מדריך לחיים טובים יותר...

אקדמאית

New member
לכל החמודים והחמודות

רק עכשיו הכרחתי את עצמי לצאת מהמיטה ולהתקלח וכשחזרתי למחשב ראיתי שהיו פה שיחות ממש ערות. תודה לכל המעודדים והמעודדות, אחרי המקלחת אני טיפה יותר טוב. אבל מותר לפעמים קצת לשקוע ולרחם על עצמך לא?!?!?!?!? מישהו ער - אם כן שיתפקד.

כן אקדמאית מותר

לדקה ,שתיים לא יותר מדי יש ימים למעלה יש ימים למטה ומותר לך לשקוע מעט וגם לרחם על עצמך ככה אף פעם לא תצטרכי שמישהו ירחם עלייך. מי שלא שוקע לפעמים מי שלא חס על עצמו לפרקים איני יכול להחשב לאדם בשר ודם קבלי
ענק ויאללה ממשיכים עם
על הפנים

גורן44

New member
כמו גדולה..../images/Emo61.gif

הפעם = שיחקת אותה ... בטח תדברו. הייתה פגישה ארוכה ? טובה ? תני לו פגישה בימים הקרובים, אל תדחי לסופ"ש הבא. אח"כ חכי כמה ימים, שיתבשל על אש קטנה , זה משפר את הטעם...ואז שוב תפגשו. דווחי אלינו מהקווים. :) ושיהיה ,,, בהצלחה.

גורן44

New member
אני מתפטר...../images/Emo61.gif

איזה אהבל אני, אם הייתי קורא מעט הלאה, הייתי רואה שכבר אין צורך לענות, בטח לא עם דיאגנוזה שגויה, אבל איזה חמור זה שאומר בסוף פגישה "נדבר ?" וכל מה שיש לו לדבר זה שיחת סיכום ?. טוב, כנראה שיש לי עוד מה ללמוד. אין דבר, כל עקבה-לטובה. היו נסתלבט אחד על השני כאן. נראה לי שכולנו היום בבית , נקרא לזה "יום הגרוש". נקווה שלא יהיו הרבה כאלו . עוד שבת שלום בפתח.. ביי

אקדמאית

New member
זה לא יום הגרוש - זה יום המדוכא

אצלי בכל אופן. מצטערת אבל נראה לי שהיום אני אקלקל לכם את המצב רוח. אני בורחת בנתיים בשביל שזה לא ידביק אתכם - נתראה אח"כ.

אורלי41

New member
עדיף בבית מאשר להתבזות אתכם

מצטערת שנשמעת כך.......אך לא יתכן שכל אחד שמחשיב עצמו כזכר ינפנף בשרביט שלו ורק חסר לו
כדי שיהפוך למלך (אעלק מלך) מי אתם? מה אתם? מה אתם שווים בכלל? הרי אנחנו יותר עצמאיות מכם, חשיבה שלנו יותר בריאה משלכם ומסוגלות לתפקד בצורה טובה יותר מכם.....הרי אתם ישר מקטרים כמה קשה עם הילדים וכמה קשה לנקות, לבשל, לתפקד כ"עוזרת בית" כשאין לכם אישה..... אז דייייייייייי מי צריך אתכם????? צריכים אתכם רק לדבר אחד ואולי גם לו יש תחליף נהדר תמורת כמה שקלים ....... וסוללות תקינות

גורן44

New member
חביבתי...../images/Emo61.gif

את טעונה ,,,חבל"ז, חייבת להתפרק ומהר... הצרה היא שמי שיכול לעזור כאן באופן טבעי (ולא חשמלי) זה מי שאת טעונה נגדו !

שחף 1

New member
אקדמאית../images/Emo140.gif

ואולי בעצם אנחנו נפגשנו
לא בעצם לא יכול להיות הרי אני מהצפון וזאת שנפגשתי איתה לא ידעה מה זה פורום אז זו לא את ואולי חבל ואני מאוד מקווה שאת לא יוצאת עם שניים ביחד פשוט מגעיל אותי לחשוב על אפשרות כזאת שיהיה לך אחלה סופשבוע ואת יודעת מה גם אני אתן לך

אורלי41

New member
בוקר טוב ישראל (עכשיו לילה?)

וואלה שתהיו בריאים חבר´ה.......יום אחד לא נמצאים וכבר הפורום מפוצץ משרשורים? לא מספיקה לעכוב......איזה פורום פורה......טפו טפו טפו...... וואלה אין לי כח להגיב לשרשורים....... אבל מחר מבטיחה לדווח מהשטח..... זה עתה לא מכבר התעוררתי לי משינה מתוקה של שעתיים קלות....
של סוטול...... ועכשיו לכו תדעו מתי ארדם שוב....... בקיצור......מחר מבטיחה סיפור חדש של בליינד נוסף.......מי סופר כבר איזה בליינד זה??????
או אולי
בקיצור......לא יודעת כבר כלוםםםםםםםםםםם אוהבת אתכם עדדדדדדדדד השמיים וה-
לילה טוב ישראל.....

אורלי41

New member
טוק טוק......כולם ישנים?../images/Emo60.gif

יש כאן מישהו??????????
אני לבדדדדדדד עצובההההההההההה בודדהההההההההה
אם יש כאן מישהו תנו קריאת כיוון .......בנתיים הולכת להביא לי
הנה מגיע לו עוד סוף שבוע.......ומה יביא בכיסו סוף שבוע זה????? איזו אהבה קטנה? איזה פינוק קטן?
לאאאאאאאאאאא אין סיכוי......הכל יבש כמו הנגב........הכל פול גז בניוטרל....... אוהבת אתכם

למה את עושה רעש?

אנשים ישנים פה באמת אורלי אנ´לא מבינה אותך. יאללה תעשי איזה
שנשתה ביחד .

הי, מה קורה לכם?../images/Emo121.gif

מה זה אנחנו בבית אבות שכולם הולכים לישון כל כך מוקדם? בלי בליינדייטים, אבל אחלה ערב... איזה מזל שאין ציפיות....

מי הלך לישון?

ראיתם אותם היו בבלינדייטים והלכו לישון,לא חיכו ל
אבל נראה לי שבאמת נלך לישון מספיק לא?

למעלה