מדריכים רוחניים

מצב
הנושא נעול.

אושר*

New member
אהבה

היי מיכל כאשר שאלתי האם זו אהבה שנשלחת ביניכן מהתכתבות אחת לשניה, אסביר לך בדיוק למה היתה כונתי. ובכן ההתכתבות בינכן נראתה לבסוף כמו התנצחות, ונכון כל אחת מכן סגרה את דבריה במילות אהבה וברכה אך התחושה היתה לי כקוראה מהצד שזו אמירה בלבד יתכן וזו טעות מצידי לחשוב כך ועמכן הסליחה כך או אחרת נראה לי שיש לשתיכן שפע של מידע שסביר להניח שרבים יהיו מעונינים לחלוק אותו איתכן בכול אופן אני נהנת לקרא אז... שיהיה לכן רק טוב אושר

אושר את גדולה

היי אושר!!! כל הכבוד על הבחנתך. באמת שלא התנצחנו. רק החלפנו דעות ורעיונות. תאמיני לי כשאני רושמת מילות אהבה אני באמת ובתמים מתכוונת להן. אין ספק שלכל אחד מאיתנו יש את עולם הפרושים שלו. אז אם הבנת שניתן להסתכל על כל נושא ביותר מזוית אחת אשרייך. נכון את צודקת בידי יש שפע של מידע שהייתי שמחה לחלוק אותו עם אחרים. אני פשוט מחכה לשעת כושר ולאיזה שהוא טריגר על מנת לעלות על המפה. כמו כן את יכולה להכנס גם לפורום של מודעות פנימית. שם תמצאי שפע של מידע של כל הגולשים הנפלאים אשר משתפים אתנו אחד עם השני. הרבה אור אחווה ואהבה אמיתית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, מיכלי B-)

אכן, המבנה שנוצר, היה מכוון. ותודה על הטיפ. L&L TALYA B-)

