מדיטציה- נשימה?

הרי פוטר יקירי- אין כמו לעשות

עבודה מתוך אהבה והתבוננות. תשים לב שכל מי שמסור לעבודתו ועושה אותה באחדות מלאה ללא קונפליקטים, גם עושה אותה בהרבה נדיבות כפי הלקוח. על זה אתה צריך לשלם כפליים. על זה שאתה מעסיק אותי ועל זה שאני משרה אוירה בביתך. תחשוב על זה שוב.

ומלבד זה- אתה משלם עבור העבודה

ולא עבור המצב שבו אני נמצא בזמן הזה. תחשוב על זה שוב ואם תכיר בכך שעבודה=תמורה כספית, אולי באמת אבוא אליך, כי אני זקוק לכך.

smile2life

New member
עיניין של תפיסה

ראשית אני לא בטוח בגילך(15), המושגים שאתה משתמש בהם בצורה תכופה שייכים לדור אחר, מבוגר בהרבה ממה שמצויין בכרטיסך האישי. שנית אני מעריך מאוד את ההתמדה שלך להוכיח לעולם שכולם טועים ואתה היחיד שצודק. אני עונה מכיוון שאינך טרול רגיל אלא אחד שמשקיע זמן ומאמץ בניסוח התשובות בצורה כזו שיקטלו וישללו דברי אחרים ואמונותיהם, אבל לא יעברו על חוקי הפורום. עד כאן המימד האישי (אני מרגיש צורך לשתף את החברים ברגשותיי). מזמן טענתי שמס' טכניקות המדיטציה הן כמספר האנשים שמתרגלים מדיטציה. לכל אחד ואחת יש את הניאנסים הקטנים שמתווספים לטכניקה הכללית הגדולה. לדוגמה: במדיטציית הזאזן, זרם הרינזאי, שהפך את ההארה (סאטורי) למטרה העילאית - המקום אליו שואף המודט להגיע ישנו שימוש נרחב בקואנים - שהינו תשובה לבעיה לא תבונית. תן לתלמיד רינזאי זן אחד במנזר שרלה אחת הוא יענה עליה בצורה X תן לנזיר-תלמיד רינזאי זן את אותו קואן בדיוק באותה השניה ובאותו המקום הוא יענה על אותו הקואן בצורה אחרת לגמרי. עיניין התודעה חשוב מאוד במדיטציה, וכפי שאיני שולל את ההשפעות החיוביות של מדיטציה טרנסדנטלית. כדאי שתפנים, הארי או דני או דנית או מ. חרישי או כל כינוי אחר שאתה נוהג להשתמש בו - בדיוק כמו שאין אמת אחת - אין צורה אחידה לתרגול מדיטציה.

barak001

New member
מסכים לגבי ההערכה

בקשר לגיל וסגנון הביטוי. נשמע מפתיע סטטיסטית. אבל אם אני טועה, אתה יכול לקבל זאת כמחמאה.

מ חרישי

New member
מחמאה או עלבון ההתייחסות לגיל שלי?

המושגים שאני משתמש בהם הם המושגים המקובלים במ"ט. אין להם קשר לגיל או לרמת השכלה או למקום בו אדם חי או לכל דבר אחר. עד עתה, הואשמו בפורום הזה במושג טרול, רק שלושה אנשים. מוזר. כולם אנשי המ"ט. לא עברתי על כל הפורום, אבל על הדף הנוכחי והשניים שקודמים לו. לא ראיתי בדברים שכתבתי משהו ששולל ובטח ובטח לא שקוטל, מישהו אחר, את דבריו או אמונתו. אם מישהו בפורום באמת סבור, שלמעט מזלם הפרטי של בודדים מאוד בהיסטוריה, אפשרי לחיות הארה על ידי סקס או שטיפת כלים, כנראה שיש לנו הבנה שונה בנושא ההארה. אז אם אתה חושב שלכתוב את דעתי (ואני מדגיש את דעתי) בעניין הזה, זה לשלול ולקטול מישהו, דעתי מאוד שונה מדעתך. ביחסי יש המון אמיתות. אבל במוחלט יש אך ורק אמת אחת. יש אפילו בהנדסת המרחב (נקודה פיזית) בה כל האמיתות נפגשות. מעולם לא כתבתי על צורה אחידה למדיטציה. כתבתי את מה שאני מתנסה בו במדיטציה שלי. כתבו כאן על קורס ויפאסנה בפרטים של עד איזה אוכל אכלו שם. זה בסדר. אבל מ"ט. זה צורם. זה טרוליות. זה פסול. למה? אני יודע בדיוק מי אני (גם ביחסי (אולי לא בדיוק מוחלט) וגם במוחלט). אבל זה בסדר שתקרא לי הארי או דנית או כל שם שנראה לך. אין לי עם זה בעייה. באמת. אנחנו בפורום מדיטציה. אז למה לטפח כל כך הרבה שליליות? מושיק

