מדיניות מהגיהנם!

sela v

New member
וכן מגיבה למישהו שדיבר רק על ערבים

וחותמת שהשטחים נכבשים בשיטתיות ע"י ערבים. ניקי נראה לי שצריך להפסיק להאמין לך. את מין דמות מתנדנדת, ולא אתפלא אם את מישהו אחר בפורום רק בכינוי אחר. כנראה זה מסביר את העדרותך ממפגשי הפורום.

nikkey

New member
זכותי להביע את דעתי

לכל מי שבא לי. אם המשפט:" שהשטחים נכבשים בשיטתיות ע"י ערבים". אינו נראה לך,זכותך להגיב עניינית,ולא בצורה תוקפנית. אני דמות מתנדנדת? אני נכנסת בשני ניקים? העדרותי ממפגשי הפורום מוכיחה... סחה עאלק. ממש,אבל ממש לא בא לי להצטדק בפניך. נקודה. תחשוב מה שבא לך.

sela v

New member
אז הנה ענייני

למי שיש את המילה האחרונה בשטחים זה ליהודים ולא לערבים.

Ragamala

New member
תראה כמה אתה מבולבל

" ולכל אחד דין שווה כל עוד זה נוגע לחוק" מצד אחד ואז "קודם לפנות את הכפרים הערבים הבלתי חוקיים ואחרי זה לפנות ליהודים" האם הדין שאתה מציע שווה? קודם הם ואחר כך אנחנו! אתה ממש שווה. אותם כבר פינינו, זוכר? עכשיו תורנו!

nikkey

New member
תודה../images/Emo140.gif אגב:

שינאת חינם נובעת מחוסר אחדות. לא רק בית שני חרב בגלל שנאת חינם ,אלא גם בית ראשון. כוחינו באחדותינו. בל נשכח זאת.

sela v

New member
איזה אחדות? של יהודים?

איזה חורבן? אין בית מקדש שלישי. את דו פרצופית ניקי.

nikkey

New member
אתה בסדר או מה?

איפה,איפה,איפה כתבתי בית שלישי? שיו,איך שאני מתאפקת לא להכנס בך. להגיב לא להגיב? להגיב לא להגיב? סלע! עשה לי טובה. אל תגיב לי בכלל. התגובות שלך מנותבות מתוך שנאה כלפי, (זכותך ואין לי ממש בעיה עם זה) לכן אתה לא מבין בכלל את מה שאני כותבת,כי אתה רק חושב איך להתקיף אותי, שוב.תעשה לי טובה ואל תגיב לי בכלל כלל וכלל. ברור? לא מעוניינת בתגובותיך. ברוגז לעולם,שולם אפעם. נקודה. פניה למוטי. שים לב שהתאפקתי מאאאאאד לא להגיב לסלע באותה מטבע לשון. נכון שאני ילדה טובה,אבל אני לא מבטיחה שלהבא אצליח להתאפק. האם פגעתי בסלע? לא מבינה למה הוא היה צריך להשתמש בבטוי "דו-פרצופית" בהקשר להודעה הזו. שתדע לך שאני לא שמה ז... עליו,ולא מבקשת שתמחק את המשפט. פשוט הבאתי לך חומר למחשבה.

כן, של יהודים

וטוב שיש עוד אנשים שמבינים עד כמה פילוג ושנאת חינם מסכנת את המשך קיומה של המדינה הזאת כבית לאומי ליהודים. מלחמת הגרילה של החשמונאים הביאה בסופו של דבר לסילוק היוונים בגלל אחדותם, בן-גוריון שם דגש לזה כשאיחד את כל כוחות ישראל במלחמת העצמאות. אותה פונקציה של לחימה כנגד הרומאים שהוביל בר-כוכבא נכשלה בראש וראשונה בגלל חוסר האחדות בין היהודים, חומות ירושלים נפלו כשמלחמות פרצו בתוך החומות עם סירובם של שליטים לחלוק ממאגרי המזון לכלל המתבצרים, אז כן- שנאת חינם זו הביאה לחורבן בית ראשון ושני, וכיום אמנם לא נבנה בית שלישי מתוך הכרת המציאות, ולמרות זאת אנו עומדים על אותה פרשת דרכים- שנאת חינם, אותה מלחמת אחים שמרחפת מעל ראשינו היא האיום הגדול ביותר על החברה הישראלית ועל קיום המדינה לדורות הבאים. אז זה שניקיי לא אומרת את המילים שאתה רוצה לשמוע לא עושה אותה דו-פרצופית אלא רק מראה שהיא מסרבת להתעלם מהאמת שזועקת מול הפרצוף. מי שלא לומד מההיסטוריה סופו שיחווה אותה שוב.

