מהי חברות טובה?

מהי חברות טובה?

יש לי חבר טוב - באמת טוב. חברה שלו שולחת/מאותת באופן ברור מאוד לגברים אחרים על רצונה במימוש פנטזיות
הרמזים נשלחים במעמד צד אחד. היחיד שלא רואה את הרמזים הנשלחים הוא אותו חבר. מערכת היחסים הזוגית ביניהם טובה מאוד - לפחות כלפי חוץ ולפחות לפי מה שחבר שלי אומר לי - הוא פשוט מאוהב בה. לפקוח את עיניו או לתת למצב להמשיך ככה? מהי חברות טובה במקרה הזה?

ye44

New member
תפקח תפקח בשביל מה יש חברים

אה סנופיהו ? חברים זה לא רק לבילויים

נעיתה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

תפקח בעדינות... תהייה מוכן לזה שיש מצב שהוא פשוט לא רוצה או לא מוכן לראות
ואז זה גם יכול לפגוע בצורה זו או אחרת בחברות שלכם.

לפקוח בעדינות...

אין חצי הריון נעיתה. ברור שלא אומר לו 'חברה שלך רוצה להזדיין עם אחרים', אבל במקרה הזה כל סוג של 'תפקח עיניים' אמור להיות בום לא קטן. אנחנו חברים טובים מידי כדי שזה יפגע בחברות שלנו...מצד שני, במידה והוא יידע בעתיד שידעתי עליה ולא סיפרתי לו - לדעתי כאן הסיכוי לכעס מצידו גדול יותר.

נעיתה

New member
לפקוח בעדינות...

יש חצי הריון וינס (במקרה לי היה אחד כזה). שאמרתי עדינות התכוונתי לבוא מהמקום האמיתי ולא השיפוטי. להגיש לו את האמת בצורה הכי רגישה שיש ומכאן והלאה לקחת צעד אחורה ולתת לו לבחור איך הוא רוצה להתמודד ואת סוג התמיכה לה הוא זקוק. בעצם היותכם חברים כאלו טובים אני מסכימה שהכעס הולך להיות גדול יותר אם תחסוך ממנו את המידע הנ"ל. מנסיוני, הנבגד יודע אחרון הלוואי ומישהו מכל חכמי חלם של "ידענו אבל חשבנו שגם את יודעת" היה מנסה להאיר את עיני. לא פשוט, ליבי עימו.

אין לי מושג איך אמורים לעשות זאת

אבל בהחלט אמורים לפקוח את עינייו של החבר. בעדינות, בחוכמה וברגישות.

א פרסקי

New member
רגע רגע

עדין לא הכרת לי אותה? חחחחחחחח אני רק מקווה שאל תשים לו מראה כמו שאתה תמיד שם אלה בעדינות ברכות לא באלימות

אח שלי...

מול המראה רואים רק דבר אחד וזה מה שמשתקף ממנה. אם שמים מראה זה רק כדי לראות את המציאות כפי שהיא. ...ולא הכרתי לך אותה כי אתה חבר טוב

שרשירית

New member
אל תתערב. מה שצריך לקרות יקרה.

חבר טוב לא מתפקידו להרוס זוגיות, לעומת זאת חבר טוב יאסוף את השברים כשההוא יגלה שחברה שלו מפלרטטת עם כולם. חוצמזה, יש הבדל בין לפלרטט ולבין לעשות באמת משהו...

שרשירית

New member
ממש לא!

אבל זו אני. ואילו הרבה אחרים, בעיקר גברים, כן מפלרטטים. לא כך?

א פרסקי

New member
אז אני מרגיש

איפה ואיפה.... למה לחברה של החבר מותר וגברים כאלה מהרוב מותר...... ולך אסור או את לא אך מבחינתך זה לגיטימי כל זה רק למען הדיון כמובן

שרשירית

New member
למען הדיון אוסיף ואומר: עזוב אותי באמ'שך!

אין אסור - הכל מותר! יש רצון, יש מצפון וישנם ערכים. איש לפי אמונתו יחיה. חוצמזה, זה לא נושא הדיון!

אז לשבת רגל על רגל...

ולחכות לצונאמי. אין כאן פלירטוט מותק ועושה רושם שהמרחק בין מילים למעשים קצר כאורך המילה 'כן'.

נעיתה

New member
לדעתי ממש לא../images/Emo91.gif

אם אתה סגור על מהימנות המידע וזה חבר טוב, תספר. דרוש אומץ רב לעשות זאת, לרוב אנשים מעדיפים לסובב את גבם ולא להכנס בסיטואציה הזו. אני כעסתי מאוד שגיליתי שבעלת הדירה שלי שהיא חברה שלי ידעה הרבה לפני, השמועות רצו היא ראתה אותם וסיפרה לי רק לאחר שאני גיליתי. יכלה לחסוך לי שנת סבל והשפלה.

Rtitan

New member
לא זוכר למי כאן היתה את החתימה...

"ידיד יעזור לך להעביר דירה... חבר יעזור לך להעביר גופה". מצמרר - אבל הכי נכון שיש... אתה צריך לעזור לו להעביר גופה
להיסטוריה שלו...

למעלה