מגפיים

תזמיני באינטרנט

אני גרה בארה"ב ונהוג פה בהרבה חנויות מידות למגפיים כלומר, מגפיים רגילים ומגפיים ל-wide calf שהן רחבות יותר בחלק של השוק למשל, www.endless.com שולחים לישראל בעלות של 10$ על הקניה מתחת ל-100$ ומעל 100$ המשלוח חינם בנוסף, תבדקי ב-www.dsw.com אני חושבת שהם שולחים לישראל אבל אני לא בטוחה מה העלות למשלוח בישראל, הייתי שולחת אותך לנעלי מרקו
עושה רושם שיש לנו טעם דומה - שטוח, פשוט, לא מבריק ולא ניטים יש לי משם 3 זוגות מגפיים מעור, מאוד מוצלחים זהו דגם קלאסי שנמכר כל שנה הרגליים שלי רגילות, כלומר לא דקות במיוחד, ואני מצליחה להכניס לתוך הדגם הזה את הרגליים שלי + גרביים עד הברך + ג'ינס ונשאר מקום

ר י ש

New member
לא אזמין באינטרנט

חשוב לי להרגיש את הנעל על הרגל לפני הקניה. תודה על העצה.

לי וולף

New member
נוטה להסכים

גם לי יש בעיה לקנות נעליים אונליין.... רק רציתי להגיד
, אין לי ממש מה לחדש, עברתי למגפונים

מצטערת לאכזב אותך ..

או שלא כי את בארה"ב
גם אני כמוך הייתי מכורה לדגם הלקאסי שלהם (ההוא בלי הרוכסן זה שפשוט מושכים כשבצדדים יש מעין 2 לולאות) במשך 3 עונות ופתאום- פוף! התחילו להצר אותם. יש סניף ממש קרוב אלי הביתה ואני מבקרת שם לעיתים קרובות (אולי מידי? כיכמובן שהמוכר מכיר אותי ואת בעייתי
) אתמול שוב ביקרתי שם ואין! כל הדגמים מאוד מאוד מאוד צרים. כבר מהקרסוליים (או שמא אלו שלי שעבות??) שילוב של מידה קטנה 35 עם שוקיים עבות זה קטלני במיוחד. לפעמים אני מתפשרת גם על 36 ו 37 כי פשוט אין ברירה!!!! אתמול מצאתי שם דגם ללא רוכסם רק שהוא מתכווצ'ץ וכדי שישב עלי יפה אני צריכה לקחת אותו לסנדלר להרחיב. מתבאסת אבל אם לא תהיה ברירה- אני אקנה אותו. אולי משפט המפתח היה שהרגליים שלך רגילות. שלי עבות. אם הצלחת להכניס לדגם הזה רגליים+גרביים+ג'ינס סימן שיש לך שוקיים רזות. נשבעת לך
בכל מקרה, אני שוב חיפשתי מגפיים ללא תוצאות- אגב זוהר- מצאתי חנות של סטיב מאדן - מדדתי את מה שנראה לי. לא עולה. את המגפיים שלך ראיתי ולא אהבתי במציאות. אולי באמת אני צריכה לחפש בספרינג

Zorikit

New member
צר לי...

לרוב הדגמים שלהם קולעים לטעמי ורחבים מספיק.

די! הפסיקו לייצר אותו כמו שהוא?!

בניתי על לקנות עוד שני זוגות בביקור הקרוב אני לא צריכה מגפיים צמודים, מה שאהבתי בדגם הזה שהוא קצת נופל ורחב ונשבעת שיש לי שוקיים רגילים אני פשוט מידה 40

עלי שומדבר לא עולה

אבל אולי על שוקיים רגילים הוא יעלה
אני מתה על המגפיים שלהם. יצאו להם דגם קלאסי עם רוכסן ומעין דוגמת Xים צרה לאורך ודגם דומה רק עם אבזם גדול מזהב צמוד לקרסול שכתוב עליו MARKO שלא אהבתי (בכלל לא אוהבת ללכת עם שמות המותגים עלי) ועוד הרבה "רגילים" שם שינוי קטן. מהמם.וצר.

roni yooo

New member
קניתי אתמול מגפיים שטוחים

חומים שעולים על השוק שלי (לא טריוויאלי). יש להם ריצ'רץ' אבל הוא באמצע המגף. הם של "זמש", מעור וגם לא היו מאוד יקרות (399....).

יצורה

New member
Rocket Dog

קניתי שם מגפיים לפני כמה שבועות מגפיים שעונים בדיוק על אותן דרישות שלך. לא ציינת איפה את גרה, אבל יש להם סניף בדיזינגוף סנטר.

בתור עבת שוקים

השוק שלי הוא 50 סמ' (הרוב נע באיזור ה35) אפילו אחרי ירידה של 33 קג' הם לא יורדים גאד דאם גנטיקה הצלחתי למצוא זוג בגזית שיש להם גומי לאורך כל הרגל. לקחתי בצבע חום כי השחור לא התאים לי עם הסוליה החומה אני יודעת על אחד ביפו שעושה מגפיים על פי הרוחב של השוק.

גוליגל

New member
מה עם קאיה ביפו?

אני לא יודעת לגבי השוק, אבל לבנות משפחתי עם כפות רגליים רחבות להפליא (וכנראה גם שוקיים כנ"ל), ודרישות נוחות מפליגות, יש שם מבחר גדול במחירים סבירים.

למעלה