מהי בגידה?

dify

New member
והנה שוב ההוכחה

שיש צורך בפורום תמיכה, ואני בעד. אבל מה הקשר לפורום הזה ולניהול של פאמיקי ולמטרה ולשם הפורום הזה ל-ס-ב-י-ו-ת 30+????? תפתחו פורום תמיכה וזהו, הרי חצי מהפורום פה לא מעיז לקרוא לעצמו לסביות בקול רם והחצי השני לא בנות 30+.

karina27b

New member
הייתה שאלה בגידה מה היא???

מה הקפיץ אותך בשאלה הזו שזה גרם לך להכנס לכזה סטרס ולתקוף בצורה כזו כל מי שזז פה פורומים זה דבר דינמי זה כל הזמן משתנה אנשים נכנסים אנשים יוצאים תכנים מתחלפים

בלוז10

New member
אם אתה מרגיש גועל?

מה אתה עושה בפורום של לסביות? מה אתה מחפש שם,אני סולדת מאנשים כמוך ,זה רק מוכיח כמה אתם קטנים.

בלוז10

New member
איזה אנשים מגעילים ממש מזעזע

גם בעבודה שלי יש כאלה ואני מעמידה אותם במקום אני מיד אומרת להם שאני לסבית ושאני אוהבת נשים הם מיד נבוכים

בלוז10

New member
מה זה משנה אם את גבר או אישה

אני לא נשואה, ואין לי מה להסתיר מאף אחת ,מזה ההרגשת הגועל בפורוס ככה מתבטאים "איחס" תלמדי להתבטות יותר יפה יותר מכובד ולא לא הסתכלתי בכרטיס שלך זה לא משנה את ההתבטאות הזאת יותר בנימוס ודרך אגב למדתי לקרוא תודה לך ושבוע טוב

dify

New member
הבנת הנקרא...

העניין הוא לא אם אני גבר או אישה. את הבנת שאני נגעלת מלסביות... הבנת לא נכון כפי שאפשר להבין :) אני נגעלת מאנשים שמשקרים ובוגדים. לאור העובדה שזה נושא השירשור הגיוני שהבעתי את דעתי בנושא. ואם המילים שבחרתי לכתוב לא מוצאות חן בעיניך- זכותך. לגיטימי. אבל לפחות כשאת מגיבה תביני על מה את מגיבה ולא תטעי פעמיים...

בלוז10

New member
צודקת ומרימה ידים סליחה

הרגשת האיחס זיעזע אותי כך שכל כך התמקדתי בזה סליחה על האי הבנה

dify

New member
אני זו שהקימה את הפורום הזה

לפני שהוא הפך להיות בית לנשים נשואות שבוגדות בבעליהן כי אין להן אומץ להיות ישרות עם עצמן. אני לא בוגדת ולא משקרת. ואם היית קצת מתאמצת היית מגלה שאני אישה, לסבית, חיה בזוגיות עם אישה. אפשר לראות את זה בקלות במידע אודותי ובבלוג שלי. ואם נגעתי אצלך בנקודה רגישה, אני לא ממש מופתעת, אני בטוחה שלא נעים לשמוע, שעוד מישהו חוץ מהבעל,חושב על ההתנהגות הזו שזה בגידה. אבל זו בגידה, אם זו לא היתה בגידה הכותבות פה לא היו צריכות להסתיר את זה מבעלן ומהעולם. אני לא מסתירה שום דבר שאני עושה. ואת?

היי היי ברוכה המגיבה דיפי..

