מהה אתם יבשים?

• פותח הנושא CAN2
  • פורסם בתאריך

CAN2

New member
מהה אתם יבשים?

נאמ ראיתי שהודעה האחרונה בפורום היא דיי מזמן נאמ נעשה שרשור פירסינג! וקעקועים סבבה? יש לך קעקוע? אם כן כמה? יש לך פירסינג? אם כן כמה? הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? איזה עגיל בחיים לא תעשו? איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? מקווה שעבר לכם קצת הזמן :))

CAN2

New member
טוב אני הראשון :)

יש לך קעקוע? אם כן כמה? כן 2 יש לך פירסינג? אם כן כמה? 1 איפשהוא בגוף חיחיח
הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? קעקוע בעורף-פירסיינג מתחת ללשון,מעל השיניים(סמילי) ובשפה מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? אמא לא מסכימה עוד קעקוע,הפירסינגים שאני רוצה פוגעים בשיניים וטיפול כדאי להחזיר את השיניים למצב קודם לפני הפירסינג עולה המון!! והוא מסוכן איזה עגיל בחיים לא תעשו?באיבר המין,זה סתם מיותר איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?של חיות! איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) בעורף
איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) של הפייה של פיטר פן,ושל שדון רגיל יושב. הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? כן! ואני יודע תשם בסינית :p אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? כי זה מכוער! מאוד מכוער מקווה שעבר לכם קצת הזמן :))

or la hotra

New member
חחח לא פרר אני מפחדת מממחטים!! חחחח

ואיי עם לא הייתי עושה חופשיי!!!

serpentine

New member
god bless

יש לך קעקוע? כן. כמה? 3. יש לך פירסינג? לא.. הייתם רוצים קעקוע/ פירסינג? עוד קעקועים כן, פירסינג לא.. מה מונע מכם לעשות (במקרה שלי) פירסינג? זה פשוט כבר כ``כ שכיח ולכל טינאייג`ר יש פירסינג מה גם שצהל קצת מונע ממני.. איזה פירסינג בחיים לא תעשו? גבה. לא מוצא בזה שום ייחוד.. איזה קעקוע בחיים לא תעשו? משהו צבעוני. איזה פירסינג הכי יפה שראיתם? אם כבר, אז ליפ. איזה קעקוע הכי יפה ראיתם? הבודהה של אח שלי... אם הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית...? לא, אם כבר ביפנית.. אני די יודע איך קוראים לי וזה פשוט אידיוטי לקעקע את השם שלי.. אם כבר, משהו אחר בעל משמעות.. בקשר למכשיר שמסיר קעקועים, הייתי מקעקע משהו על הגב, זה גם ככה בגדר פנטזיה... יום פורה

../images/Emo189.gif

יש לך קעקוע? אם כן כמה? יש לי אחד, זה שבתמונה
יש לך פירסינג? אם כן כמה? רק חורים רגילים באזניים, אחד בכל אוזן... הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? מתכננת עוד קעקוע אחד, כשיהיה כסף. מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? חור בתקציב
איזה עגיל בחיים לא תעשו? באף, בגבה, וכן הלאה. אם הכוונה לצורה- שום עגיל בצורת גולגולת או צלב לא ייגע בגוף שלי. איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? כנ"ל. איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) יש כל מיני. אין לי העדפה. איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) חד קרן, יצורים קסומים בכלל- זה מה שאני אוהבת. הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?
אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? לא. בשביל מה לי? אף פעם לא רציתי כזה דבר, אף פעם לא ארצה.

MrMemory

New member
זה לא שאנחנו יבשים, פשוט לא משקים

אותנו
יש לך קעקוע? אם כן כמה? - אין, בעתיד יהיו 1-2. יש לך פירסינג? אם כן כמה? - אין, בעתיד יהיו 1-2. הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? פירסינג באוזן, דה | קעקוע בכתף או בגב, דה. מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? הגיל
איזה עגיל בחיים לא תעשו? לא יודע. איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? ענק ענק ענק שמתחיל מהכתף עד לכף היד. איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) - באוזן, הטבעת העבה הזאת, חח. איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) - ראיתי המון. הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? לא
אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? - לא, כי אין לי.

