../images/Emo28.gif אממ אנייייי../images/Emo41.gif
יש לך קעקוע? אם כן כמה? עדיין לא
יש לך פירסינג? אם כן כמה? אמ כן.. יש לי בגבה בלשון נזם בטבור ובאוזניים בסה"כ 13 בשתיהם הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? ברור.. קעקוע עדיין לא הוחלט. פירסינג? חחחח להתחיל לפרט באמת? נאמ K.. ספטום, פיטמה, דאיית', טראגוס, אנדרגראונד, אינדסטריאל, בטבור התחתון(נורא בא לי פרוייקט של 4 בטבור), עוד אחד בלשון בא לי
, ואמפייר(למרות שהיה לי סייד והורדתי
)
מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?אמא
איזה עגיל בחיים לא תעשו?אמ בענבל וברידג' איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?משו מפגר כמו דמות מצויירת או איזה פיה שכל העולם ואישתו עשה או ליצן או משו כזה
משו בלי משמעות וזהו. איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) ואווווו יש הרבה
איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) אמ קעקוע הכי יפה שראיתי??..... לוידעת.. הרבה קעקועים לדעתי יפים, נקודה. פשוט אם זה משו כמו פיה חרושה או באגס באני לא תמצאו את זה עליי. הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?אולי. אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? למה לי להסיר קעקועים? אני אוהבת את זה!
ואם כבר אני עושה אני אחשוב על זה לפני כדי למנוע אי נעימויות בעתיד עם מכשיר לייזר.