מגע

alongrin

New member
כן בהחלט..

אבל אם מקצוע הזנות על כל גווניו כל כך משגשג ויש לו כל כך הרבה ביקוש,
אז כנראה שלהמממווןןן גברים יש בעיה אישית עם עצמם.
&nbsp
את יודעת אם אין ביקוש אז אין גם הצע וחוזר חלילה....

אנחנו בדור מאוד מאוד חרמן

שממש לא מעט פנטזיות בגלל הרשת והחשיפה וכו וזה תורם,אם הייתי נער כיום אני סובל וחרמן מטורף מה שנקרא וישר תופס כל נערה לחברה,כבר כיום לא איכפת לקבל מציצה מגבר או מטרנסית ,רק לראות את מה שקורה בטלגרם ולא להאמין,גם בעבר לא היו כמויות גדולות כאלו של גייז ולסביות וכל מיני שרוטים למינהם בעולם המין !
השמרנות ואי החשיפה מנעו מלא מעט להחשף ולהתגרות ולגרות את המוח והאון..
ברגע שיהיו זונות ב50 שח לא הנרקומניות אז תראה אך גם הנוער קופץ על המציאה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
וכולי תקווה שהבן שלי הנער לא חושב כך

הסקס תמיד היה ויהיה וזה שיש חשיפה זה נכון אבל עדיין זה לא קשור בכלל, זה שייך לכך שיש נשים שבוחרות לעסוק בזנות/נערות ליווי ולא נכנסת/שופטת אותן ואז "יש הצע וביקוש" כפי שכתבו כאן לפניי,הבחירה לעסוק בזנות היא שלהן ומסיבותיהן אבל יש לזה מחיר כבד ומי שבוחר לקבל מציצה מטרנסית/גבר הוא באמת בבעיה כי אני חושבת שמעבר להיותך חרמן יש בך אישיות לא?לדעתי אתה נמצא יותר מידי בטלגרם ועוד -יש חיים חוצמיזה, וסקס לא עושים בכל מחיר ובכסף,זו אני.

alongrin

New member
את אף פעם לא יודעת...

מה הבן שלך עושה/יעשה.
לחץ חברתי גובר על כל חינוך שנתת לבנים שלך ויהיה טוב ככל שיהיה.
זוכרת את מקרה "אונס התיירת הבריטית " באיה נאפה בקפריסין?
ככה הנוער שלנו מתנהג כשמשחררים לו את הרסן ומשקים אותו בטיפה אלכוהול.
&nbsp
ואת מה שכתבת פה כתבת מתוך נקודת השקפה של אשה ולא מנקודת מבטו של גבר.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
alongrin אז בנוגע למה שקרה באיה נאפה בקפריסין

לבן שלי זה לא היה קורה אין מצב, השפעת חברה או שלא כי הוא גבר בן 21 ובוגר שלעולם לא יפגע בבחורה וגם כי הוא בוחר את הסביבה שלו ולעולם לא הייתי מסכימה שיצא מהארץ בגיל 17.
יש לי בן נוסף בן 14 שבאותה המידה לא עולה לו בראש למרות שהוא עדיין צעיר אבל אתה רואה את האופי ואת ההשפעה של החינוך בבית
אחד האבות של הנערים האלה אמר "אם הייתם אומרים לי שהבן שלי דקר מישהו הייתי מאמין אבל לאנוס?? תבין לבד את החומר שהיה שם.

alongrin

New member
אני מאד לא מתחבר

למשפט לי זה לא יקרה... כי דברים קורים לכולם, כולל לטובים שביננו.
איך אומרים, גם קופים נופלים לפעמים מהעצים.
&nbsp
אני בדעה שבנסיבות המתאימות הכל יכול לקרות לכולם...
&nbsp

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני לא שופטת אף אחד ואחת על מעשיו

אבל לי עושה רע אם גבר מחרמנות הולך לנערת ליווי ולא בגלל התשלום אלא בגלל האקט עצמו עד כדי כך נואש?
זאת אומרת שגם אני יכולה להזמין נער ליווי ,שילווה אותי לסופר/קופת חולים?

