מדריך לחיים טובים יותר...

גורן44

New member
מדריך לחיים טובים יותר...../images/Emo61.gif

לינק לשיר יפהפה באנגלית של baz luhrman. קצת ארוך , אבל יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפהפה. אחלה מילים. אחלה מוזיקה.

בוקר טוב אנשים ../images/Emo140.gif

איזה כיף שכל לילה יש מי שדואג לנו שנקום להודעה חדשה ,הא מה אתם אומרים? גורן בסוף עוד נשים לך
. תשמעו ח´ברה,בואו רגע לכאן יש לי משו לבקש מכם. כולם פה? אחלה אז ככה כל יום מגיעים אלינו אורחים חדשים שמן הסתם יצטרפו ל
אז לא לישון בעמידה,מה יש אם תזמינו אותם להצטרף? וגם כוס
או
.אם מתחשק להם לנשנש תציעו
,
או סתם צלחת עם
אל תהיו כאלה קמצנים באמת אני לא תמיד ב
,מה יש אם תעזרו לי ותפתחו ת´דלת? ידעתי שיש עם מי לדבר כאן ותסכימו,מתה עליכם. בוקר טוב ישראל

אקדמאית

New member
גורן - תגיד לי: איך אתה קם בבוקר

לעבודה??????????? בכל אופן אני חייבת להודות שאתה הכי פורה בשעות הקטנות של הלילה!!! נהנית מהגיגיך (שלעיתים קרובות שזורים ב"צליל של ציניות" מבדח). שיהיה לך בוקר טוב!

גורן44

New member
לא קל לקום בבקר,../images/Emo61.gif

באמת לא קל,אבל גם לא קם מוקדם מאד, כי הרכב שלי - אופנוע (חולץ פקקים).חוץ מזה שמאז גרושיי השתנו סדרי העדיפויות בחיים, מה שקודם היה מובן מאליו ושגרתי,נעלם כלא היה, ותחתיו הרוב מתבצע בשליפות,יש חברים חדשים,עיסוקים חדשים ,מה שמצריך זמן . העבודה - עם כל הכבוד,ירדה אצלי כמה מדרגות.

גורן44

New member
בזמן ? מתי זה ?../images/Emo61.gif

אני הולך לישון "בזמן". אתם - לפני הזמן !. חוץ מזה - נראה שצדק מי שאמר שהחיים מתחילים בגיל 40, נו, אז קצת איחרתי, מפגר אבל אופטימי. אני רק יכול לקוות שכך זה ימשיך.... קשה לי להאמין.

אקדמאית

New member
גורן - זו השעה שלך או עדיין מוקדם?

כי עכשיו חזרתי מעוד בליינד דייט (8 במספר! טוב אני עוד בשלב שאפשר לספור אותם באצבעות הידים מבלי להעזר באלו של הרגלים!) ורציתי לשמוע מה יש לך להגיד לי הפעם (כדי שאח"כ תוכל להגיד "אמרתי לך") כי הפעם היה ממש ממש נחמד!!! אז מה אתה אומר "יתקשר או לא יתקשר"? טוב ח´ברה תחזיקו לי אצבעות (לי אין כי שלי תפוסות במנין הבליינד דייטים) שאולי אולי אולי אולי אולי אולי ייצא משהו....

שחף 1

New member
אקדמאית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היי אקדמאית קודם כל זה טוב שיצאת בהרגשה טובה תתפלאי אבל גם לי היה אחד היום וגם אני יצאתי בהרגשה טובה ואם גם הוא יצא בהרגשה טובה אז בטוח שהוא יתקשר כמובן שמחזיק לך אצבעות

אקדמאית

New member
שחף - אז אולי יהיה לנו סוף שבוע

נעים, בתקוה שגם אצלך העניניים יתקדמו. שולחת לך
ו-
(על הלחי על הלחי שלא יגידו שאני מנסה להתחיל עם שניים בו זמנית)

אקדמאית

New member
וזוהי קריאה אחרונה לנוסעים....

טוב, חכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי ומי לא בא?....גורן. דווקא שצריך אותו הוא לא בבית! וגם אם הבית (המכונה בקצרה ניצת) שבד"כ דואגת לסדר בשעות האלו - נרדמה? רואה סרט בטלוויזיה? מבשלת???? (יוהו התחלתי להיות כמו גורן - פורחת בשעות הלילה. זה כנראה בגלל הבליינד דייט המוצלח!) טוב אז בגלל שאין אף אחד בבית גם אני הולכת לישון. חלומות פז לכולם. נתראה בסוף השבוע.

