TALYA מה המצב,מעניין ביותר
שמחתי לתגובתך ...ועוד יותר שנענית לבקשתי לשמוע עלייך. על אותו חוק שמעתי ואכן ראיתיו מתרחש בחיי ...חוק המשכות הדומים. הרבה מאוד דברים שסיפרת התרחשו בחייך , מעלים בתוכי את חיי שלי . וכמובן עוררו בי רצון לשאול... תקשור ...מספר פעמים לא מבוטל הופיעו לנגד עיני מראות ``חיים`` בעין השלישית,חלקם מסרים מוחשיים שמכילים בתוכם מידע בעבורי ,חלקם מראות של יערות שמורתי להילינג הסבירה שחויות אלו הן של ריפוי ,דרך המדריכים. שאני אומר מראות חיים כוונתי שאני נמצא בהם ...לא דרך יציאה מהגוף ,אלא כאילו ``העולם``נמוג ומוחלף בהווה כל הווה שהוא .תחושת העצמיות שם פורחת. כמו כן ציינתי יציאה מהגוף במספר פעמים גם זה קרה לי למותר לציין זה עורר בי פחד מזעזע מהול ,מה לעשות, בסקרנות. חיות ``רוח`` החלו מתקשרות איתי האחת ציפור עיט ענק,השניה פומה ,כריש הופיע בדמיוני אך לא דיבר אליי.הפומה נגעה בכתפי כמו מושכת את תשומת ליבי ואמרה ``אני איתך``,יצאתי איתה למספר טיולים בדמיון שם לימדה אותי מה הוא הגוף ומה המשמעות של להיות מה שאתה ז``א ,בגוף ,במבנה. איך עלייך להשתמש בו למטרה שלשמה נוצר,גם על כוח פיזי\אנרגטי ודרכי הוצאתו מהגוף(כל זה דרך גופה ואני ``הפכתי``להיות בעל גוף חיה בדמיוני בכדיי להטיב להבין) הציפור לקחה אותי למפגש עם מדריכי בראש של הר ,כנראה לא היותי מוכן ונחרדתי לחלוטין,המפגש היה כרוך בלהיות על הר ולהפוך לכדור אנרגיה כמותםףמשחשתי בניתוק מהגוף באלימות פניתי לאחור ונסוגתי מהאירוע הזה זה לא קרה שוב וגם עם הציפור לא נפגשתי מאז כמעט שנה. למדתי גם לדבר עם גופם של אנשים מרחוק ובמגע פעולה שדומה לתקשור בעיני מאחר ואותה קפיאה מנטלית דרושה בשתיי המקרים (זרם המחשבות). רציתי לשמוע ממך מה תוכלי לספר על חיות אלו ,מה הם למעשה ?מורתי קראה להן`` החיות שלך`` כוונתה לומר החיות שמייצגות את אופיי . כל נושא הגלגולים מעניין אותי כי כבר קרו לי מקרים שבהם זיהיתי אנשים כשותפים שלי מגלגול קודם אינטואטיבית,אותה אישה למדה איתי בקורס הילינג והיא כבר עוסקת בתחום שנים רבות גילה כפול משלי ,ויום אחד שראיתי אותה לפתע ידעתי כי אני מכיר אותה זה זמן רב ,אמרתי לעצמי בחיוך חזק ``איזה רומן ``שסיפרתי לה זאת (בדיי הרבה מבוכה)אמרה לי שהיא שמחה ששאלתי והיא לא יכלה לספר לי עד שלא אשאל בעצמי מחשש להזיק לי שאני והיא היינו נשואים בעבר,ושהיה לנו רומן קשה וארוך בזמן אחר . טליה , איך כל זה קורה ?בגוף, בחלק הרוטט סביבנו הנקרא הילה זה דבר שלא מובן לי מודעות ללא גוף כדוגמת החיה ידע ללא מילים,דוגמת התיקשור. טיול ללא תנועה . מעבר בין מימדים,כמו במקרה הציפור . הידיעה המיסתורית והפתאומית הזו שלי דברים על חייהם של אחרים ,עברם גלגוליהם כל זה הוא מיסתורין גמור בעיני אני משול לאדם היושב מול פרגוד מתרומם שמאחוריו ניצבות משמעויות , יכולות,אפשרויות,הכל נמצא מאחוריו וכל חלק שנחסף מותיר אותי יותר המום ועוד יותר מתפלא ,העולם ``מפסיק לציית ``לאופן שבו שאני רואה אותו ומכה בי הפתעות מעל ומעבר לדמיוני הרחוק ביותר. אנא שתפי אותי במה שתוכלי\תרצי בנושאים אלו. קורס בניסים -מאז השנה שעברתי בכיתת ההילינג לא הייתי במגע עם אף קבוצה,ולמען האמת זה די חסר לי ,הייתי רוצה לשאול אותך אם את יודעת על איזו קבוצה , מורה ,שבה אוכל להמשיך את התפתחותי. אני לא כל כך סומך על כל הגופים הגדולים ללימוד רפואה אלטרנטיבית ,אני מחפש כיתה קטנה ורצינית ,ואיני יודע ככ איפה לחפש. ציינת איסורים על לימוד הקורס בניסים ,האם ישנם עוד קורסים שאת יודעת עליהם,מעבירה אותם?...אשמח להצטרף לכזה .הילינג הוא התחום בו ברצוני להוסיף ידע. מודה לך על השיתוף ועל תשומת הלב ... כמובן מחכה לתשובה\תשובות. בהערכה רבה SOFISTO