אל תרגישי רע זה הטבע האנושי

לא תוכלי לעשות עם זה כלום ,כל גבר והבחירות שלו זה יכול להיות החבר הכי טוב וגם המאהב שפתאום ימצאו את עצמם מזמינים נערת ליווי מאוד נאה..
שתביני כשבא לנו אנחנו באטרף לפעמים לא רואים בעיניים ויוצאים מאיזון ,אצלי זה קרה בעבודה במילואים במבחני מיון בביקור חולים וכו שפשוט הרגשתי את האטרף וכשלא היה סקס אוננתי כ7 פעמים בעבודה וכו עד שמצאתי את הסקס המהיר !

אישה שלוקחת נער ליווי בדרך כלל אישה בוגרת נשואה שהיא מרגישה אחרת מאשר עם גבר או בחור צעיר שהיא מכירה ,ועל המיוחדות הזאת היא מוכנה לשלם היטב!
עלות שעה עם נערת ליווי נאה פלוס מינוס כמו לצאת לדייט בתל אביב,אז אחד שרוצה סקס מיידי ומקבל נשיקה על הלחי אחרי הדייט לא עדיף לו להזמין מישהי??

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני ממש לא מרגישה רע זה היה בציניות

הבן שלי ובטח לא הבכור יזמין נערת ליווי זה אפילו לא עולה לו במחשבות ללא קשר שסקס תמיד זמין לו אבל הוא בחור עם ערכים,מכבד את עצמו ואת מה שיש לו בין הרגליים(חינוך פולני מה לעשות)ואתה כותב לי כאילו שאני נערה בת 18 שלא מבינה את עולם הגברים בתאורים מינים של ילד בן 17 ולעניין הסקס בתשלום - לא בבית ספרי ואני לא רואה שום "מיוחדות" בלהזמין נער ליווי/שעשועים ואני בטוחה שהרבה גברים שקוראים אותך מרימים גבה.

תראי מי שהולך

נון סטופ עם נשים ואני מדבר שבכל פעם שהוא רוצה הוא משיג מהר ,הוא לא ילך לזונה ולשלם ,יש את החוויה להשכיב אישה נורמטיבית מתוך בחירה שלה גם וללא תשלום ל40 דקות!
כשהייתי צעיר מאוד יחסית לא היה מישהו שלא ביקר בבורסה טורפיקנה ,זה היה חלק מבילוי עם חברים לבקר במועדון חשפנות!אחר כך היה את חלונות האדומים באמסטרדם אחרי הצבא כחוויה של הטיול ,שמה חוויתי סקס אדיר עם ניגרית מלאה עם חזה מטריף..
אחר כך גילנו אז שהיה מועדון קטן באלנבי שהיו לו זונות אפרקאיות שם מדליקות ונסגר תוך זמן קצר ונפתח שוב עם מזרח אירופיות!
בהמון המון מקרים אימהות לא יודעות שהבן כחייל מבקר בסאונות ומסיבות של גברים נשואים גייז בתל אביב !
אם הורים יודעים מה קורה בזמן הבילוי בתל אביב אז הילדים אולי לא ינגעו בסמים או סמי אונס במשקה וכו!
את לא רואה צורך בנער ליווי יש כאלו שרוצות ומזמינות ומשלמות יפה לחתיכים שלא יודעים שהם נערי ליווי!
אם היה סקס זמין ביותר לא היית רואה את התופעה של סמי אונס במשקאות בברים,אני בתור בחורה כיום לא מניחה את הכוס על הבר מה שנקרא!תצאי לתל אביב תחיי את חיי הלילה תראי את הגונגל וההמבלים השתויים בלילות חמישי ושישי ואז תגידי שחומי צדק ..

אני מעדיף שגבר או בחור ישלמו לזונה ולא יחרטטו ויערבבו בחורה בהבטחות שווא לקשר בשביל סקס..

אנחנו חיים מציאות מקבילה.

אתה זקוק לתוכנית גמילה באם אתה תרצה לבסס קשר.

בהנחה שזה אפשרי. (יש סיכוי גדול שלא).

