הצחקת אותי
לסביות "אחרות" ואת זו שטענה שאני הגזמתי שאמרתי שהפורום הזה הוא בית לנשים שנשואות לגברים ובוגדות בהם עם נשים אבל חושבות שזה לגיטימי. הנה הוכחת את הנקודה. התקנון אכן שונה, על ידך, אחרי ששאר המתלבטות והארוניסטיות שהשתלטו על הפורום הפכו את המקום לכל כך לא נעים שלא היה טעם להישאר בו למענן. יתכן שיש מקום לפורום עבור ארוניסטיות, שיקראו לעצמן לסביות אם לחיות עם גבר ולהיות בארון זה מה שעושה להן את זה. או אולי "לסביות אחרות" חה חה חה. אבל בינתיים זו לא היתה המטרה שלשמה הוקם הפורום ובטח שאין התאמה בין שם הפורום לדיונים שבו. עצם זה שאף אחת פה, חוץ מזוגתי, לא מסוגלת לענות על שאלות בסיסיות בנוגע לזכויות של זוגות לסביות, על הורות חד מינית וכד' כבר מוכיח שאין לזוגות לסביות מה לחפש פה ולסביות שזה חלק אינטגרלי מחייהן לא גולשות בפורום הזה. זה בעיקר פורום תמיכה לכאלו שמחפשות את עצמן (בדומה לפורום גאווה נשית) ומחפשות חיזוקים לבגידה בבעלן (בניגוד לפורום גאווה נשית ואולי בגלל זה הצורך שלהן בפורום נפרד, "תומך" ו"מכיל"). כן, גם הן סוג של ביסקסואליות, זה לגיטימי, אבל זו לא היתה המטרה. את יכולה לשנות את תקנון הפורום עד מחר, זה לא היה המטרה, לא של תפוז ולא שלי כשפתחנו את הפורום, ואת קיבלת את ניהול הפורום רק אחרי שאני ויתרתי על הזכות. לא שכל זה רלוונטי לעובדה שבעצם ההודעה המקורית שלי שעליה הגבת היתה בעצם נכונה ביותר... ואת אפילו הוכחת אותה בתגובתך, אז למה בכלל הזדעקת?