היי
קמתי לבוקר של אזעקות נמצא בממד השם יעזור לכולנו למרות שזה צפוי!
אכן מבהיל לראות בת 70 עם ביקיני בחדר כושר לא מוכבד,וגם לצעירות לא מוכבד ביקיני בחדר כושר טייץ זה מספיק!
יש צורך מיני מוגבר מטבעי ,אבל ברוך השם הכל בסדר ובשליטה ,אני לא יוצא עם הזין בחוץ לכל בחורה ואישה ומנסה לסתום חור,יש הזדמנות וזה סבבה ומקובל גם לה אחלה ,אם אני לא רואה אותה ליחסי המשך ,לא יעזור כלום גם אם תתלבש או תעשה משהו ,אומרים שזה מורגש האחת לנשואים,בינתיים טוב לי להכיר מעניינות ומכבדות גם לסטוץ!
תתפלא ממש לא מתאים לי 7 ילדים ולא רואה את עצמי טובע בגידול ילדים,גידלתי 3 אחים ו4 אחיינים ,ככה שבעזרת השם נסתפק ב3 בא לי להביא שלישייה ככה בכיף שיגדלו ביחד מי יודע?
אין מה להתחרות בי ציינתי לא כיף כאן להיות פנוי אפילו מחוזר ,
יחסים ארוכי טווח רואים מהתחלה מה שנקרא,בשבילי לשכב מיידי בדייט ה1 עם מי שאני שוקל ליחסים רציני ,אז אני מתבעס סוג של בת זוג שמורה ולשמור ,שזה יבוא ממנה באוירה רומנטית וכו
אהה היא תותחית רוקדת מעולה מאוד נאה ופילפלית ,נראה לי שהיא הולכת לליכוד ומצטרפת בקרוב ,הלוואי אחת כזאת איזה ריגוש עבר לי ששמעתי שהיא התגרשה ,הגרוש עשה שטויות עם נשים למרות היותו כריזמטי ומושך ,פעם ב רואה אותה היא לא מתערבבת עם מי שלא צריך ,אם היה יוצא סטוץ זה היה חלומי מבחינתי
ותתפלא היו לי דייטים שלא יצא כלום עם הסטוץ וחטפנו כאבי בצים וזיקפה שעתיים באוטו עד הבית ,אז שלא תחשוב שהכל אך אומרים דבש,מי שחברת נפש מכבדת ומעריכה אפנק ואשמור על קשר ,ומי שלא בנימוס וברוח טובה נשמור על יחס טוב והדדי