sofisto_

New member
TALYA מה המצב,מעניין ביותר

שמחתי לתגובתך ...ועוד יותר שנענית לבקשתי לשמוע עלייך. על אותו חוק שמעתי ואכן ראיתיו מתרחש בחיי ...חוק המשכות הדומים. הרבה מאוד דברים שסיפרת התרחשו בחייך , מעלים בתוכי את חיי שלי . וכמובן עוררו בי רצון לשאול... תקשור ...מספר פעמים לא מבוטל הופיעו לנגד עיני מראות ``חיים`` בעין השלישית,חלקם מסרים מוחשיים שמכילים בתוכם מידע בעבורי ,חלקם מראות של יערות שמורתי להילינג הסבירה שחויות אלו הן של ריפוי ,דרך המדריכים. שאני אומר מראות חיים כוונתי שאני נמצא בהם ...לא דרך יציאה מהגוף ,אלא כאילו ``העולם``נמוג ומוחלף בהווה כל הווה שהוא .תחושת העצמיות שם פורחת. כמו כן ציינתי יציאה מהגוף במספר פעמים גם זה קרה לי למותר לציין זה עורר בי פחד מזעזע מהול ,מה לעשות, בסקרנות. חיות ``רוח`` החלו מתקשרות איתי האחת ציפור עיט ענק,השניה פומה ,כריש הופיע בדמיוני אך לא דיבר אליי.הפומה נגעה בכתפי כמו מושכת את תשומת ליבי ואמרה ``אני איתך``,יצאתי איתה למספר טיולים בדמיון שם לימדה אותי מה הוא הגוף ומה המשמעות של להיות מה שאתה ז``א ,בגוף ,במבנה. איך עלייך להשתמש בו למטרה שלשמה נוצר,גם על כוח פיזי\אנרגטי ודרכי הוצאתו מהגוף(כל זה דרך גופה ואני ``הפכתי``להיות בעל גוף חיה בדמיוני בכדיי להטיב להבין) הציפור לקחה אותי למפגש עם מדריכי בראש של הר ,כנראה לא היותי מוכן ונחרדתי לחלוטין,המפגש היה כרוך בלהיות על הר ולהפוך לכדור אנרגיה כמותםףמשחשתי בניתוק מהגוף באלימות פניתי לאחור ונסוגתי מהאירוע הזה זה לא קרה שוב וגם עם הציפור לא נפגשתי מאז כמעט שנה. למדתי גם לדבר עם גופם של אנשים מרחוק ובמגע פעולה שדומה לתקשור בעיני מאחר ואותה קפיאה מנטלית דרושה בשתיי המקרים (זרם המחשבות). רציתי לשמוע ממך מה תוכלי לספר על חיות אלו ,מה הם למעשה ?מורתי קראה להן`` החיות שלך`` כוונתה לומר החיות שמייצגות את אופיי . כל נושא הגלגולים מעניין אותי כי כבר קרו לי מקרים שבהם זיהיתי אנשים כשותפים שלי מגלגול קודם אינטואטיבית,אותה אישה למדה איתי בקורס הילינג והיא כבר עוסקת בתחום שנים רבות גילה כפול משלי ,ויום אחד שראיתי אותה לפתע ידעתי כי אני מכיר אותה זה זמן רב ,אמרתי לעצמי בחיוך חזק ``איזה רומן ``שסיפרתי לה זאת (בדיי הרבה מבוכה)אמרה לי שהיא שמחה ששאלתי והיא לא יכלה לספר לי עד שלא אשאל בעצמי מחשש להזיק לי שאני והיא היינו נשואים בעבר,ושהיה לנו רומן קשה וארוך בזמן אחר . טליה , איך כל זה קורה ?בגוף, בחלק הרוטט סביבנו הנקרא הילה זה דבר שלא מובן לי מודעות ללא גוף כדוגמת החיה ידע ללא מילים,דוגמת התיקשור. טיול ללא תנועה . מעבר בין מימדים,כמו במקרה הציפור . הידיעה המיסתורית והפתאומית הזו שלי דברים על חייהם של אחרים ,עברם גלגוליהם כל זה הוא מיסתורין גמור בעיני אני משול לאדם היושב מול פרגוד מתרומם שמאחוריו ניצבות משמעויות , יכולות,אפשרויות,הכל נמצא מאחוריו וכל חלק שנחסף מותיר אותי יותר המום ועוד יותר מתפלא ,העולם ``מפסיק לציית ``לאופן שבו שאני רואה אותו ומכה בי הפתעות מעל ומעבר לדמיוני הרחוק ביותר. אנא שתפי אותי במה שתוכלי\תרצי בנושאים אלו. קורס בניסים -מאז השנה שעברתי בכיתת ההילינג לא הייתי במגע עם אף קבוצה,ולמען האמת זה די חסר לי ,הייתי רוצה לשאול אותך אם את יודעת על איזו קבוצה , מורה ,שבה אוכל להמשיך את התפתחותי. אני לא כל כך סומך על כל הגופים הגדולים ללימוד רפואה אלטרנטיבית ,אני מחפש כיתה קטנה ורצינית ,ואיני יודע ככ איפה לחפש. ציינת איסורים על לימוד הקורס בניסים ,האם ישנם עוד קורסים שאת יודעת עליהם,מעבירה אותם?...אשמח להצטרף לכזה .הילינג הוא התחום בו ברצוני להוסיף ידע. מודה לך על השיתוף ועל תשומת הלב ... כמובן מחכה לתשובה\תשובות. בהערכה רבה SOFISTO

מורה וקבוצה להתפתחות רוחנית

סופיסטו היי!!! רציתי לומר לך שבידי רשימה של מומחים שיכולים לתת לך מענה על בקשותיך. במידה וטליה תאשר לי לחשוף את הידע או אם באמת תרצה שמות של הטובים ביותר ללמדך ולתמוך בך לאורך כל הדרך בה תתפתח רוחנית תוכל לפנות לדואר האלקטרוני שלי. להשאיר פרטים ואני בלי נדר אחזיר לך תשובה עם הנתונים. בהצלחה עם כל מה שתחליט. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

sofisto_

New member
מיכל שלום לך...

