מדיניות מהגיהנם!

מדיניות מהגיהנם!

לכל השקרנים, לכל הצבועים, לכל אנשי מר"צ-יחד, לכל השוטרים והחיילים שלא סירבו פקודה, לכל שופטי בג"ץ, לכל מתפקדי ונציגי "קדימה", לכל המתעלמים, לכל המתכחשים, לכל המחייכים, לכל היפי נפש והנאורים והכי חשוב... לכל ערביי ישראל(שגרים באדמותינו באופן בלתי חוקי מוחלט).... אני מאחל לכולם שיגרשו אותם מביתם באכזריות ובנחישות כמו שראינו בעמונה. עם ישראל חי?! רק בשטחים.... אולמרט.... גם יומך יגיע....

5EDEN50

New member
בא בלילות כל כך הרבה אהבה ! תשאיר

גם לעצמך משהו. שכחת שהשמאל התריע שלא לבנות בשטחים הכבושים אז היכן כאן הצביעות? נראה שיש בך מלא אהבה ממש לכל העולם תבדוק מה קורא איתך.

אולי כדאי שאת תראי מה קורה איתך....

עדן.... את לא בדיוק מעודנת... כל עוד השכל שלך לא מפגין הגיון אין לך שום זכות להטיף לי מוסר.... והנחמדות הזאת וההומניטאריות הזאת שלך כביכול הם הדברים שדרדרו אותנו למצב הזה.... אני מציע שתמשיכי ליהנות מהחיים(כי אני בטוח שאת נהנית) ולא לדאוג משום דבר ושהכורסא שלך תמשיך להיות נוחה ותמשיכי לראות את כל המצב באופן שטחי כמו שאת רואה עכשיו. ישר כוח! שטחים כבושים עלק....

5EDEN50

New member
בא בלילות במקום לרדת עלי ,תגיד לי

למה אתה חושב שאין לי הגיון? ולמה אתה אומר : "כבושים עלק" מה לא כבשנו שטחים בשישים ושבע? במה אני טועה הן כעסים וקללות אינם פותרים בעיות?

דרכי הנעם שלך לא אומרים שאת צודקת..

את טועה בגדול.... בהתעלם מכך שיש לנו זכות היסטורית ואלוקית על אותם שטחים, בוא נאמר שאכן כבשנו את השטחים האלו ובתקווה שאת לא עוד שמאלנית טיפשה אני מקווה שאת גם יודעת שלא לקחנו אותם בברוטאליות אלא במלחמות עקובות מדם ובחלק מהשטחים ננטשו על ידי הערבים(שדרך אגב מכחישים את העובדה הזאת)... אז גם אם אני מסתכל על זה מעמדה חילונית וכופרת עדיין אסור לנו לתת את השטחים האלה שעליהם נהרגו מיטב לוחמנו בתעוזה שאין כמוה(לא קלישאה).... בשביל מה לתת אותם? בשביל מה?! זה יביא שלום? את בטוחה? את מוכנה לחתום לי שאם ניתן להם את ירושליים המזרחית ואת השטחים ביו"ש אז יהיה שלום? אני יודע שלא.... כי אפילו בוחרת מר"צ שכמותך בנבכי ליבה יודעת את השקרנות הרבה שטמונה בהסכם עם ערבי. כדי לחסוך את כל ההתחסדות השמאלנית בואו פשוט נצא בהצהרה:"לכל אזרחי פלסטין המסכנים,אנחנו, הכובש הציוני, נורא מצטערים על שנים של סבל וכיבוש והחלטנו להחזיר לכם את כל השטחים שנעקרו ממכם באכזריות מסויימת, אך בתנאי אחד..... שתעשו לנו פיגועים, כי שבירת שיגרה פשוט מפחידה את הישראלים"=אולמרט את שרון