אישוניאיש.
מומחה לגמילה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שחומי אני תל אביבית לשעבר

אני קצת יותר מבוגרת ממך ומכירה את הכללל כולל הכל ועדיין דרך חשיבתך והתנהלותך קלוקלת וזה אני אומרת לטובתך בגלל שאתה רוצה לבסס קשר ,זו לא הדרך ואם הייתי כותבת פה ומחפשת קשר הייתי מאד נרתעת ממך ולא נותנת לזה אפילו צ'אנס. אישוניאיש כתב לך בתגובה ואני מצטטת אותו ".יש משהו מתריס בציפיות שלך,אתה מראש באופן זה או אחר מזנה את היחסים - ואז מסרב לשלם.
אתה יודע שדרך כתיבה מלמדת המון על הבן אדם אבל פה אסיים את דבריי כי אני חשה שהנושא נמתח כמו מסטיק ואתה תשאר בשלך.

ערב נפלא..

לא יודע מה את מדמיינת

כבר הסקת מסקנות והחלטת כך וכך ,בסך הכל מכירים שומעים רואים מרגישים את התחושה באויר וזה רואים אם זה סטוץ או הכרות ,עשיתם סיפור איזה יחסים אני מזנה ??? כולה יושבים על קפה שמורגש שלא תהיה המשכיות מעבר לסטוץ,מי קבע שאני מסרב לשלם בכלל? את יודעת כמה הוצאתי על דייטים ושמח על כך גם אם לא היה המשכיות?
שופטים אדם על התנהגות מראה שיחה טלפונית שיחות נפש ועומק וכו
כל אדם מפרש מצבים אחרת ,זה כמו שאני שוק מחנה יקר ושוק לוינסקי יותר בתכלס זה נכון ,אבל מישהו אחר יגיד מה פתאום ואין הבדל ובלה בלה אז אמר ואני אמרתי על סמך בדיקה ,אז הוא חייב להסכים איתי?
גרתי ב6 ערים עם בנות זוג מתוך כבוד והערכה על פרקי זמן השארתי להן רכוש ממני בכיף בדירה!
אין לי מה לחפש קשר כאן חוץ מפנויה ,אני לא מתעסק עם נשואות ולא מחפש רומנים כלל

hnc

New member
אתה לא חושב שפורומי "פנויים פנויות" או פורומי "הכרויות"

יתאימו לך יותר אם אתה באמת מחפש פנויה?
הרי מה יש פה חוץ מ-99% של בוגדים ובוגדות או כאלה שסתם מחפשים זיון לא מחייב?

hnc

New member
פה זה "פורום בגידות ואהבה אסורה" למען השם...

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שחומי שוב,אתה לא מחפש קשר עם נשואה

אתה לא מתעסק עם נשואות אז מה אתה עושה פה? זה שאתה כותב כל הזמן שיש לך "פנטזיה על נשואה וקשר אסור" לא מאפשר לך לחפש קשר במקומות הנכונים וזה גם לא סיבה לנוכחות כאן .אין ספור הערתי את תשומת ליבך וגם גולשים ואתה מעמיד את עצמך במצב מביך בסך הכל ולחזור על הסיבות,הסיפורים ועל דייטים לא רלוונטים כאן.
להשתתף בדיונים ,להעלות פוסטים רלוונטים אשמח מאד אבל דרך התנהלותך כאן לא תקינה ושוב,הכל ברוח טובה.

יום נפלא.

כיף לי

אני ותיק כאן מעל לשנה ,כיף לי לשתף להיות בפנטזיה ולא לממש ולא לחטוא כמו יוסף הצדיק:)

פעם מזמן עבדתי במלון דירות בבת ים.... שומר לילה

הייתה שם גברת אחת בת מעל לשיבעים שהייתה גרה במקום.

היא הייתה ניכנסת לבריכה בביקיני/חוטיני - זה בימים עוד שזה לא היה ממש דבר רגיל.

אחרי זה הייתה ניכנסת לחדר הכושר, באותו בגד ים - לאימון משקולות והצגת הגוף. (בגד הים לא ממש היה ניראה.

המאמן ניגש איליה וניסה להסביר לה שזה לא הגיוני להיכנס כך (הייתה גדולה ממש, ועם עודפים לא פשוטים להכלה).

אמרה הגברת - אבל למה יש נשים אחרות שבאות כך ? וכיוונה לכול מיני תיכוניסיות ומאהבות לרגע של אנשי עולם הפשע שגרו בביניין.

