מהי חברות טובה?

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif אני זוכר... ../images/Emo13.gif

לא כתבתי כי לא ידעתי אם אתה עיין עומד מאחורי הדברים...

שרשירית

New member
השאלה האם הוא צריך לעזור לו להרוג אותה?

נכון, חבר טוב צריך לעזור להעביר גופה להיסטוריה, לנחם אותו, לעודד אותו, להכיל אותו כשיתגלה המקרה, האם הוא זה שצריך להצביע על הבעיה? אמא שלי תמיד לימדה אותי ואמרה: "לא מתערבים בין בני זוג. יום אחד הם רבים וברגע לאחר מכן הם אוהבים".

Rtitan

New member
ריב שונה מבגידה... ../images/Emo10.gif

היא בכיוון של לבגוד בו - בכל ריב אחר לא הייתי מתערב - אבל כאן... כדאי שהוא יידע מה עומד מולו, כמה שזה יכאב כשיגלו לו - זה הרבה פחות יכאב מהרגע שהוא יגלה לבד.

לפקוח לו את העינים?

יכול להיות שהוא עוצם אותם בכוונה? אולי אפילו בסתר ליבו הוא יכעס עליך שעוררת אותו, במיוחד כשציינת שהוא מאוהב בה אולי זה דווקא עושה לו את זה??? לדעתי אל תתערב מנסיוני, לרוב הגברים ישנה אבחנה דקה ויכולת נדירה של ירידה לפרטים וקליטה מהירה, ממש כהרף עין.... תן לו להסתדר

28שירה

New member
חברות טובה זה...

להיות לויאלי לחבר שלך להגן על האינטרסים שלו כשהוא לא בסביבה כדיי לראות אותם או לשמור עליהם להיות לא רק האוזן שלו אלה גם האף אם משהו לא מריח טוב וגם העיניים ואז גם יש פה... אם הייתי יודעת ב 100% שזה המצב הייתי מעירה אגב, לא חייבים בלשפוך כוס מים קרה אפשר גם בעדינות עד כמה שניתן בהצלחה

יכול להיות שאתה רואה את עצמך?

ממש איתה פנטזיות? יתכן והסרטים שרצים לך בראש הם פרי דימיונך הקודח. לדעתי, גם אם יש אמת במה שאתה 'רואה', אל תתערב.

למען הסדר הטוב...

אין כאן השערה או פרי דמיוני הקודח. יש הודעות שמורות אצל מוזמנים ל'מיטה ריקה' או 'תצטרף אלינו'. אין כאן אפור - או לבן <התעלמות...> או שחור <מראה ואמת חד-משמעית>.

לי זה נשמע

כאילו שהיא מממשת לו פנטזיות. אולי הוא קוקהולד? You can never know אם הוא חבר טוב, תשאל אותו אם יש לו פנטזיות מיניות ומהן. לדעתי תהיה מופתע ממה שתשמע.

צ'רצ'יל

לדעתי אתה שופט מהר מידי והראש שלך סגור מידי. לך תאכל את התבשיל שאתה מבשל ושיהיה לך בתאבון (אני הרי לא אצליח לעצור אותך). אני אשמח אם תעדכן במימצאים. אתה עושה את הטעות הכי גדולה שיש ומתערב (בשם החברות?). כשיהיו הממצאים תפתח מחדש פוסט על מהי חברות אמיתית. לדעתי תגיע עד אז לכמה תובנות חדשות.

mazoneli

New member
../images/Emo6.gif מצחיק שרשמת את זה בעברית

שעה אני מנסה להבין מה זה קוקה ולד, חזק. ווינס יש מצב אם אתם באמת כאלה חברים, תבואו אליו ביציאה של "אחי מה זה הקטע הזה עם חברה שלך שככה וככה" בקלילות וב EASY ותראה איך הוא יגיב.

מייקי73

New member
אני לא חושבת שאתה צריך להגיד לו

יכול להיות שמה שנראה לכם כרמזים בוטים, זה משהו קינקי מוסכם בינהם שמדליק אותו עוד יותר. חוץ מזה , נניח והארת את עניו ובכל זאת הוא מחליט להישאר איתה, אתה איכשהו תצא המאנייק שניסה לסכסך. מצד שני, אם ברור לך לגמרי שזה לא מוסכם ולא נעליים והבחורינה עושה לו קרניים, אולי שווה להראות לו איזה מסרון כזה ולשאול אותו בעדינות אם הוא מודע לזה. קח בחשבון את האפשרות בה הוא נשאר איתה והיחסים בינכם מתערערים בעקבות זה

חשבתי להראות לו מסרון...

הבעיה היא שאני צריך הסכמה של הבחור שקיבל אותו. אם תהיה הסכמה שכזו יש מצב שאראה לו ואשאל אותו אם זה על דעתו. זו המגמה עכשיו.

NoaModiin

New member
אתה מהלך על חבל דק...

מצד אחד, אם תאמר משהו, יתכן שיסרב להאמין ויאשים אותך בנסיון להפריד בינהם. מצד שני - אם לא תאמר כלום והוא יגלה לבד בעתיד - אתה עלול להצטיר כחרא של חבר... אז מה עושים ? לדעתי מנסים לרמוז בעדינות.. להוביל אותו לגלות את זה לבד. אולי לספר לו על מקרה אחר כזה.. ולהעלות השערות ביחד לגבי הבחורות שאיתכן...
בעייתי...

למעלה