אוהד את דטרויט
כשהייתי קטן , אהבתי מאוד את שיקגו של שנות ה90 וג'ורדן , ורק יותר מאוחר יצא לי להתקל בשידורים חוזרים , ולדעת בעצם על הבאד בויס של דטרויט ועל הגמרים ביניהם ובין הבולס , וזה יצא בדיוק בתקופה של 2004 שיצא לי לראות איזשהו משחק של דטרויט בתקופה ההיא , בילאפס , ראשיד , בן וואלס , ריפ ופרינס , ומאז התאהבתי. אני חושב שכיף מאוד לראות את דטרויט משחקים ביחד , איך ההגנה שלהם משתקת קבוצות אחרות , ואיך הם משחקים כדורסל קבוצתי , וגם אפשר לומר שבן וואלס , ריפ , ראשיד , בילאפס וטיישון פרינס אלו השחקנים שאני הכי אוהב בליגה , מי שזוכר את המשחק השנה בליגה שטדרויט ניצחו את פיניקס עם שאקיל ב30 הפרש , פשוט בית ספר לכדורסל , מבחינת הגנה..לפעמים גם התקפה..ובגלל זה אני אוהב לראות את דטרויט , חוץ מזה מאוד אהבתי את רג'י מילר , והייתי רואה משחקים של אינדיאנה בגלל זה , וריפ ממש מזכיר את מילר , בפלייאוף של 2004 לא ידעתי את מי לעודד , את רג'י מילר או דטרויט , אבל אחרי הגג שטיישון הביא לו , אני רק בעד הפיסטונס , לדעתי החמיישיה שלהם היתה אחת הייחודיות בליגה , והם בעצם מ2004 ועד עכשיו די שלטו בליגה , רק חבל שהם פיפספו כמה אליפיות בדרך , לא שזה משנה לי , אני יאהב לראות את השחקנים האלה בכל מצב , גם אם הם לא יזכו בכלום. וגם אני ממש אוהב את הרוקיז של דטרויט , רודני סטאקי וג'ייסון מאקסיל , אני מקווה שגם אמיר ג'ונסון יתפתח לשחקן טוב בליגה הזו , אני רק מקווה שלא יעבירו את טיישון או ריפ עבור כרמלו אנטוני , אני יודע שהוא עשוי לחזק את הקבוצה , אבל על ראשיד ובילאפס עוד איכשהו אפשר לוותר תמורותו כי הם יותר מבוגרים , אני חושב שלטיישון וריפ יש עוד שנים טובות לתת לליגה , ואם הם יעברו לקבוצה אחרת , אני כנראה יתחיל לאהוב את הקבוצות שהם יעברו אליהן גם חח