מדריך לחיים טובים יותר...

אקדמאית

New member
אורלי - צדקת!

הבחור השאיר לי הודעה אחה"צ שהיה לו נורא נחמד אבל זה לא ילך בינינו
. אז לא שאני עכשיו
אבל מרגישה כאילו הכניסו לי
בבטן. מנסה עכשיו לאסוף את שאריות כבודי האבוד ומרגישה ממש
. אז דוקטור גורן - אין צורך בדיאגנוזה - ברור שהחולה חולה!!! זהו איבדתי תקווה!! אין סיכוי שאי פעם אעבור את מחסום הפגישה הראשונה (בין אם בגללי ובין אם בגללו). אני הולכת להתחפר במיטה! ביי

אקדמאית ../images/Emo24.gif

אל תתיאשי יקירה,הרי לא פשוט למצוא אדם שיתאים ויתחבר לשניכם. תהני מחייך ואל תבזבזי אותם במיטה ויום אחד הוא יופיע (אמרתי לך לא?)

אל תיקחי את זה קשה../images/Emo39.gif

לפחות את מנסה, אז לא הלך גם את לפעמים לא רוצה מישהו ככה זה פעם ככה פעם ככה, את באמת מנסה ואין לך סיבה להתחפר כנראה שזה לא הוא אז יבוא אחר. אז תני
וצאי ממיטה מיד פקודה.

אקדמאית

New member
תודה ניצת ומוצאת אותך

(לשעבר ממתינה). [גם אני שוקלת להחליף את שמי למדוכאת כי זה המצב רוח שלי היום]. אבל זה בדיוק הענין - או שאני לא רוצה או שהוא לא רוצה.... כך זה יהיה כל חיי!!!! אני ב-ח-י-י-ם לא אמצא מישהו שיעבור את שלב הפגישה הראשונה. זהו היום אני בדכאון ולא יעזור לכם!! לפני חצי שעה דיברתי עם הילדים שלי שנמצאים בחופשה באילת עם אבא שלהם והקטן שאל אותי אמא איפה את? מה את עושה? אמרתי לו שאני בבית אז הוא אמר "אמא את כל הזמן בבית. למה את לא באה איתנו?" אז זהו בדיוק - אני כל הזמן בבית ולא אצא ממנו עד שיעבירו אותי לבית זקנים. בכל אופן נראה לי שאני צריכה להסביר לקטן (נקודה שהייתי בטוחה שהוא מבין) שיותר אני לא אצטרף אליהם לחופשות שהם נוסעים עם אבא שלהם. אז חזרה לשמיכות....אציץ יותר מאוחר לראות מי עוד שינה את שמו

לא מסכימה פשוט לא

מה זה בחיים אל תקבעי לעצמך עובדות כאלה ומי אמר שמרשה לך להיות בדיכאון? אסור נקודה ולהחליף שם הגזמת השם שלך מוביל פה חברה בואי אגיד לך מה זה דיכאון ואז תגידי וואו אם זאת צוחקת אז אני גם, אני פה החלפתי שם כי סוף סוף החלטתי שאני רוצה כמו כולם קשר אך לא יכולה לצאת כי רוב הזמן וממש רוב הזמן לא יוצאת מהבית כי אין לי מי שישמור על הילדים ותמיד תקוע לי משהו, הגזמת גם לצאת לפגישה אחת או 8 יותר מענין לפעמים מלא לצאת בכלל, לא מסכימה איתך , אסור לי להתעצבן כי כשהייתי ממתינה הייתי רוגזת עכשו יעני מוצאת אז אסור לי לכעוס,
עכשו ברצינות לא מתאים ככה לא יכולה לאמר קשה "לראות " אותך ככה ולא יכולה לאמר קשה "לשמוע" אותך ככה, אך מספיק לקרוא אותך ולחשוב איך את עכשו, מכירה את זה וזה לא בריא ככה ממי, די , מהר אני דורשת חיוך אבל אמיתי, ורוצה לשמוע אופטימיות גדולה שמעת ? את שומעת ? טוב את רואה? את קורא?? תעני לי מיד,