מיכל חוששני שיש לי בעיות ב e mail,כבר מספר פעמים חבר אמרו לי ששלחו לי הודעות ולא קיבלתי אותם. ולכן ברצוני לתת לך כתובת אחרת ,והנה היא: [email protected] כל זאת נכתב תחת ההנחה שקיבלת את ההודעה שלי במייל שלך ... וניסית לחזור אליי. דוד ...או....sofisto ביי ביי ותודה

קבלתי את הודעתך :cool:

דוד היקר!!! קבלתי את הודעתך. אני אצור איתך קשר בלי נדר בקרוב. הרבה אור ואהבה. מיכל.

Tal_Ya_Tal

New member
היי סופיסטו B-)

בקשר לחיות, אני מסכימה עם מורתך. החיות הן אספקטים מסוימים שלך. הן מייצגות אבות טיפוס בתוך אישיותך, הבאים לידי ביטוי במהותם הצרופה ביותר. השורשית ביותר. הפומה מייצגת גמישות ושלמות פיזית. מיומנות של שרירי הגוף. את יכולת ההשרדות והיצריות (צ`אקרה ראשונה ושניה). העיט מסמל את היכולת להגביה עוף ועדיין להבחין בדברים הקורים למטה, בחדות רבה וביכולת אבחנה מופלאה. העיט מחבר בין צ`אקרת ההישרדות לעין השלישית (הצליל OM ). הכריש מיצג איזושהי חלקלקות ויכולת לשרוד בעולם של `כרישים`. כלומר, לנהוג כמותם על מנת לשרוד, גם אם אתה משתמש באמצעים שלא מייצגים אותך נאמנה. ככל שאתה מתחבר יותר לחיה מסוימת, אות הוא שאתה מצליח לממש את האספקט שהיא מייצגת, טוב יותר בתוך אישיותך. לגבי גלגול נשמות, אפשר לעשות שחזור אם זה עוזר לך להבין סיטואציות מסוימות בחייך היום. תוך כדי שחזור (רגרסיה), עובדים על ריפוי והחלמה של קשרים. אולם אם אתה מעוניין בשחזור רק על מנת לספק את סקרנותך, זה מיותר ולפעמים אפילו מפריע. כי אז ישנו צידוק להתנהגויות מסוימות. בקשר לקורס בנסים, ישנה בארץ עמותה, שנקראת עמותת `נס שלום` ולה יש את האישור מטעם העמותה האמריקנית : FOUNDATION FOR INNER PEACE (המוציאה לאור של הספר- באנגלית), להעביר את הקורס בארץ. זה נעשה על מנת להגן על התפישה של הקורס שיכולה להיות מעוותת על ידי תפישות שונות של אנשים שונים (זה קרה בארה``ב, שאנשים שלימדו את הקורס לא הבינו כראוי את משמעותו וסלפו. זה אגב, מה שיוצר דתות חדשות.) יחד עם זאת, מרגע שהספר יצא בתרגום עברי, כל אחד יכול לרכוש אותו ו`לעשות את הקורס`. אולם הקורס קשה לעשייה ללא תמיכה. ורצוי תמיכה של קבוצה. אני עובדת עם יחידים על הקורס. (אגב, ישנם אתרים רבים של הקורס בנסים ואפשרות ללמוד אותו בהתכתבות ON LINE). דברים אחרים שאני עושה הם: *קבוצות צמיחה רוחנית: ``מעגל האור`` דרך שתים עשר המראות של הנפרדות- (תיפתח קבוצה כנראה במאי), *קורס אסטרולוגיה הוליסטית (טראנס-פרסונלית), שמדברת לא רק על תקופת החיים הנוכחיים שאנו מכירים, אלא על הישות שאנו (כפי שאמרת, זה טבוע בשדה המגנטי שלנו). * סדנאות מדיטציה ומפגשי מדיטציה שבועיים * סדנא לשחזור `גלגולים` (רגרסיה) וכמובן מפות אסטרולוגיות, יעוץ אסטרולוגי ועבודה עם יחידים על צמיחה אישית, דרך המפה שלהם. כולל עבודה עם דמיון מודרך, תמציות בך,`ריפוי` דרך יצירה וכו`. L&L TALYA

