מגע

היא גם כוסית של הלייף

פעם מזמן הייתי מנסה להשכיב אותה - היא תמיד הייתה אומרת שאיתי היא תלך רק אם זה היהיה רציני.

שאין חצי קלאץ.

הייתה תקופה ארוכה שהיא הייתה חייה במועדונים האלא - לדבריה על מנת להשיב לעצמה את הכבוד לעצמה.

אישוניאיש.
מכונאי.

איזה כבוד

כל הסוינגרס קבוצה שאחד מכיר את השני ומתערבב,מי שבקבוצת איכות ,אני אישית בתור אישה לא הייתי אומרת לגבר או לחברה טובה שאני חוגגת מינית וזה בשביל הרושם!

לא נראה לי שהיא תשאר נאמנה לך ,מי שבעולם הזה קשה לעזוב ,בדרך הם בהפסקות בגלל הריונות!
זה לא מכבד לאישה ש3 גברים שוכבים איתה גם אם היא רוצה,אישית זה דחה אותי בטירוף למרות שכבר הייתי עם עוד גבר ואישה!

בסך הכל מצאת חברה לסוינג 400 שח גג שניכם ואתם במסיבה לא רעה ומפתיעה יכולה להיות ! בסך הכל כמה אתה יכול לחגוג ולהתפרע ,בסופו של דבר אחר זמן מה מגיע החיבוטי נפש שלהן בבית ואז כוסית פה כוסית שם...

שתביני

מה שאני כותב כאן לבין המציאות יש הבדל ,מה פסול בכך ?אם היא בקטע סבבה כי גם אני בקטע ומחפש להכיר חברה לסוינג מה פסול בכך?
ירצה להכיר סבבה יבורך לא ירצה להכיר יש את האתר סוינגרס ,במקרה שלו לאור הריקודים והכרוטיות נשמע במה נעימה להכרות לסטוצים הריקודי עם וכו ,שוב בשונה מדייט שלא מכירים וחוששים כזה מה להגיד וכו אם אין זרימה ,כאן בריקודים יש פתיחות וזרימה ואז קל להתחבר וכו!
אצלי זה בראש אם אני איתך 10 דקות אני כבר אדע מה ואך יהיה הקשר או הסטוץ ,זה מורגש באויר אם זה הולך לקשר רציני!
אבל כן מותר לנו לרצות סטוץ מהנה בלי זיוני שכל בלי ציפיות וכו ,מי שרוצה מושלמת אז גם נשאר בלי סטוץ כמעט..
בעיניי רומן אסור זה לא קשר רציני כמו בין פנויים ,אז אני לא מהצבועים שאחייך לך ואתן לך תחושה של קשר רציני בזמן שאני רוצה סטוץ בתכלס..

וברגע שנדלקים ומתאהבים וכו הכל אחרת..

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אישוניאיש אתה כתבת

"אני לא חש שום משיכה מינית מטורפת, וקבעתי לעצמי שאני לא מזיין כאלה שאני לא חש את זה בייחס אליהן" ואני כאישה חשה בדיוק כך ולכן כתבתי שאני חייבת עניין בגבר ותשוקה עוצמתית..

גם אני

אוהב ורוצה תמיד משיכה עוצתית ועניין וכו ,לא תמיד מוצאים ולפעמים צריך להתפשר גם בסטוץ אחר כך זה מפריע לנו בחיי השגרה ,יוצאעם מאיזון חרמנים בטירוף מאוננים הרבה והראש עובד שעות נוספות..

למעלה