לאקדמאית שעוד לא שינתה את שמה

מדוכאה כן, מכירה את המצב הזה. בואי ואספר לך סיפור על אישה שאחיות גדולות לה, ואח קטן. אבל האח הזה, בגיל 19 נפטר משטף דם במוח. ההורים נהרסו, החיים נצבעו שחור. אמא לא החזיקה מעמד. שנתיים אחר כך הלכה לעולמה. אבא קיבל סרטן. האישה נישאה, אך לבעל הצעיר והיפה זז דיסק בגב, וחזרו לגור עם האב.... ואז... החיים זרמו, ילדה פגית, ילד נוסף.. חיים.. אנשים נוספים במשפחה הלכו לעולמם, הגיס, אישתו השניה של האב.. קשה. ותאונה. משאית דרסה. היא מתה. מוות קליני, חודשי בית חולים רבים. החלמה. לבעל זה היה קשה. והריון נוסף, ופיטורין של הבעל.. תינוק נולד, בעיה בעיניים. הבעל מדוכא. ואז נוטש. צובע את הכל בשחור. לוקח את חייו. לוקח את חייו, ואת שלנו איתו. ועכשיו. אלמנה. שמנה. שלושה ילדים. לבד. מי ירצה אותי???????? לא עוברת את הפירס דייט. אם בכלל מגיעה אליה. טוב. דיכאון????????? שישרפו. לא.

ועל זה אומרים שאל תסתכל על הדשא

של השכן כי בסוף תראה את השירותים שלו.. תמיד צריכים להיות אופטימים ולהודות על מה שיש כי תמיד יכל להיות יותר גרוע וואו מלאה בקסם ממש היה קשה לקרוא אותך מצטערת, אך בטוחה שאת אדם חזק ומאמין ואת אחלה אוהבת אותכם-

גורן44

New member
איך , איך אפשר

מאיפה מוצאת את הכח להמשיך ? מוריד את הכובע. אבל, את מלאה קסם. ויש לך תקוה. אחרת לא היית פה. ואת תצליחי.

אורלי41

New member
מלאה בקסם אני בשוק....../images/Emo24.gif

יקירתי.......שולחת לך חיבוק ענק עדדדדדדדדד השמיים אני קוראת פעם פעמיים שלוש ולא מאמינה לעיניי.....מרגישה כבתוך חלום זוועות........ מחזקת אותך ושולחת לך
ועוד
ו-
את חזקה.......אין ספק ותמשיך להיות כך כי המזל מחכה לך מעבר לפינה.... אוהבת אותך

תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כמו שאמרתי, אני פוליאנה רק רציתי לומר שהכל יחסי צריך לראות את הדברים בפרופורציה ולא להכנס לדיכאון תמיד לראות את הצד החיובי בחיים. נכון שכך וכך וכך אבל תכל´ס החיים שלי טובים, אני חושבת. יש לי 3 ילדים נהדרים, מדהימים. יש לי בית יפה, גדול ונוח. יש לי שני כלבים חמודים. יש לי פיליפינית בבית, כך שתמיד נקי, נעים ואוכל על השולחן. משפחה גדולה ונחמדה, שכנים טובים, חברים נהדרים. לא חסר לי כלום. משפחה, חברים, גם מצב כלכלי סביר - ולבד, בלי טובות, ילדים. מה רע? אהההה אין גבר. טוב לא הכל מושלם. מתישהוא מישהו יבין שאני אוצר.....

