אהבה מוחלטת
``דייג, אוהב דגים?! דייג, אם אוהב אותם, להמ הוא דג אותם?!?!``

בדיוק על זה, דיברתי עם אמי, אתמול. היא טענה באזני, שאיננה אוהבת את עצמה ולכן, אין היא מקדישה זמן ומרץ לדברים החשובים לה עצמה, אלא מתמסרת אך ורק לדברים החשובים לילדיה

שמשמעו, אנחנו

והאם לאהוב את ילדיה, אין משמעו לאהוב את עצמה?!?! האם העדפת `טובתם` של ילדיה על פני העדפת `טובתם` של ילדי אנשים אחרים, אינה מעידה על אהבתה את עצמה ובשרה?!?!

``אילו באמת אהבתי את עצמי,``אמרה לי אמי, ``הייתי נרשמת לי לקאונטרי, כמו אחותי,`` הולכת לשבת לי בבריכה כל היום, ליהנות מהאויר וגם מהנוף`` ``א ב ל,`` השיבותי, ``היות שאת `אוהבת את עצמך`, יותר משאחותך `אוהבת את עצמה` את מעדיפה לרבוץ בבית ללא עשיה, להתלונן שאין לך כח,שאת חלשה, עד שהמצפון מייסר אותך. ורק את מה שמוכרחים לעשות, את עושה. וגם אז, כל המשפחה תדע. אז האם את אוהבת את עצמך? או לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא?!?!?!``

טוב, צער גידול הורים. במיוחד, כאשר אנו רואים את עצמנו- משתקפים בדמותם.

כאשר אנו מדברים על המושג השחוק הזה, שנקרא `אהבה`, מדברים על מושג שאיבד את משמעותו. לאהוב את עצמך?! מה זאת אומרת אהבה עצמית? אולי זה אגו? ואולי זה לא? בדרך כלל,כשמדברים על אהבה, מדברים על אהבה רומנטית. אהבה רומנטית, היא אחת מן ההטעיות רבות העצמה שיצרה תחושת הפירוד. החיפוש אחר בן זוג מושלם, הוא אחת מחכמות הצל הגדולות ביותר של התודעה. של הנפש. החיפוש אחר בן או בת זוג מושלמים, מייצג ``מערכת היחסים המיוחדת``. מיוחד= שונה, נבדל. תכונות אלו מאפיינות את רגש הנפרדות. את האגו. את המיוחדות הכמיהה למצוא אדם ``מיוחד``, שישלים את החסר, היא פוגעת. מוליכה שולל. זהו החיפוש אחר הגאולה, בפירוד.בנבדלות. א ב ל , אהבה, אהבה אמיתית, איננה אהבה רומנטית. אלא משהו אחר ללוטין!!! אהבה מוחלטת , אהבה אוניברסלית, אהבה בלתי מותנית, נתינה מוחלטת, זוהי אנרגיה אדירה, הכוללת בתוכה את כל הקיים.זהו הבורא. (ברהמה) מפני שרק היא יכולה לברוא. זהו מאפין של האחדות המוחלטת. של האלוהות!!! אין אהבה, מלבד האהבה המוחלטת. אין קטיגוריות שונות של אהבה. האהבה היא בלתי מותנית ואינה משתנה עם ההשתנות של צורות חיצוניות, או נסיבות חיצוניות. חד היא אהבת אם לבנה, אהבה בין חברים או בין אוהבים. אהבה מוחלטת, קיימת בלב כל מערכות היחסים. מה שנותר, זה רק לחשוף אותה. יחסי אהבה קיימים על מנת לצרף שניים המכירים בשלמותם הפנימית, על מנת להכיר את מהות האהבה המוחלטת. האהבה הרומנטית, היא ``אהבה עיוורת`` היא מבקשת לרפא כאב באמצעות תחליף, המצוי במחשבה, בחלום של התודעה. אולם יחסי אהבה, אינם בהכרח מסלקים את הכאב. רק הבנה, התחוורות וסליחה, מסלקים את הכאב. מפני שאלו הם הדברים המתקנים את התפישה. L&L TALYA