. שקרים תמיד צפים על פני השטח. חבר/ה טוב/ה בעיני יהיה אותו אחד שיומר לי את האמת, איך להתמודד עימה אני אבחר.

למעלה