מדיטציה- נשימה?

hary_i

New member
צמצמת את האפשרויות

עד עכשיו נאמר שמ חרישי, דני, דנית ואני הם אותו אדם. עכשיו זה צומצם לכדי דנית ואני. יפה אבל עדיין כלל וכלל לא. דנית היא כנראה (לא מכיר אותה) בחורה מאד חכמה ולמרות כל הגידופים והשלילה שנאמרה כאן בפורום הלכה ולמדה מדיטציה טרנסנדטלית. אני למדתי מ"ט הרבה לפני שהיה הפורום הזה, אם הייתי קודם רואה את הפורום ואחר כך לומד מ"ט, אולי לא הייתי לומד. חבל, חבל מאד שהפורום מורכב מאגו מניאקים ומאנשי אנטי מ"ט. כמו שאמר מ חרישי מעניין מדוע רק למתרגלי מ"ט קוראים טרולים מעניין למה רק אותנו מאשימים בהתחזות.

smile2life

New member
אולי ישנם דברים בגו

אשמח להפגש עם כל אחד מכם על כוס קפה ולו כדי להתנצל ולהודות על טעותי. אנא שלחו לי מסרים פרטיים בנושא

danitd

New member
לא מעוניינת

אין לי עניין בלהוכיח לאף אחד מי אני ומי אני לא. במיוחד לא לאנשים שדרכם היא שלילית כמו זו שלך.

hary_i

New member
פגישה?

לא, ממש לא אין לי עניין בפגישות עם אנשי הפורום. בעבר הצעתי מפגשים, אפילו הצעתי לעשות אותם בחצר ביתי. מאז, עברו הרבה מים בירדן. אין לי עניין להפגש עם פורום מלא אנטי. אין לי עניין להכניס את האנטי אלי הביתה. ושוב אני קורא למנהל הפורום למחוק את השרשור. אבל כנראה שזה לא ממש מעניין אותו. למה? כי הרי הוא מעליב את האנשים המתרגלים מ"ט שגם כך הם לא ממש רצויים כאן בפורום.

smile2life

New member
הארי

בזמנו ניסיתי להרים מפגש יחד איתך והדבר נפל איני מבין מדוע דנית ואתה מתחמקים מנפגישה אלא אם כדי להסתיר את העובדה שאתם אותו אדם. אנחנו כולנו אנשים מבוגרים כאן וחבל ע המשחקים. אם REBURN ימחק את המחרוזת הזו, אין לי בעיה, אם לא אז הדבר הוא תעודת עניות לך על כל כפיליך. לי אישית נמאס להיות נחמד, כשמורחים אותי| הרי ידוע שאתם אותו אדם. מן הראוי לפחות שתודה בזה ואז הויכוח יסתיים

hary_i

New member
אתה יודע מה?

כאשר אתה תסביר לי מה יש לך נגדי מה יש לך נגד דנית מה יש לך נגד מ חרישי ובעיקר מה יש לך נגד הטכניקה שאנחנו מתרגלים. אז אולי אסכים להרים שוב את המפגש שרציתי אז. אבל אני שוב חוזר ואומר, אין לי עניין בלהכניס לחיי אנשים שכל מה שיש להם זה אנטי כלפי או כלפי הטכניקה אותה אני מיצג בפורום. יש לי לשמחתי מספיק אנשים אחרים שלא מתייחסים אלי בזילזול ואינם מציגים כל הזמן אנטי.

hary_i

New member
אין בעיה, תפרסם

במסר האישי הוא אומר שאין לו שום דבר נגדי או נגד המ"ט. אם אין שום דבר נגדי אז מדוע כל הזמן לתקוף אותי? כן, להאשים אותי בהתחזות זו תקיפה. אותו דבר נגד דנית, דני גליקר מ חרישי אין לך שום דבר נגדם? אז למה אתה מאשים כל אחד מהם בהתחזות? אתה כנראה הפרנואיד, מפחד שאני רודף אותך במספר שמות לא איכפת לי מה תרגיש. אני אדם אחד. דנית, לא מכיר אותה, אבל בטוח שהיא אחת דני גליקר הוא אדם בפני עצמו, אותו אני מכיר היטב, אחד האנשים החכמים אבל די גירשו אותו מהפורום, אין לו סיבה לחזור הנה וגם כאשר ביקשתי ממנו הוא לא רצה לחזור, למה? מאותה סיבה שאני לא רוצה לפגוש את אנשי הפורום. מ חרישי, גם לא מכיר אותו אבל מאד מאד מעריך את מה שהוא כותב, שוב עוד אדם חכם שיש בפורום, גם אותו אתה ואחרים כמותך דואגים להבריח. שוב אני מבקש, תגיד אתה וכל מי שנמצא בפורום מה יש לכם נגדי או נגד המ"ט. תפסיקו להסתתר מאחורי המשפטים אין לי כלום נגד הטכניקה. בנתיים כל מה שהצלחתי להבין מאנשים הוא שהם מתנגדים למחיר הגבוה. המחיר שאגב הוא לדעתי חינם הוא לא תלוי בי. גם מרצדס עולה הרבה כסף אז מה גם נגד מרצדס יש לכם משהו? גם טיפול שיניים עולה הרבה כסף אז מה? הרבה דברים בחיים עולים כסף.