sofisto_

New member
טליה שלום לך ....בירור

ראשית תודה על המידע בקשר לחיות . שנית וחשוב יותר ציינת שאת מעבירה את הקורס ליחידים(ניסים) רציתי לדעת יותר בקשר לזה ,על מטרת הקורס ,מבנה ומהותו. ועוד אם ישנן איזה שהן דרישות מקדימות לקורס הזה. נשמע מאוד מעניין ,כפי שאת יודעת כבר ברצוני למצוא מדריך אנושי,(חהחהחה) ואשמח אם תתני לי הנחיות בקשר להצתרפות לשיעור\קורס, כשזה יתקיים. טליה תודה על הכל ...תודה גדולה. sofisto

Tal_Ya_Tal

New member
היי סופיסטו B-)

ראשית, בקשר למידע על החיות, רציתי לומר, שיכולים להיות להן גם פירושים אחרים, על פי הסימבוליקה הפנימית שלך. כל אדם יכול לפרש טוב יותר את חזיונותיו-חלומותיו שלו. שנית, בקשר לקורס בנסים, כפי שכבר אמרתי, מרגע שהספר יצא בתרגום עברי, כל אחד יכול לרכוש אותו ו`לעשות את הקורס`. ישנן כל ההנחיות בספר איך לעשות את הקורס. זהו כרך עב כרס המורכב משלושה ספרים. הספר הראשון הוא הטקסט, כפי שנכתב בהכתבה אוטומטית על ידי הלן שקמן כהן, (רק שיפוצים קלים ביותר). הספר השני הוא ספר עבודה לתלמידים והספר השלישי הוא המדריך למורים.(אגב, אפשר לרכוש את הספר `בצומת הספרים` בביל``ו תמורת 180.- ש``ח). אז התנאי הוא, שמי שרוצה `לעשות את הקורס` צריך כמובן לקנות את הספר. בספר העבודה לתלמידים, ישנם 365 תרגילים. תרגיל לכל יום במשך שנה. אולם, כפי שכבר אמרתי, הקורס קשה לעשייה ללא תמיכה. לכן,(היות שישנה ההגבלה של העמותה), אני עובדת עם יחידים על הקורס. הפרוצדורה היא שקובעים אתי פגישה ובאים לשוחח. מטרת השיחה היא התרשמות ואינה מחייבת דבר. הזדמנות לראות את הספר (וגם אותי) ואז מחליטים אם רוצים `לעשות את הקורס`. אם כן, יש צורך לרכוש את הספר. כי יש תרגיל לכל יום. ואנחנו נפגשים אחת לשבוע על מנת לקבל את התמיכה הנחוצה. ונחוצה תמיכה. (למרות שיש כאלה שבוחרים לעשות זאת לבד.) המפגש השבועי הוא בן שלוש שעות וכולל מדיטציה, הסברים והעמקת ההבנה של התפישה של הקורס, על ידי ראיית ההשלכות של העבודה עם הקורס על חיי היומיום. אז אם אתה מעוניין לקבוע פגישה, תפנה אלי בבקשה דרך המייל B-) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
כן, סופיסטו, קבלתי B-)

כן, סופיסטו, קבלתי B-) אך טרם היה לי פנאי להתקשר. אעשה זאת בקרוב. (לא היה לי פנאי אפילו להכנס לפורום - כפי ששמת לב בודאי) L&L TALYA

מורה?

מורה אלוקים? מה זה בכלל? נו באמת, איך אדם יכול להיות סתם כך, מורה אלוקים, כל אחד שרוצה? איזה מין דבר זה? כמו שכל אדם הרוצה להיות כל דבר, חיב לקבל הסמכה ממקור שהוא בעל סמכות עליונה באותו נושא, כך גם מורה אלוקים? אם הוא אמור להיות מורה למשהו,הוא חיב לעבור מסלול הכשרה כלשהוא ע``י מומחים בדבר. לא נראה לי, פשוט לא הגיוני ולא מציאותי, ולא יכול להיות.