טוב לראותך..

karina27b

New member
זה לא כזה פשוט

במקרה של אישה נשואה שמחליטה שהיא רוצה להכיר נשים תוך כדי נישואין אני לא מקנאה בה בכלל המצב שלה בקנטים זה מסובך ועוד יותר כשיש ילדים באמצע זה לא פשוט ללכת לבעל ולהגיד לו תקשיב יש לי משיכה לנשים אני רוצה להיות עם אישה ולהתגרש ממך זה לא הולך ככה

dify

New member
זה מסובך בדיוק כמו אצל אישה סטרייטית נשואה

שרוצה לקום וללכת ולהכיר גברים אחרים. בשני המיקרים זה לא קל. למה אם היא נמשכת לאישה מגיע לה הנחות? אם היא הולכת עם אישה אחרת אז זו לא בגידה בבעל, אבל אם היא תלך עם גבר אחר זה כן בגידה? תסלחי לי. לא קל. אין לי ספק בזה. אבל לשקר, לרמות ולחפש הצדקות ותמיכה למעשים כאלו- לא לגיטימי בעיני, יהיה זה עם גבר זר או עם אישה זרה. מי שמרגישה שהיא לא במקום שנכון לה, צריכה לעשות בדק בית, אולי לתקן את הקיים, אולי להגיע להבנה שצריך למצוא את האומץ לפרק את החבילה. זה תהליך שכל אחת שחושבת על גירושין, סטרייטית או ביסקסואלית עוברת, זה קשה, ברור שזה קשה. אבל לשקר ולמרוח את עצמך במילים מכובסות לא הופכות את המעשה לפחות בגידה. זה שזה עם אישה זה לא פחות בגידה מאשר אם זה היה עם גבר. נקודה.

karina27b

New member
אל תפרשי אותי לא נכון

אני לא בעד בגידה בשום צורה שהיא ואני גם לא מחפשת הנחות לשום דבר אין הבדל בין סטרייטית ללסבית כשהיא בוגדת בגידה היינה בגידה אבל יחד עם זאת למדתי בחיים דבר יקר מפז אל תשפוט פן תהיה שפוט כולנו אנשים וכולנו עוברים מצבים כאלה ואחרים מה שלי נראה קל לאחר יראה קשה ולהפך משאותי ישמח את מישהו אחר עלול להעציב ולהפך לכן אסור לשפוט סתם ככה

dify

New member
אנחנו תמיד שופטים אחרים

זה בלתי נמנע. ולא תמיד מהמקום שלהם אבל הרבה פעמים אנחנו חושבים מה היינו עושים אילו היינו במקום מישהו אחר ומניחים שאנחנו היינו נוהגים אחרת... אני בטוחה שגם את חושבת כך כשאת שומעת על הורה מכה, על מדינה במצב מלחמה, על חברה שלך שבעלה בוגד בה... אני כן מרשה לעצמי לשפוט אישה שבוגדת בהבטחה שהיא עצמה נתנה להיות נאמנה לבן זוגה. אני מבינה שלפעמים יחסים מגיעים למצב בעייתי, אני מבינה שלא תמיד כל הזוגות מאושרים, אני יודעת שאנשים מתמודדים עם מצבים כאלו, אני בטוחה שרובנו בזמן זה או אחר עמדנו במצבים כאלו. ועדיין אפשר לבחור איך להגיב למצבים הללו. אם את מקבלת את הרעיון שבגידה זו תגובה סבירה לקושי בתוך זוגיות- זכותך המלאה! אני לא מקבלת את זה. ועוד פחות מקבלת את זה כשזה מכובס תחת "אם אני בוגדת עם אישה אז זו לא בגידה". בעיני, בגידה היא בהבטחה שנתת, בזה שהבטחת לעשות את המקסימום עם מישהו מסוים למען מטרה מסוימת. אם אתה פוגע באיש הזה, פוגע במטרה, ולא נאמן למילותיך והבטחותיך, אז אני בטח לא הייתי בוטחת בך בעתיד. אם אדם רוצה לשנות, הוא יכול בדיוק כמו כל אדם אחר שתקוע במקום לא טוב, לעשות תהליך ולנסות ולצאת מהמצב הבעייתי בצורה הכי פחות מזיקה לכל הצדדים המעורבים, בדיוק כמו סטרייטית שנמצאית בזוגיות גרועה. זה שמדובר במשיכה לנשים לא הופך התנהגות שיקרית ופוגעת ללגיטימית יותר. ואסיים באמירה אישית- מבחינתי, אם בן או בת זוג שלי, היו בוגדים בי, עם גבר או עם אישה, בשני המיקרים זה היה פוגע בי, בלי קשר לשאלת המגדר. אצלך זה אחרת?

