קראתי ועלו בי עוד שאלות,הצעות?
שלום לך שוב טליה ... הדברים שכתבת בסיפור על הנודד מעוררים אצלי הרבה זכרונות שלי , עוד מהיותי ילד האמנתי\ידעתי\ציפיתי בבגרותי ייחלתי לבואם של המדריכים שלי. המדריכים שלי הגיעו לפניי כשנה וחצי ועוררו שינויים קטנים וקצרים אך עכשיו אני רואה את ההד של אותם פגישות קצרות בינינו,לדוגמא: הגילוי המוחשי והויזואלי שלי את האור ,כוונתי פה להילה מסביב לאנשים,הצבעים, החיות והמרקם המדהים והבלתי אפשרי של חוטי (האם זה חוטים אני שואל את עצמי כרגע)האנרגיה,בטיפוךי הילינג ההדרכה בצורת הכוונה ופעמים ספורות השתתפות פיזית איתי\דרכי... בנוסף ואת זאת תיארת במענה שלך אליי אותו חיבור לידע הקוסמי ,תכופות הייתי ``משוחח``עם הפרחים , העצים(בייחוד העצים)דבורים,כלבים,מים,האדמה האוויר.... הבנת אני מאמין. כלזאת נוצר ומפתיע למעשה כמעט בלי שום התנגדות מצידי (למעט חזרה בלתי פוסקת על המילה מוזר).וכך נפתחתי אט אט אל עולמנו העצום ,מאחר ועודני ממשיך בדרכי רחוק\קרוב אל הסוף תביני למה אני מתאר כל זאת , את אחת שאני מאמין תבין אותי ,זו תחושה מאוד טובה...אחריי הכל ובלי שום קשר לשחצנות עצוב ,אבל אני קרובות חש כמו זן נדיר ,בעולם זה של הבל חברתי... ההזדמנות להפגש איתך ובכלל עם כל אדם שיש לו עניין ביקום בכלל ובעצמו בפרט, הזדמנות משובבת נפש ומשמחת לב, ברגעים כאלה אני מודה לעולם על הקיום,על יכולתי לחלוק ונכונותו לענות. השאלות: בזמן מדיטציה עלו בי זכרונות???\תמונות - של מצרים העתיקה ,מסר ברור אחד היה שם ,והוא שהקדמונים הבינו את שפת הסתרים של הטבע...זאת ראיתי דרך פרמידה ,עיניים,סמל מורה על הפנימי ,הנסתר,הנחבא(לא ממש סמל ויזואלי אלא יותר ידיעה חזקה שלי)ולסיום ראיתי אדם עתיק נראה בדיוק כמו הציורים בתאי הקבורה ,עם זקן זקור בסנטר,כובע\כתר זהוב מעיין גל מתכת לכיוון מעלה , ידיו נחו כל אחת על כתף שכנתה ונדמה לי אם כי אינני בטוח ,כן כמעט בטוח אחז בידיו כמו מטות. לבסוף נדמה לי שזה הייתי אני...מ ו ז ר .....אני לא מאפשר לעצמי החלטה בנושא זה-מי היה האיש הזה? כששאלתי אישה אחת שם (מתקשרת ורואה מגיל לידה לדבריה,אני איני נוטה להטיל בה ספק)סיפרה שהייתי קשור לאל רא,ואדם רע הייתי,דברייה עוררו פחד מיידי,ומן צ``-הלב עלתה תחושה רעילה,כלאתי את כל רגשותיי בנושא זה מאז בי חרדה מפניי כל מה שקשור בשם הזה רא,אל השמש. דבר שמיותר לציין לא מאפשר לי לחזור ולנתח את אותה חוויה חשובה בדמיון. בנקודה זו בוודאי כבר הבנת מה קרה לי כשראיתי את אותה כותרת של אותה סיפור ,ולא רק זאת אלא שמאז בלפחות שלושה מקרים נתקלתי בשם זה רא ,זה שלפניי כן לא הייתי כלל מודע לקיומו,``מקריות``??!!..... האופן בו האל רא הוצג בסיפורך שחרר בי חלק מאותו פחד ןמאחר ובכל השנה האחרונה אני יוצר קשר עם הדת(בדרכי,עם מדריכי,לא דרך איזה ספר או ישיבה חס ושלום)וראיתי שמסופר כי קיים קשר בין היהדות לאותו אל,העניין בי התעורר...אם כן מפנה אני אלייך בקשה אם תוכלי בבקשה להרחיב מעט בנושא. רא,היהדות באור הזה (מיסטי-מטפיזי??)המדיטציה שעברתי ובכלל תגיבי על מה שבא לך....... מודה לך מראש דוד(זהו שמי)