sela v

New member
העולם הוא גדול

ויש דברים הרבה יותר חשובים מלהגיד ב"ה או לחשוב שעל ירושלים נהרג. למשל כדור הארץ מתחמם, זה מעניין אתכם? לא. זה לא עניין של היהודים. מה שחשוב זה רק למות על הגנה על קיר אבן. כל איד יכול לחיות כמו שהוא רוצה. תרצה להיות יהודי, תחיה כמו יהודי. קראת על זה שהמוסלמים צועקים על מה שהעיתון הדני פרסם על מוחמד? האם ראית פעם פרסום על ישו בעיתון מוסלמי? לא נראה לי. אני ממש לא שונא את הימין או את המתנחלים, ומתנגד לאלימות, אבל בינתיים המתנחלים הם מיעוט בארץ, ואם אתם לא מאמינים בו נחכה עוד חודשיים על לבחירות, ונראה לפי התוצאות.

skywalker 8

New member
איזה קיר אבן?

אם מדינת ישראל בשבילך היא קיר אבן, כנראה עדיף(בשבילך) שלא תגור בארץ. האנשים נלחמים פה לא על "קיר אבן" אלא על מדינה. מדינה יחידה לעם שסובל 2000 שנה של רדיפות רצחניות. אבל כנראה שלא ממש אכפת לך מזה אלא יותר אכפת לך מהפלסטיני שרק אתמול השתתף בהפגנה של החמאס.

וישראל היא קטנה

והיא גם המדינה היחידה שיש לנו, היהודים, וחשוב לזכור זאת כי לפני 66 שנים לא היתה לנו מדינה וזה כמעת עלה לנו בהשמדתנו. מה אתה רוצה שנעשה על התחממות גלובאלית? אה? נפתח חזית אנטי מתחממת? א. יש לנושא הזה מי שמרכז אותו בארה"ב ואירופה. ב. זה לא מה שכרגע הכי מעניין אותנו, הרבה יותר אכפת לנו כרגע זה מגבולות המדינה, עתידה וכלכלתה. ככה שזה לא בהכרח העניין העיקרי של היהודים(אלא אם כן אתה תומך בגירסה שטוענת שזוהי עוד קונספירציה יהודית להשטלתות על העולם). ואם חשובים לנו גבולות המדינה אז כן, אנחנו לא נשב בשילוב ידיים ונמסור אותם לכל כוח אלים שבא לדרוש, ואם צריך גם נילחם בשביל זה כי בשבילי לפחות המדינה היא לא רק קיר אבן אלא בית לאומי קודם כל ואני שחייתי כבר בחו"ל יודע עד כמה התגעגעתי למקום הזה ועד כמה הוא נשאר בשבילי הבית. חוץ מזה עם כל הכבוד לסובלנות שנשמרת כלפי יהודים בהרבה מקומות ברחבי העולם עדיין יש את התחושה שאם אתה רוצה לחיות כמו יהודי- תבוא לפה כי שם יעקמו את האף(אם אתה מוכן לחיות עם זה- תפאדל). ואני לא מבין איך קישרת לפה את המוסלמים שמוחים על הקריקטורה בעיתון הדני? אתה יודע גם אני חושב שזה בחוסר-טאקט ורגישות אבל העיתון התנצל, אז חלאס. קריקטורות נגד נוצרים, יהודים והמערב אתה הרי יכול למצוא גם במגזינים ומקומונים ברחבי העולם המוסלמי והערבי ככה שלא צריך לשחק אותה תמימים. ואני יודע שהמתנחלים הם מיעוט אבל הם בכל זאת רבע מיליון אזרחי המדינה, הם בכל זאת חלק מהעם היהודי ואני מסרב להפוך אותם לשעיר לעזאזל של החברה הישראלית כמו שכבר נעשה לערבים ולחרדים, אז אם צריך להבין את החשיבות של האחדות אני אדגיש זאת שוב ושוב.

nikkey

New member
חחחח.....נקרעתי מצחוק .