smile2life

New member
מושיק מושיק מושיק

או דני, הארי ודנית אני לא מבין מדוע אתה חוזר כל הזמן לקטע של שלילת המ"ט. אף אחד כאן לא שלל ולא ישלול את מדיטציה הטרנסדנטלית. להפך אנו מעודדים אתכם לכתוב כאן. נכון שאנו מקשים לעיתים, אך מה הם חיינו מבלי קשיים מועטים ואתגרים? אני האחרון שימנע ממך פרנסבה, למרות גילך הצעיר, יחסית, ואם אתה מרגיש צורך להשתמש במונחים מעולם המ"ט - למרות שהכרת אותה רק לפני כחודשיים שלושה - שייבושם לך. אין כאן ולא הייתה תקיפה על מתרגלי המדיטציה הטרצנדטלית כי אם זלזול בנסינות הפרסום העלובים. אולי האשם לא בך אלא שיירים שהשאירו קודמיך בתפקיד בזלזלם בשאר השיטות. אודה לך באם תגדיר לי הארה מהי או תספר קצת יותר על שיטות התרגול של המדיטציה הטרסנדנטלית. כך נדע שבאמת אתה רוצה להפיץ אותה ללא כוונות עלומות ובאמת לגרום לכמה שיותר אנשים לתרגל אותה ולהגיע להארה. לגבי הזלזול בנושא של פשטות תרגול מדיטציה בזמן פעולות כמו סקס וריחצת כלים, אודה לך באם תפרט בפני שיטה פשוטה יותר אליה ניתן לכוון אנשים שלהם זו נגיעה ראשונה עם מדיטציה. לך יש את המ"ט ולנו יש סקס ורחיצת כלים. כל אחד עם הקלפים שחולקו לו.... ממתין לתשובות (אתה יכול גם במסר אישי מדנית, הארי או דני)

new_chance

New member
איש יקר

הגיע הזמן ל"צאת מהארון". ברור לכל מי שעיניו בראשו שדניאל הוא העומד מאחורי הכינוי "מ חרישי". אין לי עם זה שום בעייה, זה אפילו משעשע. אבל אנחנו כבר ילדים גדולים ואפשר לסיים את המשחק. במידת הצורך, אשמח להסביר מדוע אני משוכנע בכך.

hary_i

New member
זה כלל אינו נכון

אני מכיר את דניאל, אני לא מכיר את מ חרישי. הסבר בבקשה מדוע אתה משוכנע בכך? האמת לדעתי על מנהל הפורום למחוק את השרשור הזה. אני אישית נעלב מזה שמאשימים אותי בהתחזות וגם מאד לא אוהב שמאשימים את דניאל שהוא חבר שלי בהתחזות. מה יש לכם נגדינו? מה יש לכם נגד הטכניקה שאנחנו מתרגלים?