אורלי41

New member
הלווו יש כאן מישהו...../images/Emo140.gif

הלו לך..........גם אני ערה לאחר שנת נמנום של ערב לילה.... גם אני אחרי בליינד לא רע היום.......בליינד של אחר הצהרים כזה אחרי שיחה של 6 שעות פלוס בערב יום העצמאות.....חה חה חה היה אחלה חוץ מכמה דברים......
מחר דיווח מהשטח....... לילה טוב ישראל ה-
דופק לו וזועק.........קדימה לישון.... לפחות משהו דופק בבית הזה......

או גם את עושה רעש אקדמאית?

מה קרה לכם היום
לא רוצים לישון? לא צריך אז שימו מוסיקה ויאללה בלאגןןןןן

גורן44

New member
הלו !, לכי לישון כבר...../images/Emo61.gif

עכשיו אני פה המנהל ! עכשיו תורי עכשיו תורי מה את נדחפת, את לא רואה שהקהל מבקש "גורן" ? אה ? יאללה, החוצה עכשיו... תחזרי בבקר, כשאני ישן. ותכנסי בשקט בשקט..(ש.ארצי ... גיחי גיחי) ושיעשה עם זה משהורוצה. ביי גורן אחרי חצי ליטר (רק).

גורן44

New member
אקדמאית - ../images/Emo61.gif

כמה פעמים אני אסביר לך ששעות הקבלה שלי בין 2 ל- 3 בבוקר !!!! אפשר לקבל מספר, מי שרוצה :) (פוי,,, על מה אתם חושבים?) ואז לא צריך לעמוד בתור . ויש כאלה שנכנסות בלי...(פוי,, עוד פעם מחשבות רעות ?) בכל אופן , לא מסרת מספיק פרטים ולכן לא יכול לאבחן. אז יאללה, לעניין.תני פרטים. בקר טוב לכווווווווווווווולם. ביי

אתה לא בסדר גורן../images/Emo123.gif

אנשים מחכים כאן לתשובות ואתה מדבר על שעות קבלה ככה לימדתי אותך? לילה טוף ובוקר עוד יותר

גורן44

New member
עוד את פה ?../images/Emo61.gif

די כבר ,מאוחר, ויש לי מחר בבקר שעור רולרבליידס, צריך ללכת לישון. תסתובבי לצד שלך, תגידי שכואב לך שוב הראש, ובשמחה אני נרדם. ושיכאב לך כל יום :) נמאס לי.

אקדמאית

New member
גורן מחמדי - התבלבלו לי שעות הקבלה

שלך ומשום מה הייתי משוכנעת שאתה פותח את הקליניקה בשעה 12 בלילה! טוב אז פעם הבאה אני אדע בדיוק ואני חושבת שאסתדר גם בלי תור כי אני נורא טובה בלהדחף... ולבקשתך הנה הפרטים - הבחור פנה אלי מאחד מאתרי ההכרויות באינטרנט והכרטיס שלו מאד מצא חן בעיני, ולמרות שלא צירף תמונה הסכמתי להפגש איתו (וזו באמת אחת הפעמים הבודדות שאני עושה את זה). אחרי שבוע הצלחנו סוף סוף להפגש (כל פעם מישהו אחר לא היה יכול) ונפגשנו לכוס קפה. השיחה לדעתי קלחה והוא זה שבסוף אמר שצריך ללכת כי הוא קם מחר בבוקר מוקדם לעבודה. כשנפרדנו הוא אמר "נדבר?" ואמרתי "כן". אז דוקטור מה הדיאגנוזה - יתקשר או לא יתקשר? האמת היא שאני רוצה אבל פוחדת...

אורלי41

New member
תחושה שלי לנושא..../images/Emo12.gif

כאחת שמנוסה לאחרונה (לצערי
) בכל מיני בליינדים..... כשאומרים "נדבר..." זה משהו כללי כדי לצאת ידי חובה..... מה גם שהיום יום שישי.....ואם מעוניינים אז עוד באותו ערב מגששים או שואלים ישירות....."יש לך תוכניות למחר? אולי נפגש...או מה את עושה בד"כ בסופי שבוע....? " וכדומה..... זו שאלה תלושה מהמציאות.... זו שאלה שמתמוססת לה ב-
והלוואי ואני טועה....... שולחת לך
לא לשכוח לעדכן את בני הבית... את האחים והאחיות שלך ...

למעלה