ענה המאמן - "את אישה אישה והן ילדות, הגברים לא יכולים עלייך".

הגברת הייתה מרוצה ובאה לבושה יותר.

אז אם הבנת נכון - אתה גבר גבר !

עם צרכים מיניים מוגברים - כאלה שאנו אפר להם.

עם רצון בגברים שימצצו לך. שאין מי שתמצוץ. כי אתה במיניות מוגברת. עם ניסיון שגם עד לגיל 2000 לי לא יהיה.

אפילו סיפרת כאן על עורכת דין מסויימת שאתה מכיר ואת סיפור חייה (מניח שעשית אותה) מאז אני רואה אותה לגמרי אחרת. (יש סוג של הכרות).

אז תבין - אנחנו לא יכולים להתחרות בך. זה מקשה עלינו.

בלתי אפשרי.

אני לא שופט אותך לחומרה, אני רק אומר שבצורת הפעולה אין סיכוי (נמוך מאוד) לבניה של יחסים ארוכי טווח.

בגלל שאתה סוג של דתי - עם חלום על שיבעה ילדים - אתה מחבל בחלומות של עצמך.

בהצלחה.

אישוניאיש.
אתה לא מזנה, אתה צודק, אני יודע. אתה פשוט רוצה להיות בטוח שאם אתה משלם גם תקבל.

היי

קמתי לבוקר של אזעקות נמצא בממד השם יעזור לכולנו למרות שזה צפוי!
אכן מבהיל לראות בת 70 עם ביקיני בחדר כושר לא מוכבד,וגם לצעירות לא מוכבד ביקיני בחדר כושר טייץ זה מספיק!
יש צורך מיני מוגבר מטבעי ,אבל ברוך השם הכל בסדר ובשליטה ,אני לא יוצא עם הזין בחוץ לכל בחורה ואישה ומנסה לסתום חור,יש הזדמנות וזה סבבה ומקובל גם לה אחלה ,אם אני לא רואה אותה ליחסי המשך ,לא יעזור כלום גם אם תתלבש או תעשה משהו ,אומרים שזה מורגש האחת לנשואים,בינתיים טוב לי להכיר מעניינות ומכבדות גם לסטוץ!

תתפלא ממש לא מתאים לי 7 ילדים ולא רואה את עצמי טובע בגידול ילדים,גידלתי 3 אחים ו4 אחיינים ,ככה שבעזרת השם נסתפק ב3 בא לי להביא שלישייה ככה בכיף שיגדלו ביחד מי יודע?:)

אין מה להתחרות בי ציינתי לא כיף כאן להיות פנוי אפילו מחוזר ,

יחסים ארוכי טווח רואים מהתחלה מה שנקרא,בשבילי לשכב מיידי בדייט ה1 עם מי שאני שוקל ליחסים רציני ,אז אני מתבעס סוג של בת זוג שמורה ולשמור ,שזה יבוא ממנה באוירה רומנטית וכו

אהה היא תותחית רוקדת מעולה מאוד נאה ופילפלית ,נראה לי שהיא הולכת לליכוד ומצטרפת בקרוב ,הלוואי אחת כזאת איזה ריגוש עבר לי ששמעתי שהיא התגרשה ,הגרוש עשה שטויות עם נשים למרות היותו כריזמטי ומושך ,פעם ב רואה אותה היא לא מתערבבת עם מי שלא צריך ,אם היה יוצא סטוץ זה היה חלומי מבחינתי

ותתפלא היו לי דייטים שלא יצא כלום עם הסטוץ וחטפנו כאבי בצים וזיקפה שעתיים באוטו עד הבית ,אז שלא תחשוב שהכל אך אומרים דבש,מי שחברת נפש מכבדת ומעריכה אפנק ואשמור על קשר ,ומי שלא בנימוס וברוח טובה נשמור על יחס טוב והדדי

יהיה לה ביקוש מטורף

אם היא תפרסם באתר סוינגרס ,יש עודף בגברים פנויים שרוצים אישה נעימה למסיבות חילופי זוגות ,נשים נורמטיביות הולכות לזה רק עם בן הזוג או שהם בסטטוס חברים או יזיזים עד שנמאס..
אם יש חיבור וקליק חברתי זרמתי בכיף ..

למעלה