new_chance

New member
אני לא מאשים

אף אחד בהתחזות. איך אתה יודע שזה לא נכון? הסיבות שאני משוכנע בכך הן: 1. דני כתב את הודעת הפרידה שלו ב- 3/6. מ חרישי הופיע ב- 7/6. היכן הוא היה לפני כן? 2. מ חרישי מגלה בקיאות בכל ההודעות שנכתבו ע"י דני בפורום. 3. סגנון הכתיבה- ממש זהה. 4. התכנים, סוג הלוגיקה- זהים. אין שום סיבה למחוק, אני מבטא את דעתי. נדמה לי שאתה לא בעד צנזורה.

hary_i

New member
זה עדיין לא אומר כלום

הרבה אנשים קוראים את הודעות הפורום ואינם כותבים בו. סגנון הכתיבה שונה, שונה לחלוטין לפחות אני מרגיש כך התכנים דומים, כן התכנים הם אותם סיפורים שהגיעו רובם ממהרישי מהרישי הוא המורה של דני, הוא המורה של מ חרישי (בעקיפין) וגם המורה שלי בעקיפין. אז כולנו אומרים את אותם דברים שלמדנו מהמאסטר שלנו. אני לא בעד צנזורה אבל אני נגד העלבות ישירות. לקרוא לאדם מתחזה זו העלבה ישירה.

new_chance

New member
מה לעשות, זו האמת

ושים לב שמ חרישי/ דניאל עצמו, שאני מעריך כאדם משכיל וישר, לא מכחיש.

מ חרישי

New member
הודיתי לך על המחמאה

גם כשפנית אלי לפני יותר מחודש, במסר אישי. אני מאוד מעריך את דני, אבל אני לא הוא. הוא גם לא אני. אלא במוחלט: I am That (המוחלט, הבלתי מוגבל) Thou art That Everything is nothing but That אבל ביחסי (בו אנחנו שרויים לדאבוננו לפחות חלק מהיממה), אני זה אני ודני הוא דני, מורי האהוב למ"ט. אז כמה פעמים להכחיש? די בפעם אחת, לא? מושיק (לא דני)

מ חרישי

New member
סליחה. הפנייה האישית היתה של

not more not less. בדקתי ואני מתנצל. אבל, מעל דפי הפורום כבר הודעתי לא פעם שאני לא הוא. אני לא חושב שצריך, בכל פעם, שמישהו חושב כך, להגיב. מושיק

new_chance

New member
מצטער

אבל לא חושב שאי פעם שלחתי לך מסר אישי. אולי לדני? בכל אופן- הויכוח הטפשי ביותר הוא על עובדות. מאחר שאתה יודע בודאות את האמת, ואני חושב שגם אני יודע אותה, נוכל לסיים זאת עכשיו. זכור- סאטיאם.

מ חרישי

New member
מסכים. כבר כתבתי למעלה שכתב זאת

not more not less. משום מה חשבתי שזה אתה, אבל בדקתי ונכון, אתה לא כתבת זאת. לחיי האמת. מושיק

danitd

New member
אתה מעליב שוב ושוב

אני יודעת לגבי עצמי שאני לא "מ חרישי", אני לא הארי, אני לא דני, (למרות שהשם דומה). הצורה הזו שלך להעליב את "מ חרישי" ולקרוא לו טרול, הופכת אותך בעצם לטרול. צדק "מ חרישי" ששאל מדוע רק אלו שמתרגלים מ"ט הם אלו שמואשמים בהתחזות? אני רואה שוב ושוב שבאמת משום מה בפורום הזה יש התנגדות או לטכניקה או לאנשים שמתרגלים אותה. האם מישהו יכול להסביר לי בכנות, מדוע ההתנגדות הזו? אני מצפה להסבר ובעיקר ממנהל הפורום שנותן לדברים כאלו לקרות. אני אישית נעלבתי מהעובדה שטוענים שאני בעצם שם אחר של מישהו אחר מכותבי הפורום.

new_chance

New member
אין צורך להיעלב

כשתתמיד/י בתרגול תבינ/י שאין צורך להיעלב, ואסור לקחת דברים באופן אישי. אני חייב להגיד שלדעתי ההודעות שלך ושל הארי נכתבות ע"י אותו אדם.

למעלה