מגע של מלאכים

מגע של מלאכים ../images/Emo189.gif

יש לי בעיה מסוימת: מרוב שנפגעתי מאנשים, אם בתחום האהבה ואם בתחום החברים, איכשהו זה מתבטא ברתיעה במגע, הכוונה היא שנניח אם מדובר בללכת לספא או משהו, לא מסוגלת שמישהו שאינו מוכר לי יעשה לי מסג' או משהו כזה, וגם בקשר רומנטי, קשה לי באמת שיחבקו אותי, שינשקו אותי, למרות שזה 2 דברים אינטימיים קסומים ונפלאים מבחינתי, אבל עדיין יש רתיעה מסוימת עד שמרגישה שזה אמיתי, אני כאילו באיזשהו מקום חסומה. אתם אוהבים מגע של אחרים
אתם מרגישים/לא מרגישים שזאת פלישה לטירטורייה האישית שלכם אם נגיד עושים לכם מסג', או מחבקים וכו'

hayapollak

New member
שפת הגוף

את עצמך במצב של רתיעה מסוגלת לחבק וללטף אחרים או שגם זה הולך קשה?

reedgreenwhait

New member
אני לא אוהבת שנוגעים בי.

או נמצאים קרוב אליי. אני צריכה מרחב אישי גדול ובמגע רואה פלישה אליו.

מגע זה דבר אדיר

טיפול במגע, אחרי שניסיתי את זה- זה אחד הדברים שתפסו אותי לגמרי. ריפוי לנפש בצורה הכי חזקה שיש.

BellA עלמה

New member
זה אינדיבידואלי

יש כאלה שמאוד רגישים למגע (בעייה תחושתית לפי מה שהפסיכית שלי הסבירה לי פעם). מי שרגיש לזה מידי זה הופך ללא נעים

hayapollak

New member
התכוונתי לשאול

האם גם ליטוף של כלב או חתול גורם לך להרתע?

magenta73

New member
גרינברג.... שיאצו... מסאג'ים....

והשיאצו מתחת למים... ואטצו זה נקרא?... הו, למות.... פשוט מצוין.

magenta73

New member
כן

אני עשיתי את זה בארה"ב, יש שם את הארבין, זה בנאפה-ואלי, מקום קסום עם בריכות טבעיות... עושים שם המון עבודה אנרגטית, גם ואטסו. זה נהדר.

לירננה

New member
מה זה אומר טיפול במגע?

איזה טיפול את היית? (אני הייתי פעם בשיאצו. זה נחשב טיפול במגע? אולי כדאי לי ללכת שוב
)

כן. זה טיפול במגע.

זה טיפול שעובד על זרימת האנרגיות בגוף (בין היתר. עדיף לקרוא על זה במקום מוסמך יותר ממני
). אני חושבת שזה יתרום לך הרבה. במיוחד עניין האיפשור למישהו לגעת בך, להיחשף בפניו.

magenta73

New member
רק תנו לי חיבוק

רק תנו לי מסאג'... רק תנו לי נשיקה... כייפית כזאת... טעם החיים. (והכל כמובן רק כשמדובר במגע שבא עם הסכמה שלי)... ממש לא פלישה. יותר חיזוק חיובי מכל דבר אחר.

למעלה