smile2life

New member
המסר המדובר

========================================== הודעה מ: smile2life אל: hary_i תאריך: 19/07/03, שעה: 19:43:49 אין לי דבר וחצי דבר נגדך נגד דנית ונגד מושיק חרישיונגד המ"ט הנקודה שלי היא פשוטה: הצהרת בהפגנתיות שאתה פורש מהפורום אך אתה כותב בעקביות באמצעות מתחזים שונים וכולם יודעים שזה אתה או דני גליקר. הדבר צועק לשמים. הארי כולנו אנשים מבוגרים וחבל על העמדת הפנים. אני אשמח להתנצ ואפילו פומבית אם תוכיח לי ששלושתכם לא אותו אדם. עכשיו - אם להיות כנה, אני חושב שאדם שאין לו מה להסתיר לא צריך להיות פרנואיד ולהאשים אחרים ברדיפה. בגלל שבאמת אין לי שום דבר נגד הטכניקה שאתה מייצג ולהפך אני מוכן לעודד את השימוש בה אבל אני רק מבקש ממך להיות ישר.

מ חרישי

New member
יש למעשה שתי טכניקות

טכניקה אחת לילדים. השנייה 'למבוגרים'. את הראשונה אפשר ללמוד מהזמן בו ילד ממש רוצה את זה. אני למדתי אותה בערך בגיל 5. היו כאלה שלמדו אותה בגיל צעיר יותר. במדיטציה של הילדים, לא יושבים ומתרגלים בעיניים עצומות, אלא, זה נעשה תוך כדי משחק, תוך כדי פעילות. ואין הגבלה של זמן. עושים כמה דקות (כמה שרוצים) כמה פעמים כל יום. את השנייה לומדים מגיל 10. מי שצעיר מגיל 20 עושה את מספר הדקות של הגיל שלו. כשלמדתי אותה (בגיל 10 וכמה ימים) עשיתי 10 דקות, עד גיל 11. היום אני עושה כבר 20 דקות, כי אני סדיר לגמרי 5 שנים והייתי במספר קורסים מתקדמים. אחרת הייתי עושה כיום 15 דקות. מושיק

שששלום

New member
מבט אחר

מדיטציה היא תרגול האמור להביאנו למצב מדטיבי. הכל קיים בנו, אך עטוף באין ספור קליפות ומטרת התרגול לשחרר קליפות אלה. אכן, יש אין ספור טכניקות בעולם כמספר המתרגלים (-". אז במה בא לידי ביטוי המבט השונה ? פשוט ביותר. לא נשימה, לא התבוננות ולא כלום. רק 2 דברים. 1.ריקנות מחשבתית. באה מחשבה להניח לה, זה טבעו של המיינד. היא תחלוף, ותבוא אחרת. לאט לאט תכיפות המחשבות הבאות תרד עד שנגיע לריקנות. 2.לעזוב הכל, להרפות מכל מה שנראה, לא להסתמך על כלום. לא להיקשר לדבר. במשך הזמן שילוב של 2 הדברים יתחיל ליצור שינוי. לצורך התרגול הנכון יש צורך ב- 3 דברים. מקום שקט יחסית לשבת בו, כרית נוחה לשבת עליה, והכי חשוב - מורה אמיתי. ללא השפעת מורה אמיתי בצורה ישירה אנו מפחיתים לכמעט אפס את השפעת התרגול. הריקנות ואי ההקשרות עושות את שלהם שהרי בכולנו קיים הבסיס להתפתחות, אך ללא מורה אמיתי השפעת הדברים כמעט ולא קיימת. הבעייה העקרונית של גישה זו, מי באמת מסוגל לשים מבטחו במורה אמיתי ולעזוב את כל הקשקשת הבאה מהאגו ? זו הסיבה לקושי לזהות מורה אמיתי, לתרגל איתו כתלמיד, לספוג ממנו את הנדרש ולהתפתח. כל עוד לא נתחיל להשתחרר, מהאגו/מיינד או איך שנקרא לזה, או לפחות להבין את טבעו, לא משנה מהו התרגול, הוא יכול להוביל לכל היותר לסוג של שחרור שאחריו תבוא המוכנות לפגוש מורה אמיתי, לא הרבה יותר. עד אז, זה מאוד אנושי להיות תקועים ולהתלהם לגבי תפיסתנו הקיימת. אך לא מכאן תבוא הצמיחה. אולי.

ואפילו לא שמתי לב../images/Emo178.gif

שהדברים מרגיזים. כבר עברתי את גיל 35, אז בטח זה לא אני שהתייחסת אליו.. העליתי כאן נקודות וזה התחיל מהלצה שנתתי לבחורה אחת בפורום. אם הדברים מרגיזים אותך- אז את כנראה לא במדיטציה כרגע. שבת שלום. אני נוסע לים לשחק מטקות

למעלה