מדוע אתה אוהד את...

SHITBREAK3

New member
האמת שאני לא יודע למה זה

אבל למרות היותי אוהד חולון והעובדה שרוב אוהדי חולון שאני מכיר גם אוהבים את הלייקרס, ל.א היא הקבוצה השנואה עליי ב-NBA

עומר ו

New member
אני אוהד את מיאמי

מסיבה אחת: דווין וויד. לראות אותו משחק זה פשוט תענוג, וככל שהוא יגיע יותר רחוק אני אהיה יותר שמח (מכאן אתם יכולים להבין שאם וויד יעבור קבוצה אני אנדוד איתו)...

מנחם לס

New member
במילים אחרות אתה אוהד ווייד, לא מיאמי!

זה לא נחשב אצלי כאהדה למיאמי. עכשיו שאני "שכן" אני איתם לאורך כל הדרך!

עומר ו

New member
אני אוהד של וויד

וויד נמצא במיאמי=אני אוהד מיאמי. אני גם מת על אייברסון, אבל לא בדיוק אהבתי את פילדלפיה כשהוא שיחק שם (למרות שאת דנבר כן אהבתי עוד לפני שהוא שיחק), זה משהו בחיבור של וויד עם מיאמי...

ikrmr

New member
השאלה בהתמודדות בין מיאמי לבוסטון

בס"ד במי אתה תומך במשחקים בין בוסטון למיאמי?

ariel64v

New member
הקבוצות שלי

NBA-זה היה ביסודי,כיתה ד' אולי אפילו ה,חבר הראה לי את הNBA LIVE 2004 וכחובב כדורסל היתי מגיע אליו הרבה לשחקן באותו משחק,מכיוון שיש לי קרובים בNJ החלטתי לאהוד את הנטס,התהאבתי אהבה מוחלטת בקיד ובקבוצה,ועד היום לא סר ממנה. כדורסל ישראלי-עוד בכיתה א כאשר הצטרפתי לחוג לכדורסל,המאמנת בסוף כל אימון היתה אומרת לנו לראות את המשחקים של מכבי ביורוליג,זכורה לי הפעם ,כאשר קטש קבר את מכבי בתחילת העשור הנוכחי כאשר היתי היחיד בכיתה שהתלהב מהזכיה של היוונים,הקבוצה הראשונה שמשכה את עיני היתה הגליל בראשותו של אדלשטין,דימיטריוס אלכסנדר ולמונט ג'ונס,עם הזוג נדדתי לי-ם,אך כאשר אשקלון עלתה ליגה חבר "לקח" אותי למשחקיה והתאהבתי

chaiel

New member
למה אני אוהד את הספורט האמריקני:

בגלל התרבות ובגלל המסורת. לא יודע כמה זה קשור אבל יש פה קליפ מדהים שראיתי אתמול. מצאתי אותו כשחיפשתי את הנאום של לו גריג שפשוט מרגש אותי כל פעם מחדש. לא מיתבייש להגיד שירדו לי דמעות מהעיניים.

chaiel

New member
מומלץ גם לראות...

ד"א את הסרט "כולנו מארשל" WE ARE MARSHELL... מנחם לס ראית אותו במקרה?

chaiel

New member
למי שרוצה את הטריילר...

כאן. ממש מומלץ. ואומר אתזה בחור שאמנם חולה ספורט (ה-כ-ל) אבל מעולם לא ראה שניה של משחק פוטבול.