A L O N A 1

New member
מלאה בקסם../images/Emo42.gif

היה קשה לקרוא על מה שעברת. שולחת לך הרבה אור ואהבה

קסם ../images/Emo25.gif

כולנו איתך ויש לך אותנו כך שאת לא לבד ואנחנו נדאג שלא תהיי לבד היי חזקה

אקדמאית

New member
מלאה בקסם - ../images/Emo140.gif

חשבתי וחשבתי איך להגיב על הסיפור שלך ופשוט נגמרו לי המילים. אז נכון - אני צריכה להכנס לפרופרוציות בחיים אבל לפעמים קורה איזה ארוע קטן שממוטט את מגדל הקלפים שבונים במשך חודשים רבים. הבחור האחרון לא שווה את זה אבל זה כנראה רק הקש ששבר את גב הגמל ונכון הדבשת שלי היא קטנטונת לעומת הדבשת שלך אבל גם לי מותר לפעמים להכנס לדכאון קל ולחשבון נפש לגבי חיי. בכל אופן שולחת לך
גדול.

קסומה שלנו ../images/Emo24.gif

נעתקו מילים מפי כמה כוחות צריך כדי להמשיך ובכל זאת יודעת כי לכל מה שעברת יש תשובות מי ירצה אותך? מי שקסמך ישבה את ליבו ואני מאמינה שיום אחד בוא יבוא שוב
אותך ניצת

שחף 1

New member
אקד´ ../images/Emo140.gif

קודם כל אל
דבר שני הרימי ראש
אל העולם לפי דעתי הוא הפסיד בגדול צאי לבלות לפגוש אנשים תתחילי ל
ואל
הוא לא שווה את זה

אורלי41

New member
אוףףף הוא לא שווה את זה../images/Emo24.gif

אקדמאית...!!!!! מיד אבל מיד אספי עצמך וצאי מהמיטה......אף גבר ושוב אף גבר שבעולם לא שווה שתרגישי כך .......לא את! לא אני ! ולא אף אחת אחרת!!!! הגברים שייכים לעם נחות....צרי אופק וצרי תבונה!!! לא מסוגלים לראות מעבר לאורך אבר מינם!!! הכל מתחיל ונגמר דרך איבר מינם...... שווה זיון או לא שווה זיון!!!!!!!!!! מי הם שיגרמו לנו הנשים להרגיש כמו שאנחנו מרגישות?????????????!!!!!! את זה למדתי על בשרי הדואב והצרוב....... חבל שגם את תעברי את השלב הזה בדרך הכואבת!!!!!!! שולחת לך הודעה במייל.......השמרי לך מפני!!!!!! דחוף חייכי ושימי קצוץ עליהם......את וכל אחת אחרת!!!!!!! הנשים - העם החזק!!! הגברים - העם החלש עם הביצים הוירטואליות בלבד!!! גורן שחף וכל השאר!!!! בבקשה לא לרמוס אותי.... בתוך תוך פנימה... אתם לבטח חושבים לעצמכם....אוףףףף כמה שהיא צודקת...

גורן44

New member
התנצלות עכשיו ../images/Emo61.gif

או שאני מגייס את המוח החולני שלי ויורק אש תופת לכל הכוונים האפשריים מלווים בחיצים עם רעל. מי שמכירות אותי פה יכולות להעיד שמככירות לפחות אחד שאינו כזה. ??????????????????

חמודון מתנצלת לא התכונתי אלייך

סתם דיברתי מכעס "בצחוק" אני לא חושבת שכולם כאלה וגם אינני מכירה אותך כל כך אישית, כך שבטח לא יכולה להטיח האשמות נגדך , קבל את התנצלותי הכנה ממתינה שמצאה אותך

אורלי../images/Emo24.gif

אורליטה קודם כל לא כולם אותו דבר יש גם נשים כאלו !!!!!!! דבר שני יש גם כאלו שמחפשים באמת קשר רציני ואז לא חשוב אם את זיון טוב או לא ודבר אחרון כפי שאולי שמת לב החלפתי את שמי משחף לחולה אהבה שיהיה לך רק טוב

למעלה