מהה אתם יבשים?

• פותח הנושא CAN2
  • פורסם בתאריך

CAN2

New member
הקעקוע הכי מכוער שראיתי

זה שמש או משהו כזה עולה בלהבות! סתאאם כפרה עליך חח אני אישית אוהב את הקעקוע שיש לך בגב,אהבתי את הקטע עם האות סינית... אתה מגיל 14?! חח אני מגיל 15 :p ואמרתי לך שאפשר להוריד!!! תכנס שוב לאתר,ותתקשר אליהם ותשאל..

spomi

New member
14? זה לא קצת מוקדם ... ?

באיזה צבע אמא שלך הייתה כשהיא ראתה אותם עליך ? א. אדום ב. ירוק ג. צהוב ד. לבן ,הצבע של הקירות בחדר שישבת בו בעונש :)

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif וואוווו רן

אם אתה כ"כ שונא את הקעקועים שלך אתה במצב גרוע
תלמד משו מפורום פירסינגים וקעקועים... חחח טוב הם גרועים. תראה, כל פעם שתראה ת'קעקוע, זה יזכיר לך ת'עבר.. אם עשית את זה סימן שאהבת קעקועים, אתה מתנהג לזה עכשיו כאילו צלבת את עצמך או משו
וקעקועים זה שליטה
הנקודה היא, חבל שאתה כ"כ שונא את הקעקועים שלך, ואם אתה רוצה להוריד יש לייזר, זה אמנם קצת יקר. אבל אתה יכול לברר.

rotemotek1988

New member
הצילו זה לקח המון זמן !! ../images/Emo210.gif

יש לך קעקוע? אם כן כמה?
אין לי יש לך פירסינג? אם כן כמה?
שניי נזמים(אף) הליקס(אוזן למעלה) שניי ולובים(תנוך האוזן) היה לי גם ליפרינג ז"ל הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה?
טארגוס שפתיים (שווווווב) בחיבור של האגודל עם האצבע ובשפתיים הגדולות של האיבר חיחי מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?
אמא!!!!!!ופחד כמובן... ואני כבר בת 18 וחצי כוס עמק!! איזה עגיל בחיים לא תעשו?
בדגדגן אני מקווה לגמור עוד הרבה פעמים בחיים שלי איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?
של משהו אופנתי (דוגמא חבר\ה נוכחית,משהו שכולם עושים כמו האות הסינית הזו ...) איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?)
ביד בחיבור של האגודל עם האצבע איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?)
הכי יפה שראיתי זה של ג'ק מהסרט אבל אני רוצה לעשות פיטרייה על הצוואר הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?
שונאת את האותיות המטופשות הללו!! אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה?
אני הייתי מקעקעת כנפיים שבורות של מלאך בלי להוריד כלום כי אין לי מה להוריד חחח וואוו זה היה מורכב עכשיו אני מכינה תמונה של הכל יחד ומראה לכם... טוב לקח לי להכין את הקולג' הזה של התמונות בערך חצי שעה מקווה שתהנו ממנו חחח רתמתאמצתתתתתתת

טוב אז עכשיו אני...

יש לך קעקוע? אם כן כמה?
בינתיים אין...
יש לך פירסינג? אם כן כמה?
יש לי 5... שניים למעלה באוזן שמחוברים בעגיל אחד (אינדסטריאל), שניים בלשון ואחד בגבה..
הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה?
יש המון שהייתי רוצה לעשות... טראגוס (היה לי פעם), עוד אחד בגבה עוד אחד בלשון באף(גם זה היה לי פעם)... ועוד המון... וקעקוע של פרפר מיוחד כזה...
מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?
צבא בלעעעעט
איזה עגיל בחיים לא תעשו? איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?
שאלה קשה... אין משו מסויים שאני יכולה לפסול...
איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?)
אני מאוד אוהבת פירסינגים אז קשה לי להצביע על משו מסויים...
איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?)
קעקוע של נסראללה
הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?
לא...
אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה?
כן!!! אני מתה לעשות כנפיים ענקיות של מלאך בשכמות...

חחחחחחחחחחחחחחחח

הסיכויים שאני באמת יעשה את הקעקוע זה בדיוק כמו הסיכוי שנסראללה יבוא לישראל וידפוק צרפתית לאולמרט חחחחחחחחחחחחחחח

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אממ אנייייי../images/Emo41.gif

יש לך קעקוע? אם כן כמה? עדיין לא
יש לך פירסינג? אם כן כמה? אמ כן.. יש לי בגבה בלשון נזם בטבור ובאוזניים בסה"כ 13 בשתיהם הייתם רוצים קעקוע/פירסינג? אם כן איפה? ברור.. קעקוע עדיין לא הוחלט. פירסינג? חחחח להתחיל לפרט באמת? נאמ K.. ספטום, פיטמה, דאיית', טראגוס, אנדרגראונד, אינדסטריאל, בטבור התחתון(נורא בא לי פרוייקט של 4 בטבור), עוד אחד בלשון בא לי
, ואמפייר(למרות שהיה לי סייד והורדתי
)
מה מונע ממכם לעשות את הקעקוע/פירסינג?אמא
איזה עגיל בחיים לא תעשו?אמ בענבל וברידג' איזה קעקוע בחיים לא תקעקעו?משו מפגר כמו דמות מצויירת או איזה פיה שכל העולם ואישתו עשה או ליצן או משו כזה
משו בלי משמעות וזהו. איזה עגיל הכי יפה ראיתם? (אזור בגוף לדוגמה,גבה,באוזן,וכו'...?) ואווווו יש הרבה
איזה קעקוע הכי יפה ראיתם?(פייה? של איזהוא חייה? אות סינית,אותיות מהקבלה?) אמ קעקוע הכי יפה שראיתי??..... לוידעת.. הרבה קעקועים לדעתי יפים, נקודה. פשוט אם זה משו כמו פיה חרושה או באגס באני לא תמצאו את זה עליי. הייתם רוצים לקעקע את השם שלכם בסינית על הגוף?אולי. אם עכשיו יגידו לכם יש מכשיר שמסיר קעקועים בלי צלעקות,בלי כאבים,בלי כסף!,וכל זה בתנאי שתקעקעו משהו על כל הגב הייתם מסכימים? כן למה? לא למה? למה לי להסיר קעקועים? אני אוהבת את זה!
ואם כבר אני עושה אני אחשוב על זה לפני כדי למנוע אי נעימויות בעתיד עם מכשיר לייזר.

למעלה