karina27b

New member
שוב פירשת אותי לא נכון

אני לא בעד בגידות אבל החיים לא שחור ולבן ולא כל לסבית נשואה בוגדת בבעלה למרות המשיכה שלה לנשים אני לא נשואה לא בת 30 ואין לי ילדים אבל איך שהו יוצא לי להכיר נשים שהן כן בין אם הן עדיין נשואות ובין אם הן שיימו את הקשר ולפי מה שאני ראיתי והבנתי זה פשוט לא קל לקום וללכת סתם ככה יש להן ילדים באמצע יש להן פחדים זה לא פשוט לקום וללכת אני לא אומרת שהאלטרנטיבה זה לנהל רומן תוך כדי בלבול אבל אני מבינה את זה אני לא בעד אבל אני מבינה למה זה קורה ככה ואין מי שהמליך אותי להיות שופטת אני לא יכולה לשפוט אני רק יכולה לחוש אימפטיה לסבל שלה וןאם אני חשה אימפטיה כלפי אישה שוואלה קשה לה זה לא אומר שאני מסכימה או מעודדת את זה שתבגוד בבעלה

dify

New member
אני לא אמרתי ש*את* כזו

אמרתי שזה קשה לנשים שנמשכות לנשים בדיוק כמו לנשים שנמשכות לגברים. כל השאר זה חזרה שלך על מה שכתבת קודם ואין ביננו ויכוח. זה קשה. נקודה. וזה שזה קשה לא מצדיק את הסלחנות לבגידה ובטח לא את התמיכה רק כי הבגידה היא עם אישה. את חושבת שאין לי זכות לחשוב כך ולהצהיר את זה בקול רם. ואני חושבת שאת שופטת לא פחות ממני כשאת חושבת שבן הזוג צריך לחיות עם אישה שנתנתה לעצמה את החופש לנהוג כך. הרשי לי לשער שאם חברה שלך היתה מספרת שבעלה בוגד בה עם אישה אחרת "כי הוא מבולבל וקשה לו" את לא היית כזו סבלנית ולא שיפוטית. אבל נוח לך להיות מקסימה כשזה אישה שבוגדת עם אישה אחרת, כאילו שבגידה לא מעידה על מוסר נמוך, וכאילו שבגיה לא פוגעת בגבר ובילדים כשהיא מתגלה ולא פוגעת בתא המשפחתי. הסובלנות הזו ממש מצחיקה אותי. לגמרי. כי אם המצב היה הפוך והגבר היה זה שבוגד עם אישה זרה 99% מהנשים בעולם היו כועסות עד הגג. עלאק לא שיפוטיות. על מי אנחנו עובדים???

karina27b

New member
לא נכון

הייתי שואלת אותה איפה היא לא הייתה בסדר לטנגו צריך 2 קשר זוגי נגמר לא משנה מה הסוג שלו כי 2 הצדדים פישלו בצורה כזו או אחרת

נכון מאוד

כאחת שיהיתה בתוך כל הסיוט הזה אני יכולה לומר שזאת התקופה הכי קשה שהייתה לי להיות נשואה למישהו מדהים ולדעת שאת מאוהבת באישה והרגש שלי משך אותי לכיוון שלה ,קשה לשקר ובעיקר את עצמך,איפה שהוא אני יודעת שתמיד הוא הרגיש וידע ואני היום במקום שאני חיה עם עצמי בשלום בדרך שבה הלכתי,עשיתי דרך ארוכה וקשה מאוד ובמידה מסויימת אני עוד משלמת מחיר על כך אבל השחרור והחופש שווים הכל,ואני מאמינה כשאת במקום טוב וחיה עם עצמך ועם הבחירות שלך בשלום את הופכת להיות אישה טובה יותר לסביבה שלך אמא טובה לילדייך

למעלה