מדיניות מהגיהנם!

masorti

New member
האם הכוונה לפסוקים בתנ"ך...

שעוסקים בנוהלי כיבוש הארץ מהכנענים? נדמה לי שדובר שם על חיסול פיזי לא ממוקד של אוכלוסיית האויב.

masorti

New member
אני לא דיברתי על שקיקה...

את זו שהשתמשת בתנ"ך בצורה סלקטיבית. אז הוכחתי לך שהטיעון שלך הוא מצג שווא.

sela v

New member
שוב יצאת מהארון?

כל חודש אתה יוצא מההודעות, ופשוט מדקלם את אותם שירים.

masorti

New member
אתה כמובן אינך מדקלם אותם שירים...

אצלך זה רק סיסמאות נבובות החוזרות על עצמן כמו תקליט שרוט.

Ragamala

New member
האו"ם הכריז על ריבון בחלוקת הארץ

האם אתה מסרב להצעת האו"ם אותה קיבלו מייסדי המדינה??

nikkey

New member
שמע!

זו מדינת חוק, ולכן כולנו מחוייבים להישמע לחוק,גם אם הוא נראה בלתי צודק בעליל,אחרת תהיה אנרכיה. מה חשוב לך יותר? לשבת על אדמות מריבה? או לשבת אחים גם יחד? האם אדמה חשובה יותר משלום אחים? האם אדמה היא ערך עליון יותר מאחדות? אתה יודע היטב. ששני בתי-המקדש חרבו בגלל מלחמת אחים,ולא בגלל שטחי אדמה. אנחנו נאבד את א"י בגלל אנשים כמוך, שזורעים שינאה ופירוד בעם. עכשיו תחליט,מה חשוב לך יותר? אדמה או אחדות?

אני מסכים איתך בהחלט...

זוהי מדינת חוק... ומי שעובר על החוק צריך לתת את הדין... אבל.... במדינת החוק הזאת ישנם הרבה אנשים... מגזרים... ולכל אחד דין שווה כל עוד זה נוגע לחוק. קודם לפנות את הכפרים הערבים הבלתי חוקיים ואחרי זה לפנות ליהודים. כי אחרי הכל... כל אחד עובר על החוק מסיבות אחרות ושונות לגמרי.

nikkey

New member
שמחה שאתה מסכים איתי.

כשהחוק אינו נאכף בצורה שווה לכל המגזרים מצטבר כעס רב,והוא בא לידי ביטוי כמרד במוסכמות. התנהגותו של עם היא פועל יוצא של התנהלות ראשיה, ולצערי ראשי מדינתינו אינם פועלים נכון. יש לנו בעיה. לגבי שטחים הנכבשים בשיטתיות ע"י ערבים כבר התייחסתי אתמול לתגובת מוטי לערב רב.

nikkey

New member
תדברי ולא תדבר. ברור?

כתבתי "לכל המגזרים". אומר לך משהו?

למעלה