מגפיים

ר י ש

New member
מגפיים

שלום, אני סמויה בפורום המקסים הזה. רואה את התמונות ולומדת מהן ומהתגובות. בינתיים לא מעזה להעלות תמונות של, והאמת גם אין כל כך זמן וסבלנות לכל הפרוצדורה שקשורה לזה. אבל כן מעלה שאלה בעניין מגפיים. עברתי בהרבה חנויות, מדדתי המון זוגות ונתקלת כל פעם מחדש בקושי לא צפוי- המגף לא נסגר על השוק ! אני לא רזונת אבל גם לא מלאה. מידה 40 נשמעת לי מידה סבירה וממצוצעת, ובכל זאת מסתבר שרוב המגפיים מתוכננים לרגליים צנומות מאוד. הסגנון שמועדף עלי מצמצם לי מאוד את האפשרויות בחנות : שטוח, נותן לאצבעות מרחב חיים מאושר , לא מבריק ולא ניטים. לאן הייתן שולחות אותי?

sheffys1

New member
Welcome to my life!

ולמען האמת - אנחנו ממש לא היחידות. שוקיים עבות זו בעיה. אני מצאתי מגפיים שטוחים שמאוד נוחים לי ב - Steve Madden (אבל כאלה שמושכים - בלי ריצ'רץ'). efroch99 אומרת שהשנה היא מצליחה למצוא מגפיים יחסית בקלות. נסי לחכות לתגובה שלה. אני מניחה שיהיו לה עוד רעיונות.

adika60

New member
כנ״ל... גם אני באותה הסירה

ומצטרפת להמלצה על סטיב. אני מוצאת אצלו שוב ושוב. העונה קניתי 2 זוגות

Aussie Girl

New member
מגפיים של פאולה

אני לא בארץ אז לא מעודכנת לגבי הקולקציית חורף שלהם השנה והאתר שלהם לא מעודכן אבל לאמא שלי יש כמה זוגות מגפיים של פאולה והם יחסית רחבים בשוק ועל עקב קטנטן (לא ד) אלא יותר בכיוון של נעל שטוחה). אני יודעת שהן רחבות כי גם לאמא שלי יש שוקיים רחבים ולא כל מגף נסגר עליה. באתר שלהם יש רשימה של חנויות.

Black Star

New member
חולקת איתך את אותה הבעיה

השנה מצאתי שני זוגות מעולים ב'ספרינג' (חברת בת או אחות של אלדו, במחירים עממיים יותר...), וגם בשנים קודמות הם לא איכזבו. אני ממליצה לבדוק אצלם.

Zorikit

New member
גם פה אותו סיפור

ליום יום אני לרוב עם אגס - הן מחממות, נוחות ועולות עליי. מה שכן הן לא ממש יפות ובטח שלא אלגנטיות. ההמלצה שלי היא סטיב מאדן, תמיד שם אני מוצאת מגפיים שעולים עליי. גם באלדו לפעמים יש מציאות.

ר י ש

New member
אבדוק בהחלט

ראיתי שאת מאזור ירושלים. איפה יש חנות של סטיב מאדן?

Zorikit

New member
אין, יש חנות בשם "ג'יפ" ליד קפה רימון

שמביאה חלק מהדגמים

לגמרי. סטיב מאדן. גם יפה, גם נוח ובתור

ביגפוט עם שוקיים די רחבות.. אני מאוד מבסוטה מהם

yuli26

New member
גם אני באותה סירה...

וגם מצאתי השנה בספרינג, אני שונאת את הבעיה הזו יותר מכל הבעיות האחרות! בהצלחה

efroch99

New member
אין לי טריקים

פשוט להיכנס למספיק חנויות ולמדוד המון המון. אני לא מנסה מגפיים שטוחים בכלל, אבל בתחום של העקבים כבר מצאתי מלא - גם באלדו וגם בחנות שנקראת Lolly, יש חנות בקניון G בכ"ס. גם בחנות נעליים נוספת באלונית משמר השרון, אם זה רלוונטי, יש שם מבחר יפה של מגפיים של פירמות ידועות מחו"ל כגון TSUBO אבל המחירים בהתאם (אבל יש שם גם מלא שטוחים). אני רק מחכה לסוף עונה לרכוש לעצמי עוד זוג אחד או שניים לשנה הבאה...

למעלה