ראית איך הראש של סלע עובד? בחיי שהוא חושב בצורה הכי מעוותת שיש. אני כותבת על אחדות,ולכל הדעות זה ערך עליון בכל חברה, ואיך הוא הגיב לי? אתה הרחבת כאן את חשיבותה של האחדות לשמירת העם הזה,והצגת לו את הפן ההסטורי, ואיך הוא הגיב? איזזזזזזה דאחקות. ראבאק איך מתקשרת הודעתו להודעתך? אני מעריצה אותך על הסבלנות שאתה מגלה כלפיו. אני כבר איבדתי את סבלנותי ,ואין לי כוח ל... סומכת עליך שתשלים לבד את המשפט. אהבתי את כתב ההגנה. "ניקיי לא דו-פרצופית..." האם הוא הבין אותו? לא חושבת. אחרת הייתי מתפלא. אגב: מסכימה עם כל מילה שנאמרה בהודעה הזו,והקודמת. כל הכבוד סוויטי.

אני לא חושב שזו חשיבה מעוותת

זו אולי חשיבה מוטעה, אבל זה לא אומר שהיא נעשית מטעמים של בורות או רוע, יש מעט מאוד אנשים שעושים וחושבים דברים מטעמי רוע ורשעות וסלע הוא לא אחד מהם(לדעתי) וגם לא את.

nikkey

New member
אתה חמוד אתה.

סלע בוודאי שלא עושה את זה מרוע לב,הלוא הוא חף מכל רשעות. פשוט ההבנה שלו לוקה בחסר. זה הכל. אגב:חשיבה מעוותת היא בבסיסה מוטעית. שמחה נורא שחזרת. יאללה מלאך השינה שלי הגיע. אומנם באיחור א... זהו,לא מצליחה לחשוב בבהירות. בקר נפלא שיהיה לך.

Ragamala

New member
אני מסכים איתך בנושא

אבל חשוב שתדייק בכמה דברים. בית שני והמרד שלפניו אמנם אופיין בפילוגים רבים ושנאת אחים, אבל רוב ההיסטוריונים סבורים שגם לו העם היהודי היה מאוחד כנגד הרומאים הוא לא היה מצליח להדוף אותם. אתה חייב לזכור שבאותה תקופה רומא הייתה האימפריה הכי חזקה בעולם עם כוחות אדירים מבחינה צבאית באותם ימים והיהודים היו ברובם איכרים עניים. אבל בלי שום קשר - אחדות העם היא חיונית. השאלה אחדות במה? אילו נושאים אתם מרגישים שאמורים לאחד אותנו?

nikkey

New member
מרגישה להסביר לך משהו.

אתה יצאת מתוך הנחה,שאילו היתה אחדות בעם, העם היה מנצח את רומי,וזוכה בחירות. נכון? אז אסביר את כוונתי כשציינתי את רעיון האחדות. בוודאי שעם ישראל לא היו מנצחים את רומי הגדולה, האחדות היתה שומרת מפני חורבן טוטאלי של העם , ביהמ"ק והארץ. רוב העם,ביניהם הפרושים (אנשי הדת) שהתנגדו נחרצות למרד. הקבוצות הקיצוניות שהיוו מיעוט רצחו יהודים שהתנגדו,ואף רצחו חיילים רומים כדי שהללו ינקמו ביהודים.... וכו'. (לא ארחיב בכך) אילו היתה אחדות,לא היה מרד,וכך היינו ממשיכים לחיות תחת השלטון הרומי עד להתפוררותה של האימפריה כמו שאר העמים.

nikkey

New member
לא ולא.

אנחנו מציגים את מרד החשמונאים באימפריה היוונית-הלניסטית ,כמודל לחיקוי בגלל האחדות שהיתה בו,ולא בגלל הניצחון. המרד הגדול (66-73 ) באימפריה הרומית,הוא בושה וחרפה לעם היהודי בגלל חוסר האחדות שהיה בו,וזה מוסכם על הכל.

למעלה