מחמאה או עלבון ההתייחסות לגיל שלי?
המושגים שאני משתמש בהם הם המושגים המקובלים במ"ט. אין להם קשר לגיל או לרמת השכלה או למקום בו אדם חי או לכל דבר אחר. עד עתה, הואשמו בפורום הזה במושג טרול, רק שלושה אנשים. מוזר. כולם אנשי המ"ט. לא עברתי על כל הפורום, אבל על הדף הנוכחי והשניים שקודמים לו. לא ראיתי בדברים שכתבתי משהו ששולל ובטח ובטח לא שקוטל, מישהו אחר, את דבריו או אמונתו. אם מישהו בפורום באמת סבור, שלמעט מזלם הפרטי של בודדים מאוד בהיסטוריה, אפשרי לחיות הארה על ידי סקס או שטיפת כלים, כנראה שיש לנו הבנה שונה בנושא ההארה. אז אם אתה חושב שלכתוב את דעתי (ואני מדגיש את דעתי) בעניין הזה, זה לשלול ולקטול מישהו, דעתי מאוד שונה מדעתך. ביחסי יש המון אמיתות. אבל במוחלט יש אך ורק אמת אחת. יש אפילו בהנדסת המרחב (נקודה פיזית) בה כל האמיתות נפגשות. מעולם לא כתבתי על צורה אחידה למדיטציה. כתבתי את מה שאני מתנסה בו במדיטציה שלי. כתבו כאן על קורס ויפאסנה בפרטים של עד איזה אוכל אכלו שם. זה בסדר. אבל מ"ט. זה צורם. זה טרוליות. זה פסול. למה? אני יודע בדיוק מי אני (גם ביחסי (אולי לא בדיוק מוחלט) וגם במוחלט). אבל זה בסדר שתקרא לי הארי או דנית או כל שם שנראה לך. אין לי עם זה בעייה. באמת. אנחנו בפורום מדיטציה. אז למה לטפח כל כך הרבה שליליות? מושיק