מגניב

wasted years

New member
איירון מיידן נולדה מלהקות כמו

לד זפלין, the who , u.f.o. להקה כזו בהחלט לא יכולה להיות בלתי קליטה, לא מובנת או רועשת(מדי).

AeroSlash

New member
מטאלקיה=ממוסחרים...

אין יותר מה להוסיף ואגב מטאל ורוק עשו אותי בן הרבבבבה יותר טוף ממה שהייתי, מטאל לא הורס אף אחד, זה רק משפר וכל הבולשיט שאנשים מתחילים להתאבד בגלל זה זה ממש לא נכון.. אם מישהו התאבד אז זה כי היו לו כבר את העניינים שלו על הראש ולא כי המטאל הרס לו החיים, אין כזה דבר...

../images/Emo4.gif אמרתי את זה בצחוק.....

מטאל לא הורס אנשים... פשוט... אממ עזבי אני אסביר לך בהזדמנות למה אמרתי את זה.. יאנקה מבינה!

AeroSlash

New member
ladno

לא מתנפלת על אפחד...

התירגום

Ya kupil sevodna diski: Brat- Izbraniye, i By-2 - May Kiss Me. Brat eto haroshiy film po riskiy, a by-2 eto haroshaya grupa. Ranshi ya slushal mnogo angliskoy i nemnogo na ivrite - no teper ya budu i po ruskiy slushat. Ras ush eto forum po ruskey, to vot moyi lubimaya muzika po ruskey: Ivanushki int, Kirkorav, nogu svelo, splin, by-2, checherina, zemfira, agata kristi, ukzion, vopli vidopisova, krimatori, lube, vecheslav butsov, buynov, okean elize, smiisloviye galazunasiye, baskav, tanzi minus, masha i medvedi, presnakov, ukupnik, chij, DDT, voskresenya, zaprishoniyi barabanchiki, lionid agutin, rozenbaum, kabzon, leshinko, malinen, serdushka, nautilus pampilus

s h u r i k

New member
למה אתה מיתרגם

ניראה לי כולנו יודעים פה עיברית....... ותיתפלא, אפילו גם אלו שצברים גם יודעים עברית... איזה פלא!!!

s h u r i k

New member
טוב ../images/Emo4.gif

אם זה עושה לך טוב... אז בבקשה! תגיד, אתה שותה משען.... עשית פעם משהו קיצוני בחיים שלך, סתם מעניין אותי!!

לא שותה, לא מעשן

אני אפילו לא שותה קולה, וברור שאני לא מעשן. אבל אני תלמיד מצויין, אםזה חשוב.

למעלה