5EDEN50

New member
אלוהים ברא אדם וכל בני האדם שווים

על פני האדמה. נכון שבמלחמה נהרגו ממיטב לוחמינו זכרם לברכה.אך גם הפלסטינאים שנהרגו דמם אינו מיץ עגבניות. ואמנם מבחינה ההסטורית היו תקופות שישראל השתרעה מנהר החידקל ועד למצרים אבל תבין שהחיים הינם דינאמיים ומאז חלו שינויים ואני בטוחה שישראל יקרה לכולנו והיינו רוצים לראותה בשלמותה ללא ערבים. כפי שערבים היו רוצים לראות את ישראל ללא יהודים ולכן ישנם אנשים מתונים משני הצדדים המבינים שאין לנו ברירה ובמציאות חייבים להתפשר. הערבים יקבלו את ישראל כעובדה קיימת וישראל תקבל את מדינת פלסטין כעובדה קיימת עם גבולות פשרה של 67. האם נראה לך שאלוהים הטוב מסכים לגזל אדמות? לעולם לא תבין את השמלאנים המרחמים על פלסטינאים,לשם כל דרושה דרגת אינוש.

יש מאמר חז"ל שאומר....

"כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים"... ואכן, זה מה שקורה לנו, בעוד השמאלנים שבתוכינו החליטו לרחם על פלסטינאים שרוצים במותם אז בסופו של דבר ישנה התנתקות ויש גם את אירועי עמונה "...סופו שיתאכזר לרחמנים" ולא.... הם לא יסכימו לפשרה של גבולות 67... כי להם בניגוד אלינו יש עקרונות. ואני אל אומר שאנחנו צריכים להיות כמו החיות האלה חלילה אני רק מראה את המצב הנוכחי ואת העתיד הברור... למי שלא עיוור.

masorti

New member
בשביל שהשטחים יהיו "כבושים"...

צריך היה להיות להם ריבון מוכר קודם. וכידוע לכולנו, הן ביו"ש והן ברצועת עזה לא היה ריבון. לכן השטחים אינן כבושים אלא שטח ללא ריבון המוחזק ע"י ישראל. (ומכיון שהשטח היה ללא ריבון, סיפוח מזרח ירושלים הוא חוקי לגמרי.)

5EDEN50

New member
מי אמר שאין ריבון מוכר? ריבון עולם

תראה בתנך מלא פסוקים המתנגדים לכוחניות ולגזל ולצדק ככתוב צדק צדק תרדוף!

רק אל תהיי שמאלנית ממוצעת....

מה קשור בכלל מה שאמרת... אף אחד כאן לא גזל אדמות... הערבים קמו עלינו במלחמה אז נלחמנו בהם וסיפחנו לעצמנו את השטח ללא ריבון הזה. ואם את מדברת על תנ"ך אז אני מציע שתקראי עוד קצת ותראי שלארץ ישראל באמת יש ריבון. הקב"ה.

5EDEN50

New member
בא בלילות צדק התכוונתי ליהודים

ולערבים כאחד. ... תנסה לפתוח את לבך ולראות גם את הסבל של הפלסטינאים שרבים מהם כל פרנסתם באדמתם וכשנגזלת מהם האדמה הזאת שאליה התכוונתי אז לא נשאר להם מאומה זולת הייאוש המוביל להרג המוביל לפעולת נקמה מצידינו וחוזר חלילה .... אמור לי בן אדם עד מתי דם??.. אנחנו עם ישראל למוד הרדיפות והפוגרומים אמורים להבין ולהתחשב גם בסיבלו של הזולת שהינו בשר ודם! ראינו שדרך המלחמה לא הובילה למאומה למה שלא ננסה בדרך ההבנה הפשרה והשלום? ונפתח פתח תקווה לדורות הבאים! אז זהו לבנתיים ושבת שלום לך בא בלילות !

Ragamala

New member
כמה גאונות מילד כל כך פעוט

אנחנו לא ניסינו מלחמה? אז איך נהרגו עד היום 1100 ישראלים וכמעט 4000 פלשתינאים??? בשיחות על השלום
אתה טוען להיותך מציאותי אבל לכולם פה ברור בדיוק עד כמה עיוור אתה.

sela v

New member
אם הוא הריבון

אולי הוא שינה את דעתו 2000 שנה אחרי שנכתב התנ"ך? אתה מכיר אותו אישית שאתה יודע שלא?

masorti

New member
חחח... אתה אפילו לא קורא את ההודעה.

ההודעה היתה שמאלנית ודיברה על הגזל מהפלשתינים האצילים.

למעלה