Tal_Ya_Tal

New member
מיהם `מורי האלוהים` B-)

היי יעל, נפלא שבאת לבקר. יעל, מאיזה מקור לדעתך חייב מורה אלוהים לקבל הסמכה? מיהו לדעתך אותו מקור שהוא בעל סמכות עליונה באותו נושא יותר מאלוהים עצמו? הקורס בנסים, שממנו לקוח המושג הזה, מסביר מיהם `מורי האלוהים`. על מנת להבין מהו תפקידו של מורה האלוהים, צריך להכיר את הקורס בנסים. הקורס טוען, שישנו `חומר לימוד` שכולנו בסופו של דבר נלמד אותו. אך יש לנו את הבחירה, מתי ללמוד אותו ובאילו תנאים. אולם `חומר הלימוד` אינו נתון לבחירה. מטרתו של הקורס היא, לסלק את המכשולים למודעות של נוכחות האהבה, שהיא המורשת הטבעית שלנו, כבניו של אלוהים. כבנו של אלוהים, (כן, ביחיד !!!, כי כולנו א ח ד !!!) מובטחת לכולנו הגאולה. ציתות מתוך `הקורס בנסים`: ``מורה האלוהים, הוא כל אדם הבוחר להיות כזה. כישוריו מסתכמים בכך בלבד. בדרך כלשהי, בנקודה כלשהי, הוא הגיע לכלל החלטה מכוונת שבה לא ראה את טובתו כנפרדת מטובתו של זולתו. מרגע שעשה זאת, דרכו סלולה ומגמת פניו בטוחה. אור חדר לחשכה. אולי הוא אור יחיד, אך די בו. הוא הגיע להסכם עם אלוהים. אפילו אם עדיין אין הוא מאמין בו . הוא נעשה מביא גאולה. הוא נעשה מורה אלוהים.``....... ``קיים קורס בשביל כל מורה אלוהים. צורות הקורס רבות ושונות. רבים ושונים הם גם עזרי הלימוד הכרוכים בעניין. אבל תוכן הקורס לעולם אינו משתנה. נושאו המרכזי הוא תמיד בן האלוהים חף מפשע ובחפותו-גאולתו. אפשר ללמד את הקורס הזה על ידי מעשים או על ידי מחשבות. על ידי מילים או בדממה. בכל שפה או בלי שום שפה. בכל מקום וזמן ואופן. אין זה חשוב מי היה המורה לפני ששמע את הקריאה. הוא נעשה מושיע על ידי היענותו. הוא ראה מישהו אחר כאילו הוא עצמו. כך מצא את גאולתו שלו ואת גאולתו של העולם. על ידי לידתו מחדש, נולד העולם מחדש.`` מאוחר יותר, בפרק אחר, מדבר הקורס על `התכונות הנדרשות` או כפי שהקורס עצמו מגדיר זאת ומפרט: ``מהם קווי האופי של מורי האלוהים? 1. אמון 2. יושר 3. סובלנות 4. עדינות 5. שמחה 6. אי התגוננות 7. נדיבות 8. סבלנות 9. נאמנות 10. פתיחות השכל`` ויש פירוט ליד כל תכונה. B-) L&L TALYA

מהו מורה?

תספרי לי מה עושה מורה כזה, ואחר כך אומר לך מה דעתי, לא כל כך הבנתי מדבריך.