Oxycodone

New member
אוהד את דטרויט

כשהייתי קטן , אהבתי מאוד את שיקגו של שנות ה90 וג'ורדן , ורק יותר מאוחר יצא לי להתקל בשידורים חוזרים , ולדעת בעצם על הבאד בויס של דטרויט ועל הגמרים ביניהם ובין הבולס , וזה יצא בדיוק בתקופה של 2004 שיצא לי לראות איזשהו משחק של דטרויט בתקופה ההיא , בילאפס , ראשיד , בן וואלס , ריפ ופרינס , ומאז התאהבתי. אני חושב שכיף מאוד לראות את דטרויט משחקים ביחד , איך ההגנה שלהם משתקת קבוצות אחרות , ואיך הם משחקים כדורסל קבוצתי , וגם אפשר לומר שבן וואלס , ריפ , ראשיד , בילאפס וטיישון פרינס אלו השחקנים שאני הכי אוהב בליגה , מי שזוכר את המשחק השנה בליגה שטדרויט ניצחו את פיניקס עם שאקיל ב30 הפרש , פשוט בית ספר לכדורסל , מבחינת הגנה..לפעמים גם התקפה..ובגלל זה אני אוהב לראות את דטרויט , חוץ מזה מאוד אהבתי את רג'י מילר , והייתי רואה משחקים של אינדיאנה בגלל זה , וריפ ממש מזכיר את מילר , בפלייאוף של 2004 לא ידעתי את מי לעודד , את רג'י מילר או דטרויט , אבל אחרי הגג שטיישון הביא לו , אני רק בעד הפיסטונס , לדעתי החמיישיה שלהם היתה אחת הייחודיות בליגה , והם בעצם מ2004 ועד עכשיו די שלטו בליגה , רק חבל שהם פיפספו כמה אליפיות בדרך , לא שזה משנה לי , אני יאהב לראות את השחקנים האלה בכל מצב , גם אם הם לא יזכו בכלום. וגם אני ממש אוהב את הרוקיז של דטרויט , רודני סטאקי וג'ייסון מאקסיל , אני מקווה שגם אמיר ג'ונסון יתפתח לשחקן טוב בליגה הזו , אני רק מקווה שלא יעבירו את טיישון או ריפ עבור כרמלו אנטוני , אני יודע שהוא עשוי לחזק את הקבוצה , אבל על ראשיד ובילאפס עוד איכשהו אפשר לוותר תמורותו כי הם יותר מבוגרים , אני חושב שלטיישון וריפ יש עוד שנים טובות לתת לליגה , ואם הם יעברו לקבוצה אחרת , אני כנראה יתחיל לאהוב את הקבוצות שהם יעברו אליהן גם חח

SHITBREAK3

New member
ב-NBA אני לא ממש יודע להסביר

ב-NBA אני אוהד את דאלאס, ובאמת שאני לא יודע להסביר למה. לא זוכר איך ולמה התחלתי לאהוב את הקבוצה הזאת. עד העונה גם הייתה לי חיבה גדולה לנטס, כיוון שג'ייסון קיד הוא השחקן האהוב עליי בליגה. הטרייד שהביא אותו למאבס היה מצוין בשבילי
בכדורסל ישראלי זה הרבה יותר פשוט. נולדתי וגדלתי בחולון, ומכיתה א' ועד כיתה ט' (ואז עברתי דירה...) גם שיחקתי במחלקת הנוער של הפועל חולון. לא ממש הייתה התלבטות רצינית....

Carmelo Anthony

New member
למה אני אוהד את הנאגטס?

שאלה טובה, בעיקר כי הייתי פריק של NBA LIVE ונדלקתי על השילוב של מלו+מרטין+קמבי (2005), וסתם, זאת הקבוצה שהכרתי ראושנה, ויצא לי לראות את האתר שלהם, התחלתי לעקוב בשלב מסויים ו...התאהבתי.

doriso

New member
מדוע אני אוהד את הפיסטונס

כי לילה אחד, בעודי בן 8 לערך, מצאתי את עצמי בבית הילדים של הקיבוץ שבדיוק עברתי אליו, ואיני יכול לישון. באחד הערוצים דוברי הערבית מצאתי משחק כדורסל (לא לייב מין הסתם, אבל איני יודע עד היום) בין חולצות לבנות עם פס ירוק לבין חולצות כחולות עם פס אדום. החבר'ה בכחול נלחמו ונלחמו, ואף הובילו 3 שניות לסיום עם כדור ביד, אבל הבחור הקטן בכחול החליט להוציא כדור חוץ לכיוון הלא נכון והבלונדיני של הירוקים עט על המציאה, שהביאה את הסלטיקס לגמר המי יודע כמה מול הלייקרס, ואותי לאהדת עולם את הכחולים המסכנים, שרק כעבור שנתיים הצליחו ללכת עד הסוף.

למעלה