Sylver Skin

New member
שלי../images/Emo70.gif

יש לך קעקוע? אם כן כמה? אין וגם לא רוצה...
יש לך פירסינג? אם כן כמה? בגבה, פטמה, 2 בתנוך והליקס אחד(בסחוס של האוזן) = 5 הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? נראה לי שמספיק מה שיש...
מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? כרית סיכות זה לא סקסי
איזה עגיל בחיים לא תעשו? נזם......... איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? נניח והייתי בקטע? אז אותיות יפניות/סיניות
איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) בחו"ל ראיתי אחת שעשתה מחוך, כמה פירסים בגב והעבירה חוט משי ביניהם. קצת מוגזם אבל יפה לאללה
איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) אה..הסמל הזה שיש במכושפות(?)
הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? לא אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? סבבה, בכיף...סיבה שבגללה לא הייתי עושה קעקוע מלכתחילה, מפני שזה לא משהו שאפשר יום אחד להוריד, מה גם שאני אחד שמשתעמם מהר מדבריםP: אז אם יש מכונה שמורידה..יאללה בכיף

serpentine

New member
יש קליפ של ביורק

לשיר pagan poetry שבסופו רואים את מחוך הפירסינגים שציינת שראית.. רק ששם מועבר חוט ועליו פנינים..

soul on fire

New member
..

יש לך קעקוע? אם כן כמה? אין יש לך פירסינג? אם כן כמה? הרחבות? בתנוכים של האוזנים.. הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? כן, קעקוע-רגל ופירסינג-לשון מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג? גיל איזה עגיל בחיים לא תעשו? CRY BABY איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? לא ממש חשבתי על זה^^ איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) ממ.. לא ממש יודעת איך לתאר את זה =\, אבל היה עוד אחד של פרוייקט בגבה אחד מאונך ואחד מאוזן איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) על הגב הסמל של HIM עם מין עצמות כמו כנפיים הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? לא אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? לא, כי לא עושים קעקוע כדי להתחרט ולהסיר אותו אח"כ

soul on fire

New member
מוספיה תמונה...

7 מ"מ בעע, למה הרחבות זה עסק מסריח? במלוא מובן המילה.

toxic vamp

New member
../images/Emo13.gifme

יש לך קעקוע? אם כן כמה?יש לי אחד. יש לך פירסינג? אם כן כמה?2. הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה?הייתי רוצה עוד פירסינגים בגבה ובלשון.הייתי רוצה לעשות עוד שתי קעקועים שיש לי כבר את הציורים להם,יש מחסור בכסף ואישור הורים. מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?מחסור בכסף. איזה עגיל בחיים לא תעשו?הו,יש הרבה.מעטים הם האלו שהייתי רוצה. איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?משהו שהוא תקופתי לגבי האישיות שלי. איזה עגיל הכי יפה ראיתם?עגיל איקס בגבה.משהו בסט. איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?לא יודעת... הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?לא. אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה?למה שאני יעשה קעקוע ואז יורד אותו?

אני

יש לך קעקוע? אם כן כמה?אין יש לך פירסינג? אם כן כמה?10, גבה, אף, סיידליפ, טבור, הליקס, וחמש לובים הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה?כן, אינדסטריאל ועוד סיידליפ מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?אין כסף איזה עגיל בחיים לא תעשו?נבר סיי נבר איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?אני לא יעשה אף קעקוע איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?)אממ אני חושבת שהכי יפה זה השילוב של ספטום וומפייר(שני סיידליפ) איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?)שרשרת תפילה כזאת עם צלב(כמו שיש לניקול ריצ'י למי שמכיר) הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?חח לא... אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה?כן, כי הדבר היחיד שמונע ממני לעשות קעקוע זה העובדה שהוא תמידי.(למרות שאפשר להוריד עם לייזר אבל זה יקר, כואב, ומשאיר צלקת)

איכס קעקועים ../images/Emo5.gif

נאמ נעשה שרשור פירסינג! וקעקועים סבבה? סבבה
יש לך קעקוע? אם כן כמה? יש לי שני קעקועים..
יש לך פירסינג? אם כן כמה? עגיל בטבור, ופעם היה לי גם בשפה ובלשון
הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? הייתי רוצה להוריד את הקעקוים שלי מאודדד חחח מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?
איזה עגיל בחיים לא תעשו? אממ... העגיל הזה שבתוך האף, בין הנחיריים חח איכסססססס
איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו? שם של בחור\ה שאני מאוהב בו\ה איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) עגיל בגבה, ובטבור איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) נראה לי שזה שעל גב שלי הכי יפה בעיניי חחח הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף? למרות שזה דבר מהמם ללל-אאא אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? לאאאאאאאאאאאאאאאאא די נמאס לי מהם אני איתם מגיל 14
שאלון חמוד
מצורפת תמונה של הקעקוע שלייי- לא ברורה כל כך אבל זה מה שיש לי כרגע יא נשנשים

soul on fire

New member
^ ספטום ../images/Emo99.gif

העגיל בין הנחיריים, דווקא יש אנשים שמתאים להם

soul on fire

New member
מממ

למה בחרתי? כי יש לי מצבי רוח משונים שבאים הולכים נעלמים חוזרים..... וזאת בערך ההרגשה שיש לי וכי זה שם של שיר של HIM שאני אוהבת את הליריקה שלו. זה בערך.

למעלה