Tal_Ya_Tal

New member
תפקידם של מורי האלהים B-)

הם באים מכל רחבי תבל. הם באים מכל הדתות ולא משום דת. הם אלה אשר נענו. הקריאה היא אוניברסלית. היא נמשכת ללא הפסקה בכל מקום. היא קוראת למורים לדבר למענה ולפדות את העולם. רבים שומעים אותה אבל רק מעטים יענו לה. ואולם זוהי רק שאלה של זמן. בסופו של דבר כולם יענו לה. אך הסוף עשוי להיות מרוחק מאד. מן הטעם הזה, נבנתה התכנית בשביל המורים. תפקידם הוא לחסוך בזמן. כל אחד מתחיל כאור יחיד אולם עם הקריאה במרכזו, זהו אור שאינו יכול להיות מוגבל. וכל אחד ואחד חוסך אלפי שנים על פי שיפוטו של העולם. מבחינת הקריאה עצמה, אין לזמן שום משמעות. זהו מדריך לתכנית לימודים מיוחדת המיועדת למורים של צורה מיוחדת של הקורס האוניברסלי. יש אלפי צורות אחרות ולכולן יש תוצאה. הן פשוט חוסכות זמן. ועם זאת, הזמן לבדו מתקדם ברוב יגיעה והעולם כבר עייף מאד. הוא זקן, מותש וחסר תקווה. מעולם לא היה ספק בדבר התוצאה, כי מה יכול לשנות את רצון האלהים? אבל הזמן עם אשליותיו בדבר השינוי והמוות, שוחק ומלאה את העולם ואת כל אשר בו. ואולם לזמן יש סוף ועל מורי האלהים הוטל התפקיד להביא את הסוף הזה. שכן הזמן נתון בידיהם. כזאת היתה בחירתם והדבר ניתן להם. תלמידים מסוימים יועדו לכל מורה אלוהים והם יתחילו לחפש אחריו מרגע שהוא נענה לקריאה. הם נבחרו בשבילו מפני שהצורה של תכנית הלימוד האוניברסלית שהוא ילמד, היא המתאימה ביותר בשבילם בהתחשב ברמת ההבנה שלהם. תלמידיו המתינו לו, כי בואו ודאי. חשוב, זוהי רק שאלה של זמן. ברגע שהוא מחליט למלא את תפקידו, הם מוכנים למלא את שלהם. הזמן עומד לרשות בחירתו. אך לא לרשות אלה שאותם ישרת. ברע שהוא מוכן ללמד יזומנו לו ההזדמנויות ללמד. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ברגע שהוא מוכן ללמד B-)

תיקון טעות: כמובן שזה: ``ברגע שהוא מוכן ללמד, יזומנו לו ההזדמנויות ללמד``. כאשר תלמיד ומורה פוגשים זה את זה, מתחיל תהליך של הוראה-למידה שכן האמת היא, שלא המור הוא זה המבצע את ההוראה. מורה האלהים מדבר אל כל שנים שמתחברים יחדיו לתכלית לימוד. היחסים הם קדושים בגלל התכלית הזאת ואלוהים הבטיח לשלוח את רוחו אל תוך כל היחסים הקדושים. L&L TALYA

מורה?

סליחה טליה בלי להעליב, אני לא אישה טפשה, ויש בידי תואר אקדמי, ועוד כמה דברים שיוכיחו שאני לא, אבל לא הבנתי מדבריך שום דבר, כל הדברים שלך ממשמעורפלי, קצת מזכיר לי את ``בגדי המלך החדשים``. ת`כלס, מה זה המורה הזה, ומה הוא מלמד?

מורה?

סליחה טליה בלי להעליב, אני לא אישה טפשה, ויש בידי תואר אקדמי, ועוד כמה דברים שיוכיחו שאני לא, אבל לא הבנתי מדבריך שום דבר, כל הדברים שלך ממשמעורפלי, קצת מזכיר לי את ``בגדי המלך החדשים``. ת`כלס, מה זה המורה הזה, ומה הוא מלמד?

Tal_Ya_Tal

New member
סליחה יעל B-) בלי להעליב,

אם עדיין לא הבינות, סימן שבכל זאת יש קושי. מורה של אלוהים מלמד אותנו פשוט ל ה י ו ת . מהשורש הויה (יהוה) ;-) L&L TALYA

מצב
הנושא נעול.
למעלה